Tutaj się witamy
Witam.
Jestem Nati, latam na SV650s, zimą poruszam się Mazdą 323P '98 BA.
Mazda była sprowadzona w 2000 roku, i od tego momentu jestem jej 2 właścicielem.
Problemów z nią w zasadzie nie mam, ale chętnie będę zaglądać na forum.
--------------------------------------------------------------------------
PROFESJONALNE, TRWAŁE MALOWANIE OPON, KAŻDY KOLOR (RAL)
Jestem Nati, latam na SV650s, zimą poruszam się Mazdą 323P '98 BA.
Mazda była sprowadzona w 2000 roku, i od tego momentu jestem jej 2 właścicielem.
Problemów z nią w zasadzie nie mam, ale chętnie będę zaglądać na forum.
--------------------------------------------------------------------------
PROFESJONALNE, TRWAŁE MALOWANIE OPON, KAŻDY KOLOR (RAL)
-
moto_NATI
Witam wszystkich forumowiczów, jestem posiadaczem Mazdy Xedos 2.0 144km z 93r :– )Mam nadzieję że będziemy mogli wspólnie powymieniać się doświadczeniami na temat naszych aut. Pozdrawiam pseudo mileś .
Mazda Xedos 2.0l V6 24V
cześć wszystkim,
zawitałem tutaj ponieważ zamierzam zamienić to autko:
http://www.hypermail.pl/marcinb/prelude/index.html
na mazdę 5 i mam nadzieje że na tym forum rozwiejecie moje wątpliwości czy warto!
pzdr
zawitałem tutaj ponieważ zamierzam zamienić to autko:
http://www.hypermail.pl/marcinb/prelude/index.html
na mazdę 5 i mam nadzieje że na tym forum rozwiejecie moje wątpliwości czy warto!
pzdr
-
mbS600
Witam
Od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323F BJ DiTD po lifcie z 2001 roku. Forum przeglądam w zasadzie od kupna auta, ale wreszcie czas troszkę się udzielić w dyskusjach
Pozdrowienia z Kielc
Łukasz
Od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323F BJ DiTD po lifcie z 2001 roku. Forum przeglądam w zasadzie od kupna auta, ale wreszcie czas troszkę się udzielić w dyskusjach
Pozdrowienia z Kielc
Łukasz
-
borcioinc
Eloooo!!! Witam posiadaczy, mam przyjemność dołączyć do szacownego grona
!!!! pozdrawiam all 

-
krisus66
Witam wszystkich Od 2 dni jestem wlascicielem Mazdy 323f 1.6 92 rok. Jak narazie bardzo pozytywnie zaskoczony. Poprzednio jezdzilem Preluda i szczerze Mazda moze jest wolniejsza ale caloksztalem bije Honde na glowe.
-
b3r3t
Witam wszystkich a zwłaszcza ekipe fanów z Łodzi. Jestem Michał i wraz z narzeczoną Agnieszka od maja pomykamy Mazdą 323F BJ 2001r 2.0ditd w pieknym błękitnym kolorku kto wie może ktoś Łódzkich forumowiczów nas widział. Pozdrawiamy gorąco
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Hej. Witam.
Forum jest kopalnią informacji i jak widzę użytkownicy chętnie służą pomocą. Tym milej będzie tu zaglądać i rozwiązywać poszczególne problemy. Oby ich jak najmniej.
Mazdę kupiłem w grudniu pierwszego dnia po świętach. Można uznać ją za prezent pod choinkę, duży prezent. Sprowadzona z Niemiec, 2002 rok po lifcie, 1.8 w benzynie. Rejestrowana po nowym roku, bo mieliśmy nadzieję, że zniknie ta cholerna opłata recyklingowa, ale cóż... trudno
Pozdrawiam!
Forum jest kopalnią informacji i jak widzę użytkownicy chętnie służą pomocą. Tym milej będzie tu zaglądać i rozwiązywać poszczególne problemy. Oby ich jak najmniej.
Mazdę kupiłem w grudniu pierwszego dnia po świętach. Można uznać ją za prezent pod choinkę, duży prezent. Sprowadzona z Niemiec, 2002 rok po lifcie, 1.8 w benzynie. Rejestrowana po nowym roku, bo mieliśmy nadzieję, że zniknie ta cholerna opłata recyklingowa, ale cóż... trudno
Pozdrawiam!
- Od: 23 sty 2011, 19:37
- Auto: Mazda Premacy 1.8 (2002)
Witam,
Chcialem sie przywitac z szanownym forum, mieszkam w Glasgow w Szkocji, weszlem w posiadanie Mazdy Premacy Sport z 2003 w zielonkawym ubarwieniu (69 000mil na liczniku). Samochod kupilem w piatek, nie zdazylem jeszcze co prawda pojezdzic na dobre bo czekam do czwartku zeby zaplacic podatek (jakbym dzisiaj opodatkowal to liczylby sie jeszcze styczen – stracilbym miesiac) wiec niestety marnuje sie bestia na podjezdzie. Samochod bardzo dobrze utrzymany, zdaje sie ze poprzedni wlasciciel zrobil nadkola u dilera wiec rdza jak narazie jest pod kontrola. Jedyne co bede musial zrobic to sprawdzic tlumik bo stuka podczas "przygazowywania". Odglosy dochodza raczej z przodu, mam nadzieje ze to nic powaznego, okaze sie jak odstawie go do zaprzyjaznionego mechanika. Sam na samochodach nie znam sie za dobrze...
Kupilem ten model bo 1. Byl w moim zakresie finansowym 2. Jak na mini MPV to nie czulem sie w nim jak emeryt
To tyle, pozdrawiam!
Piotr
aha – cos dla wzrokowcow

Chcialem sie przywitac z szanownym forum, mieszkam w Glasgow w Szkocji, weszlem w posiadanie Mazdy Premacy Sport z 2003 w zielonkawym ubarwieniu (69 000mil na liczniku). Samochod kupilem w piatek, nie zdazylem jeszcze co prawda pojezdzic na dobre bo czekam do czwartku zeby zaplacic podatek (jakbym dzisiaj opodatkowal to liczylby sie jeszcze styczen – stracilbym miesiac) wiec niestety marnuje sie bestia na podjezdzie. Samochod bardzo dobrze utrzymany, zdaje sie ze poprzedni wlasciciel zrobil nadkola u dilera wiec rdza jak narazie jest pod kontrola. Jedyne co bede musial zrobic to sprawdzic tlumik bo stuka podczas "przygazowywania". Odglosy dochodza raczej z przodu, mam nadzieje ze to nic powaznego, okaze sie jak odstawie go do zaprzyjaznionego mechanika. Sam na samochodach nie znam sie za dobrze...
Kupilem ten model bo 1. Byl w moim zakresie finansowym 2. Jak na mini MPV to nie czulem sie w nim jak emeryt
To tyle, pozdrawiam!
Piotr
aha – cos dla wzrokowcow
- Od: 21 sty 2011, 18:53
- Auto: 2003 Mazda Premacy Sport 2.0 CP
michał91 napisał(a):Witam wszystkich a zwłaszcza ekipe fanów z Łodzi. Jestem Michał i wraz z narzeczoną Agnieszka od maja pomykamy Mazdą 323F BJ 2001r 2.0ditd w pieknym błękitnym kolorku kto wie może ktoś Łódzkich forumowiczów nas widział. Pozdrawiamy gorąco
Nice
zapraszamy na spota do nas. pozdrowienia
-
Ania_TM
Witam Wszystkich! 
Mam na imię Paweł i mieszkam w Warszawie
Motoryzacja co prawda nie jest moją mocną stroną ale mam nadzieję że dzięki Wam uda mi się poznać wszelkie jej tajniki
Posiadam Mazdę 323F BA Z5 98'
Liczę na owocną współpracę ;D
Mam na imię Paweł i mieszkam w Warszawie
Motoryzacja co prawda nie jest moją mocną stroną ale mam nadzieję że dzięki Wam uda mi się poznać wszelkie jej tajniki
Posiadam Mazdę 323F BA Z5 98'
Liczę na owocną współpracę ;D
-
Zrazik
Witam!
Cóż by napisać o sobie w kilku słowach – mam na imię Łukasz, mieszkam w Poznaniu, motoryzacją interesuję się od najmłodszych lat, od jakiegoś czasu również fotografia – często te dwie pasje łączę (link w podpisie...
).
Uwielbiam klasyczną motoryzację, taką z duszą i charakterem...
Posiadacz Mazdki 323F '95.
Pozdrawiam serdecznie forumowiczów!
Cóż by napisać o sobie w kilku słowach – mam na imię Łukasz, mieszkam w Poznaniu, motoryzacją interesuję się od najmłodszych lat, od jakiegoś czasu również fotografia – często te dwie pasje łączę (link w podpisie...
Uwielbiam klasyczną motoryzację, taką z duszą i charakterem...
Posiadacz Mazdki 323F '95.
Pozdrawiam serdecznie forumowiczów!
www.LukaszKaszuba.digart.pl – Moja fotografia, mój świat – widziany moimi oczyma...
- Od: 24 sty 2011, 23:31
- Auto: Mazda 323F (BA) 1.5 '95
Witam ja i moja eF 

.: My GreeN eF :.
- Od: 25 sty 2011, 15:58
- Auto: Mazda 323F BA `94 1.5 16V
Witam wszystkich! Mam na imię Artur. Szczęśliwym użytkownikiem Mazdy 323F, 95r jestem od lipca 2010r. Została ona sprowadzona z Niemiec, a ja jestem jej drugim właścicielem. Jako, że nie znam się zbytnio na motoryzacji liczę na pomoc w ewentualnych problemach (choć mam nadzieję, nie nie będzie takiej potrzeby)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
def