Tutaj się witamy
Witam.
Sory ze nie na temat ,ale chcialbm pozdrowiv wszystkich forumowiczuch ,kilka dni temu kupilem madzie 6 2,0 litra ,147km ,94 tys km,2006 r.ostatni serwis byl robiony w 2009,i niemam dokladnych papierow co bylo zrobione,potrzebuje wiedzieć przedewszystkim:
jaki olej lac do tego silnika z takim przebiegiem,(lańcuszek rozrządu).
co powinienem wymienic po 100 tys km.
co ile sie wymienia łańcuszek rozrządu.
po ilu kilometrach klocki do wymiany i jakie najlepiej brac orginał czy zamiennik?
Po kilku dniach jazdy moge powiedzieć krotko: Świetne autko
Dzięki i pozdrawiam
Od: wczoraj, 21:17
Prywatna wiadomośćWyślij e-mail do greg 82
Sory ze nie na temat ,ale chcialbm pozdrowiv wszystkich forumowiczuch ,kilka dni temu kupilem madzie 6 2,0 litra ,147km ,94 tys km,2006 r.ostatni serwis byl robiony w 2009,i niemam dokladnych papierow co bylo zrobione,potrzebuje wiedzieć przedewszystkim:
jaki olej lac do tego silnika z takim przebiegiem,(lańcuszek rozrządu).
co powinienem wymienic po 100 tys km.
co ile sie wymienia łańcuszek rozrządu.
po ilu kilometrach klocki do wymiany i jakie najlepiej brac orginał czy zamiennik?
Po kilku dniach jazdy moge powiedzieć krotko: Świetne autko
Dzięki i pozdrawiam
Od: wczoraj, 21:17
Prywatna wiadomośćWyślij e-mail do greg 82
- Od: 24 sty 2011, 22:17
- Auto: M6 2.0 147Km,2006
Hey!
jako ze wlasnie dokonałem rejestracji pragne sie przywitac i przedstawic po krotce:
mam na imie Marek, obecnie mieszkam i studiuje w poznaniu, niestety nie posiadam Mazdy, ani zadnego innego przmieszczacza czterech liter, ale uwielbiam jeden z modeli Mazdy, moim zdaniem najcudowniejszy na świecie
ps. mialem tu kiedys konto ale nie wiem co sie z nim stalo...
pozdrawiam wszystkich
jako ze wlasnie dokonałem rejestracji pragne sie przywitac i przedstawic po krotce:
mam na imie Marek, obecnie mieszkam i studiuje w poznaniu, niestety nie posiadam Mazdy, ani zadnego innego przmieszczacza czterech liter, ale uwielbiam jeden z modeli Mazdy, moim zdaniem najcudowniejszy na świecie
ps. mialem tu kiedys konto ale nie wiem co sie z nim stalo...

pozdrawiam wszystkich
-
ghost_rider
Witam!
Mam na imie Artur, mam cztery dychy, pracuje w mediach, dolaczam spod Warszawy.
Zastanawialem sie trzy lata i wybralem! Moj wybor to CX-7 2.3 M 260.
Kupilem wersje Sport sprowadzona ze Szwajcarii (jest cala czarna, czarne felgi letnie, czarne znaczki logo i oznaczenie modelu, czerwone osłony klockow hamulcowych).
Lubie to auto, zobaczcie sami

Tu jest bardzo brudna, ale przez to urocza
Jesli chcecie wiecej fotek, prosze o info
Uploaded with ImageShack.us
Pozdrawiam
Do zobaczenia na forum!
Mam na imie Artur, mam cztery dychy, pracuje w mediach, dolaczam spod Warszawy.
Zastanawialem sie trzy lata i wybralem! Moj wybor to CX-7 2.3 M 260.
Kupilem wersje Sport sprowadzona ze Szwajcarii (jest cala czarna, czarne felgi letnie, czarne znaczki logo i oznaczenie modelu, czerwone osłony klockow hamulcowych).
Lubie to auto, zobaczcie sami

Tu jest bardzo brudna, ale przez to urocza
Uploaded with ImageShack.us
Pozdrawiam
Do zobaczenia na forum!
Pozdrawiam
Privart
Privart
- Od: 26 sty 2011, 00:13
- Auto: CX-7 2.3 MZR DISI
Witam wszystkich!
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem znanej na forum mazdy 626 cronos oblivion'a. Kupiona z najlepszych rąk, w niegorsze trafiła.
Już pędzę szukać porady na forum, bo zrobiono mnie w przysłowiowego konia w serwisie NORAUTO Marki...
Pozdro!
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem znanej na forum mazdy 626 cronos oblivion'a. Kupiona z najlepszych rąk, w niegorsze trafiła.
Już pędzę szukać porady na forum, bo zrobiono mnie w przysłowiowego konia w serwisie NORAUTO Marki...
Pozdro!
- Od: 23 sty 2011, 22:08
- Auto: 626 cronos 2.0 DX FS
Witam wszystkich! od 2 miesięcy jestem użytkownikiem mazdy 626 GLX 2.0 ditd. Ogólnie jestem z niej zadowolony z tym że mam z nią dwa problemy które wyskoczyły w trakcie mojego eksploatowania. Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów 

-
el_loco
Cześć,
chciałem się przywitać, kilka dni temu kupiłem mazda 6, 2.0CD. Ogólnie auto super, mam nadzieję, że forum okaże się pomocne, i będę tutaj często zaglądał.
Pozdrowionka dla wszystkich użytkowników
chciałem się przywitać, kilka dni temu kupiłem mazda 6, 2.0CD. Ogólnie auto super, mam nadzieję, że forum okaże się pomocne, i będę tutaj często zaglądał.
Pozdrowionka dla wszystkich użytkowników
-
snake888
Witam,
Mam na imię Piotrek. Od sierpnia 2010 posiadam Madzię jak na zdjęciu poniżej (323F BA '94r + Seq24). Wcześniej miałem 323F BG.

Moja wiedza z zakresu motoryzacji nie powala ani trochę, więc to forum jest dla mnie wybawieniem.
Pozdrawiam!
Mam na imię Piotrek. Od sierpnia 2010 posiadam Madzię jak na zdjęciu poniżej (323F BA '94r + Seq24). Wcześniej miałem 323F BG.

Moja wiedza z zakresu motoryzacji nie powala ani trochę, więc to forum jest dla mnie wybawieniem.
Pozdrawiam!
-
Piotrekd
Witam wszystkich !
Jestem z Poznania. Od prawie 3 lat bezproblemowo użytkuję Mazdę 323f 1,5 z 2000r. W wyborze auta oraz ocenie jego stanu Wasze forum było bardzo pomocne. Wstyd się przyznać, ale pomomio szczerych chęci jakoś nie mogłem znaleźć czasu aby załozyć konto i wstąpić w szeregi Szanownych forumowiczów i fanów marki Mazda. Aktualnie poszukuję drugiej BJtki dla swojej małżonki, więc nadażyła się okazja ku temu aby przestać być tylko anonimowym gościem.
Życzę bezawaryjnego 2011
Pozdrawiam Łukasz !
Jestem z Poznania. Od prawie 3 lat bezproblemowo użytkuję Mazdę 323f 1,5 z 2000r. W wyborze auta oraz ocenie jego stanu Wasze forum było bardzo pomocne. Wstyd się przyznać, ale pomomio szczerych chęci jakoś nie mogłem znaleźć czasu aby załozyć konto i wstąpić w szeregi Szanownych forumowiczów i fanów marki Mazda. Aktualnie poszukuję drugiej BJtki dla swojej małżonki, więc nadażyła się okazja ku temu aby przestać być tylko anonimowym gościem.
Życzę bezawaryjnego 2011
Pozdrawiam Łukasz !
-
Berti
Witam, organizujemy imprezy sportowe gdzie każdy może się wyjeździć. Może niektórzy słyszeli o Lapach i Realach organizowanych przez WST. Serdecznie was na nie zapraszamy. A prywatnie jestem posiadaczem mazdy mx 3 V6 
-
wst
Witam serdecznie jestem posiadaczem Mazdy Xedos 6 2,0, samochód jest super ale muszę nad nim trochę popracować bo ma problemy z mocą, pewnie układ dolotowy lub zasilanie.
powodzenia i szerokiej drogi.
powodzenia i szerokiej drogi.
-
Sl@y3r
Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Od maja 2010 jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6, 2.0 Diesel, 121km., 2003 r.
Od mniej więcej maja czytam tez regularnie forum i wraz z Wami przerobiłem już wymianę rozrządu, podkładek pod wtryskami, czyszczenie smoka no i niestety ten nieszczęsny zawór SCV. Poza tym przejechałem bezawaryjnie już ponad 20 tyś km. więc auto uważam za naprawdę bezobsługowe.
Pojawiły się obecnie małe problemy, które "zmusiły" mnie do zarejestrowania na Forum, które jest dla mnie i mojego mechanika kopalną wiedzy i pewnie jeszcze nie raz będe korzystał z Waszych rad.
Pozdrawiam , Piotrek
Od maja 2010 jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6, 2.0 Diesel, 121km., 2003 r.
Od mniej więcej maja czytam tez regularnie forum i wraz z Wami przerobiłem już wymianę rozrządu, podkładek pod wtryskami, czyszczenie smoka no i niestety ten nieszczęsny zawór SCV. Poza tym przejechałem bezawaryjnie już ponad 20 tyś km. więc auto uważam za naprawdę bezobsługowe.
Pojawiły się obecnie małe problemy, które "zmusiły" mnie do zarejestrowania na Forum, które jest dla mnie i mojego mechanika kopalną wiedzy i pewnie jeszcze nie raz będe korzystał z Waszych rad.
Pozdrawiam , Piotrek
- Od: 28 sty 2011, 13:21
- Auto: Mazda 6 2.0D Exclusive, 121 km, 2003
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem od października 2010 r fajnej mazdy 626 1,8 hatchback 90KM z 1997 roku w kolorze srebrny metalic. Od tego czasu wielokrotnie zaglądałem na to forum.. więc czas najwyższy się zarejestrować
Z każdym dniem jestem coraz większym fanem tej marki
Pozdrawiam!!!
- Od: 28 sty 2011, 13:04
- Auto: 626 97' 1,8 90KM
Siemka, od 2 miesięcy jestem posiadaczem mazdy 323f z 97r, ogólnie jest to już 3 mazda w domu w ciągu ostatnich 6 lat, tak więc przepraszam, że dopiero teraz tu zawitałem
Pozdrawiam wszystkich, Witek 

-
Wiciu_S
Witam serdecznie! Co prawda jeszcze jeżdżę golfem ale ukierunkowałem się bardzo mocno ma Mazdę MX-3
Oglądałem już kilka i jedna wpadła mi w oko;) niedługo trochę dokładniejsze oględziny 

Bardzo miło Was goscic w naszych szeregach ale uzupelniajcie profile.
Skad jestescie chociażby.

Skad jestescie chociażby.
-
Szalotka
Witam wszystkich, od wczoraj jestem posiadaczką Mazdy 6 2.0 136 KM diesel 2002/2003r.
Mam nadzięje, że autkiem będzie sie dobrze jeździło;) Pozdrawiam
Mam nadzięje, że autkiem będzie sie dobrze jeździło;) Pozdrawiam
-
PaTuLQa!