Tutaj się witamy
witam wszystkich klubowiczów, aktualnie przymierzam się do zakupu mazdy 323c, szukam tej jedynej i idealnej :p na forum dowiedziałam się wielu ciekawostek na temat tego modelu jak i innych wiec postanowiłam się zarejestrować
-
persja
Powitać wszystkich, którzy się witają 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Witam wszystkich !
Od niedawna szukam sobie Madzi 3 MZ-CD 1.6 CiTD 109 turbokoni...
To będzie moja pierwsza Mazda więc w razie mojej niewiedzy odnośnie tego wozu zwrócę się o pomoc.
Oprócz tego z motoryzacją jestem związany od dawna . Aktualnie mam Seata Ibizę 2002 1.9 TDI 90 Hp+Chip oraz Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 220 Turbokuni
Pozdrawiam 911mc – Michał
To będzie moja pierwsza Mazda więc w razie mojej niewiedzy odnośnie tego wozu zwrócę się o pomoc.
Oprócz tego z motoryzacją jestem związany od dawna . Aktualnie mam Seata Ibizę 2002 1.9 TDI 90 Hp+Chip oraz Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 220 Turbokuni
Pozdrawiam 911mc – Michał
- Od: 30 sty 2011, 01:03
- Auto: Scion Tc 2.4 VVTI :)
witam własnie zakupiłem ta premackę mam nadzieje ze ze bedzie sie sprawowąć
http://allegro.pl/mazda-premacy-1-9-200 ... 80432.html
tylko ze jak jade to styłu słychac takie jakby buczenie,koles powiedział ze to tarcze sa zardzewiałe i sie dotrą po kilkunastu kilometrach co o tym myslicie?

tylko ze jak jade to styłu słychac takie jakby buczenie,koles powiedział ze to tarcze sa zardzewiałe i sie dotrą po kilkunastu kilometrach co o tym myslicie?
- Od: 20 sty 2011, 22:06
- Auto: Mazda Premacy 03r 1.8 101KM +lpg(stag 300+,listwa omvl,red.tomasetto alaska.)
Witam,
Od września 2010 jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 Kombi z 2005r. 2.0 diesel 136 KM
Pozdrawiam wszystkich
Mike
Od września 2010 jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 Kombi z 2005r. 2.0 diesel 136 KM
Pozdrawiam wszystkich
- Od: 29 sty 2011, 18:15
- Auto: Mazda 6 2.0 diesel 136 KM 2005r.
witam, jestem szczęśliwym posiadaczem 323 1,5 automat z 84 roku, pełen oryginał. Gdzie kupić części eksploatacyjne do tego cacka? czy występowały w tym roku oryginalne alufelgi? 

- Od: 30 sty 2011, 02:46
- Auto: MAZDA 323 BD 1.5 AUTOMATIC,
NISSAN NAVARA 2.5, VW PASSAT 2.0 TDI, PATHFINDER
Witam, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem mojego oczka w głowie czyli Mazda 323F BA z5. Pozdrawiam serdecznie

- Od: 19 gru 2010, 14:56
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
Witam, od wczoraj jestem posiadaczem mazdy xedos 6 2.0 144hp. rocznik 1995. Jest to moja pierwsz mazda i jestem nią oszołomiony, dziewczyna mi życ nie daje bo cały czas przy niej siedzę, podziwiam , otwieram wszelkie możliwe schowki i zapalam każdą lampkę
. no i to brzmienie silnika! Mieszkam w Poznaniu i mam 24 lata
-
volodia1987
Ja również witam wszystkich.
Co prawda na forum jestem już jakiś czas, ale jakoś tak nie było sposobności się przywitać.
Mazdami jeżdzę już parę ładnych latek ( z małymi przerwami
), a aktualnie w posiadaniu znajdują się dwie sztuki: M6 GY 2.0 CiTD oraz wczorajszy nabytek: 323C 1,8 16V 
Co prawda na forum jestem już jakiś czas, ale jakoś tak nie było sposobności się przywitać.
Mazdami jeżdzę już parę ładnych latek ( z małymi przerwami
-
Darkness
Witam!
Jestem od paru dni, szczęśliwym posiadaczem pięknej Mazdy Premacy 2.0 DITD 2003r (po liftingu). Samochód "bomba" Początkowo myślałem o MPV po liftingu (2004-2005), ale jak znalazłem to się okazało, że na razie nie potrzebuję tak dużej "rakiety". Poszukiwałem samochodu Japońskiego (Mazda, Toyota, Nissan), nie brałem prawie w ogóle innych pod uwagę ...no oprócz Forda Focusa C-MAX,
( osobiście jeżdżę firmowym Focusem 1.8 TDCI 2010 i to chyba dlatego).
Posiadam a nawet posiadamy( jeździ żona ), Suzuki Baleno 1.6 kombi po liftingu ( też nie do zajeżdżenia autko- jak Mazda), ale okazało się, że przy stanie mojej rodziny ( dzieciaki), tak naprawdę nie mamy czym bezpiecznie, przepisowo się poruszać. Focus zarejestrowany jako 4 osobowy ( 2 pasy z tyłu), Suzuki ma 2 bezpieczne pasy z tyłu 3 biodrowy – odpada- bezpieczeństwo.
I trafiła się "Premaska" i JĄ kupiłem i jeździ się super!!!, a zaraz po zakupie w drodze powrotnej
600 km spalił 5.1 litra!!! na 100, ( pobił mojego "Focusika" 5.5-5.8), teraz tylko opłaty, rejestracja i dawaj
!>
Pozdrawiam wszystkich Mazdziarzy, ale szczególnie Premacy-owców i MPV- owców
Irson
Małopolska/Kraków/Wieliczka/-okolice/.
Jestem od paru dni, szczęśliwym posiadaczem pięknej Mazdy Premacy 2.0 DITD 2003r (po liftingu). Samochód "bomba" Początkowo myślałem o MPV po liftingu (2004-2005), ale jak znalazłem to się okazało, że na razie nie potrzebuję tak dużej "rakiety". Poszukiwałem samochodu Japońskiego (Mazda, Toyota, Nissan), nie brałem prawie w ogóle innych pod uwagę ...no oprócz Forda Focusa C-MAX,
( osobiście jeżdżę firmowym Focusem 1.8 TDCI 2010 i to chyba dlatego).
Posiadam a nawet posiadamy( jeździ żona ), Suzuki Baleno 1.6 kombi po liftingu ( też nie do zajeżdżenia autko- jak Mazda), ale okazało się, że przy stanie mojej rodziny ( dzieciaki), tak naprawdę nie mamy czym bezpiecznie, przepisowo się poruszać. Focus zarejestrowany jako 4 osobowy ( 2 pasy z tyłu), Suzuki ma 2 bezpieczne pasy z tyłu 3 biodrowy – odpada- bezpieczeństwo.
I trafiła się "Premaska" i JĄ kupiłem i jeździ się super!!!, a zaraz po zakupie w drodze powrotnej
600 km spalił 5.1 litra!!! na 100, ( pobił mojego "Focusika" 5.5-5.8), teraz tylko opłaty, rejestracja i dawaj

Pozdrawiam wszystkich Mazdziarzy, ale szczególnie Premacy-owców i MPV- owców
Irson
Małopolska/Kraków/Wieliczka/-okolice/.
-
IRSON
witam mam na imie piotr i śmigam mazda 323f z 1998r pozdrawiam
- Od: 1 lut 2011, 09:44
- Auto: mazda 323f 1998r,1.5 88km
Witamy wszystkich nowych forumowiczów.
Zapraszam do zaglądania do Spotkań regionalnych
Zapraszam do zaglądania do Spotkań regionalnych
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Witam
Witam
Witam wszystkich forumowiczów jeżdżących MAZDĄ!!!!
Jeżdżę szóstką diesel'em z 2004 w wersji Impression .
To moje pierwsze auto w ogóle ale podtrzymuję tradycję rodzinną (ojciec już czwartą
Madzię
ujeżdża).
Pozdrawiam was i życzę radości z jazdy najlepszym autem świata

Jeżdżę szóstką diesel'em z 2004 w wersji Impression .
To moje pierwsze auto w ogóle ale podtrzymuję tradycję rodzinną (ojciec już czwartą

Pozdrawiam was i życzę radości z jazdy najlepszym autem świata

- Od: 6 gru 2010, 12:10
- Auto: Mazda 6 GY RF-5C 136 KM 2004
witam wszystkich jestem nowym na tym forum
przymierzam sie do zakupu mazdy 5 myślę że pomożecie w i poradzicie fachowo w wyborze autka.Mam pytanie w którym dziale pytać o sprawdzenie autka po numerze vin ? pozdrawiam wszystkich
-
fortun02