Mazda 323F BJ 1.8i FP
z pomarańczowymi kierunkami z przodu juz u siebie robilem próby, i powiem szczerze ze jakos w bj to zupelnie nie pasuje, co innego w hondach
-
Pyton162
Borys napisał(a):Jako, że dżej-di-em podobno w modzie zastanawiam się czy nie zakupić pomarańczowych kierunków...
mi się nawet podoba taka wersja z kierunkowskazami
Bartg napisał(a):No to czekamyByś przyjechał na spota wreszcie się pochwalić a nie unikasz
no właśnie!
-
Ania_TM
skąd masz ten znaczek MS nad rejestracją? pochwal mi się proszę 
auto do mycia i dawać więcej fotek
auto do mycia i dawać więcej fotek
-
Ania_TM
no nie powiem ze wyglada to fajnie , tez o tym myslalem i chyba jednak sie zdecyduje na taki sam wariant.
Lusterka ściągałeś i rozbierałeś jakoś czy na aucie kleiłeś
Lusterka ściągałeś i rozbierałeś jakoś czy na aucie kleiłeś
-
Pyton162
Dzięki dzięki 
Lusterek nie trzeba ściągać, wystarczy zdjąć tą skorupę lakierowaną. Jak będziesz to robił to daj znać na PW a opisze ci jak najlepiej to zrobić, by nie połamać
Niestety (albo stety) nie. Ty zakładaj w końcu swój
Lusterek nie trzeba ściągać, wystarczy zdjąć tą skorupę lakierowaną. Jak będziesz to robił to daj znać na PW a opisze ci jak najlepiej to zrobić, by nie połamać
GroMo napisał(a):Z początku myślałem, że pakiecik dokładek dorwałeś
Niestety (albo stety) nie. Ty zakładaj w końcu swój
Witam, jestem pod wrażeniem twojego samochodu Borysie
Mam natomiast pytanie gdzie można dostać taki komputer pokładowy? I ewentualnie jakąś cene orientacyjną chciałbym poznać, na lato szykuje się projekt(wtedy będę was męczył bo będę potrzebował duzo pomocy
) coś czuje patrząc na to co Ty wyczyniasz ze swoją bj-ką, pozdrawiam icek!
- Od: 26 sty 2011, 11:40
- Auto: Mazda 323f BJ 1.6 16V – 2001r
O komputer musisz pytać tych co sprowadzają mazdy na części, najczęściej jest w 626 GF/GW 2.0 (benzyna), tylko z kierownicą po naszej stronie bo inaczej wskazania w milach będziesz miał. Cena zależy od szczęścia, od 100 zł w górę, a czasem na allegro jak ktoś nie wiem co sprzedaję to w cenie zegarka – 50 zł.