![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Playstation 3 – znajomi w PSN
Nawet w wiadomościach sie podniecali na Polsacie
Dziś myślałem na powiększeniem dysku jako że 80 jest mało męski...
Wpadłem na pomysł przenośnego dysku 500 GB bo większych PS3 nie ogarnia ;/ są w granicach 200 zł
a można filmy nawet bez kompresji oglądać
tylko kto będzie ssać 40 GB... 
Dziś myślałem na powiększeniem dysku jako że 80 jest mało męski...

GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
a co? od kiedy filmy ogladasz na ps3 to sie miejsce na dysku konczy ?
mam to samo, wlasnie pokasowalem troche syfu 
ale musze cie zmartwic, nawet jesli plej lyknie taki dysk zewnetrzn, to i tak sobie filmów bez kompresji raczej nie obejrzysz. bo plej łyka tylko FAT, a takie filmy by musialy byc zgrane na dysk NFTS ktorego plej juz nie zobaczy....
jedynym sensownym rozwiazaniem jest chyba wymiana dysku wewnetrznego w pleju, ale w sumie to i tak nie zmieni problemu plikow wiekszych niz 4 GB bo nie bedzie ich jak wrzucic na ps3...
ale musze cie zmartwic, nawet jesli plej lyknie taki dysk zewnetrzn, to i tak sobie filmów bez kompresji raczej nie obejrzysz. bo plej łyka tylko FAT, a takie filmy by musialy byc zgrane na dysk NFTS ktorego plej juz nie zobaczy....
jedynym sensownym rozwiazaniem jest chyba wymiana dysku wewnetrznego w pleju, ale w sumie to i tak nie zmieni problemu plikow wiekszych niz 4 GB bo nie bedzie ich jak wrzucic na ps3...
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
Fryzjer napisał(a):a co? od kiedy filmy ogladasz na ps3 to sie miejsce na dysku konczy ?mam to samo, wlasnie pokasowalem troche syfu
Mam w pip miejsca bo na płytkę nagrywam
Fryzjer napisał(a):ale musze cie zmartwic, nawet jesli plej lyknie taki dysk zewnetrzn, to i tak sobie filmów bez kompresji raczej nie obejrzysz. bo plej łyka tylko FAT, a takie filmy by musialy byc zgrane na dysk NFTS ktorego plej juz nie zobaczy....
są dyski fat32
Panowie kase dostałem tylko od fryzjeraX
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
noucamp napisał(a):Panowie kase dostałem tylko od fryzjeraX
Ode mnie powinno Ci zaksięgować koło południa. Wczoraj poszedł przelew.
noucamp napisał(a):są dyski fat32
Na FAT32 maksymalny rozmiar pliku to 4GB.
chłopaki, na PSN pojawiło się demko BULLETSTORM. czytalem wczesniej troche o tej gierce, polska produkcja, strzelanka, podobno fajny system killowania 'ze smakiem' (znaczy sie kopnac kogos w pupę, przysadzic z granata a na koniec headshot
) to pomyslalem sobie ze se sciagne i zobacze to demko....
MASAKRA
gra wymiata, nie jestem fanem fpp, nie mam skilla ale gralem w to z bananem na mordzie, robilem turbo kille dqajace mega radoche i generalnie bylo wesolo
polecam to demko zobaczcie sobie co ludki z Polski potrafia na PS3 sklecic
cos mi sie wydaje ze zakupie gierke jak wyjdzie 
XENOCYD: jak tam final sie podoba? grasz troche?
MASAKRA
gra wymiata, nie jestem fanem fpp, nie mam skilla ale gralem w to z bananem na mordzie, robilem turbo kille dqajace mega radoche i generalnie bylo wesolo
XENOCYD: jak tam final sie podoba? grasz troche?
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
a to juz miałem przesłac? 
myślałem że jeszcze wybieramy xD zaraz przesyłam
myślałem że jeszcze wybieramy xD zaraz przesyłam
Fryzjer napisał(a):XENOCYD: jak tam final sie podoba? grasz troche?
No mam mieszane uczucia :/ liniowosc poczatku mnie przygniotla
A na drugim biegunie grafika – wlasciwie grac nie musze, wystarczy ze sobie te rendery poogladam
Zaraz zasysam. Kurde... 8 gier mi wpadło w tym tygodniu. Heavy Rain w zasadzie nieruszony... Trzeba chyba zabrać urlop 
Z ciekawostek. Trochę się uśmiałem:
http://www.ps3site.pl/firmware-3-56-str ... aci/62774/
Z ciekawostek. Trochę się uśmiałem:
http://www.ps3site.pl/firmware-3-56-str ... aci/62774/