Bandit napisał(a):Ja też chętnie zobaczyłbym się z Tobą w Koninie, stęskniłem się za Twoim xedem

a tak w ogóle to na co ty chłopie jeszcze czekasz?
viewtopic.php?f=84&t=283 do boju Jarusiek

To już może kolejny właściciel pojawi się Xedem, ja natomiast postaram się pojawić na jednym z 3 mega zlotów w tym roku-jeśli czas pozwoli bo sezon to bardzo czasochłonny czas w mojej firmie
claude7 napisał(a):i like a lot piano black colour...why didn't paint clima plastic?
it a special paint for plastic, piano plack paint? it has a special code?
i whant to paint my interior pastics too..first i whant to put 3m carbon look ..but i like piano black more!
nice job
that`s my idea of interior look, so I leave clima plastic in standard look( I think the clima plastic with paint its not good concept-expecially in sunyn days

) Its just normal piano black paint- just the base is for plastic

skorpion1985 napisał(a):hmm chyba już ci pomału będzie brakowało pomysłów co jeszcze by tu zmienić

no a środek teraz to czysta poezja

mi brakowało pomysłów ? w tym tygodniu zostały zmienione-łożysko przednie koła+sworznie wahaczy
Seraf napisał(a):wnętrze po Twoich zabiegach wygląda milion razy lepiej

deejay27 napisał(a):No jarusiek dla mnie twoj X6 jest w scisłej czołowce najładniejszych i najlepiej zrobionych na forum:]
Dzięki
Trochę z żalem, ale niestety sytuacja do tego zmusza(w najbliższych tygodniach muszę zakupić kolejne auto dostawcze przed sezonem)– Xedzio od niedzieli wystawiony na sprzedaż

Dopracowywałem go od dłuższego czasu dla siebie-miał pozostać w moim garażu na dłużej (w zeszłym roku była wymieniona większość cześci itd.), ale jak widać nie wszystko się układa po własnej myśli.