siewcu napisał(a):Jak uważacie się za poważne forum mazdy to pisze o poważnych modach a nie o łatwej drodze do uszkodzenia silnika lub jego osprzętu.
Stary, nawet nie wiesz, jak moderatorzy działu o to bezsilnie walczą!
www.mazdaspeed.pl
siewcu napisał(a):Jak uważacie się za poważne forum mazdy to pisze o poważnych modach a nie o łatwej drodze do uszkodzenia silnika lub jego osprzętu.
Barthez napisał(a):siewcu – krytykowac latwo. zaproponuj inne rozwiazanie. czekam z niecierpliwoscia – chodzi o ditd
boczek86 napisał(a):Barthez napisał(a):siewcu – krytykowac latwo. zaproponuj inne rozwiazanie. czekam z niecierpliwoscia – chodzi o ditd
oczywiscie takim samym kosztembo boxy to niesa tanie rzeczy
Neonixos666 napisał(a):Tu już nie chodzi o koszty tylko fizyczną możliwość zrobienia chipa do ditd i jeśli wiesz coś o tym to przedstaw jakieś materiały świadczące to tym co napisałeś.
fantom napisał(a):Skoro wiec mozna taniej, prosciej i szybciej (bo akurat elektronika w tym samochodzie na to pozwala) to po jaki ch... wydawac kase na piggy backa ? Trzeba byc frajerem
siewcu napisał(a):Ja nie pisałem o piggybacku, tylko o NORMALNYM CHIPTUNINGU. Takim samym, jak uskutecznia się w VAG, Toyocie i innych dieslach. To ma sens, bo przynajmniej wiadomo co zostało zrobione i o ile.
z mojego punktu widzenia to nie masz zielonego pojecia o chip tuningu, rezystorach i wogole o calym tym temaciesiewcu napisał(a):Nie. Skoro chcieliście tym samym kosztem co rezystor, to róbcie tak dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje