Radex napisał(a):hydraulik kojarzący się z pończoszkami????WTF?
Czesiek hydraulik – git produkcja
www.mazdaspeed.pl
Leszek napisał(a):vengador napisał(a):Od momentu w którym na tym forum każda wypowiedź to spam postanowilem sprzedać samochód.
Dobry powód nie jest zły![]()
![]()
kirus napisał(a):Sprawdzić czyli co? Bo już doszedłem gdzie są bezpieczniki (gdzieś pod kierownicą) i że ten z napisem radio odpowiada właśnie za radio, zapalniczkę i lusterka, tylko co zrobić? Wyciągnąć i włożyć...?
Bandit napisał(a):sylwek012 napisał(a):Mam problem
Ja teżCodziennie ktoś nowy się rejestruje, nie przeczyta regulaminu forum, nie przejrzy tematów, nie wpisze w szukajkę działu np. "brak mocy", tylko od razu wali kolejny, "nowy" i na dodatek setki razy powielony temat z pytaniem które zostało omówione wiele razy na tym forum, a ja muszę go upominać, zamykać jego temat i przenosić do kosza i tak codziennie
Fajne to ?
Bandit napisał(a):Bandit napisał(a):sylwek012 napisał(a):Mam problem
Ja teżCodziennie ktoś nowy się rejestruje, nie przeczyta regulaminu forum, nie przejrzy tematów, nie wpisze w szukajkę działu np. "brak mocy", tylko od razu wali kolejny, "nowy" i na dodatek setki razy powielony temat z pytaniem które zostało omówione wiele razy na tym forum, a ja muszę go upominać, zamykać jego temat i przenosić do kosza i tak codziennie
Fajne to ?
Mam dość, już głupoty piszę
Bandit napisał(a):Bandit napisał(a):sylwek012 napisał(a):Mam problem
Fajne to ?
Mam dość, już głupoty piszę
desp napisał(a):Szukałem na forum, ale to jak szukać igły w stogu siana...![]()
Cylindryczne draństwo, dochodzą do tego rurki podciśnienia, pod plastikowym kapslem jest jakiś filc.
Ale co to jest, za co to jest odpowiedzialne i jakie są objawy wadliwego działania tego elementu, ewentualnie jak to sprawdzić?
noxes napisał(a):To jest trumbulator ciśnienia
grabu122 napisał(a):Dzisiaj dostałem w prezencie baniak Motul 15W/50 "super hiper mega power extra strong"![]()
Zaleje to cudo na wiosnę i zobaczycie... moje Z5 zamiast brać, będzie teraz produkowało olej, do tego przedłużę żywotność silnika do co najmniej miliona kilometrów, no i przybędzie mi z 20KM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości