Mam ogromny problem ze swoja mazda 323, 93rok, 1598cm, 88KM, 4drzwi, wersja LX/GLX, typ silnika B6, benzyna, numer aparatu zaplonowego T2T82277 – to moje dane szczegolowe.
Auto mam od roku i od pierwszego dnia mialem z nim poblemy otoz czasem nie chcial zapalic nie wiedziec czemu, zmienilem kable, przewody i dalej to samo , raz mi odpalal a raz nie. Ostatnio wogole nie moge go odpalic, scholowalem go do mechanika i on powiedzial ze na 99% to modul zaplonowy ale nie moge nigdzie go znalesc, dzwonilem po szrotach , szukalem na allegro i nic. Szukalem tez aparatu zaplonowego o takim numerze jak podalem powyzej ale nigdzie nikt takiego nie ma, czy to mozliwe?? Na allegro jest 182 aparatow do mazd z czego do mazdy 323 okolo 30 i zaden nie ma takiego samego numeru, dzwonilem do najwiekszych szrotow w okolicy i tez nikt nie ma takiego. Panowie moze ja szukam czegos czego nie ma , moze do mojje mazdy pasuje jakis inny model aparatu zaplonowego ....prosze o pomoc bo auto juz stoi u mechanika 2 ygodnie , mechanik tez szuka aparatu ale bezskutecznie a ja potrzebuje auta, wiecie jak to jest dzisiaj bez samochodu...Czy ktos mial podobny problem