Ogolnie to dobry festyn tam bedzie z tego co czytalem i slyszalem. W sumie nic dziwnego jesli o Zakopca chodzi. Tam zawsze byly najlepiej przeprowadzane konkursy. No i ta cała oprawa
Skoki Narciarskie – Opinie, relacje, wypowiedzi
No i masz racje.
Ogolnie to dobry festyn tam bedzie z tego co czytalem i slyszalem. W sumie nic dziwnego jesli o Zakopca chodzi. Tam zawsze byly najlepiej przeprowadzane konkursy. No i ta cała oprawa
-
Szalotka
No brawo, brawo
Szczegolnie pierwszy skok to była klasa. Po skoku Severina Freunda dobrze ze obnizyli belke bo mogło by byc nie zaciekawie
Ogolnie to naprawde szacun dla tego goscia. Nie tyle ze wygrał ale ze potrafi sie utrzymac w czołowce.
Po tylu latach
Szczegolnie pierwszy skok to była klasa. Po skoku Severina Freunda dobrze ze obnizyli belke bo mogło by byc nie zaciekawie
Ogolnie to naprawde szacun dla tego goscia. Nie tyle ze wygrał ale ze potrafi sie utrzymac w czołowce.
Po tylu latach
-
Szalotka
I pomyśleć że od 10 lat zawsze w zimę siedzę i czekam aż ten jeden człowiek skoczy i pokaże, że Polska może być w czymś dobra
Ciekawe jak w następnych konkursach w Zakopanem się pokaże, mam nadzieję że wygra co się tylko da 
luki_92_92 napisał(a): pomyśleć że od 10 lat zawsze w zimę siedzę i czekam aż ten jeden człowiek skoczy i pokaże, że Polska może być w czymś dobra
Tylu ich jest a tylko jeden cos dziala
luki_92_92 napisał(a):Ciekawe jak w następnych konkursach w Zakopanem się pokaże, mam nadzieję że wygra co się tylko da
Moze wygrac i jutro i w niedziele. A przynajmniej zajmowac miejsca na podium. Wszystko na to wskazuje
-
Szalotka
Dzisiaj Adaś szósty, ale i tak podziw.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Stoch rządzi 

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Szkoda Adama i to bardzo, strasznie paskudnie wyglądał z twarzy po upadku (nie wiem czy to śnieg czy był zakrwawiony ale jego twarz wyglądała jak goła czaszka – cały biały i tylko oczy i takie dziwne usta) w każdym bądź razie podobno to nic groźnego, dostał nartą w kolano i ma stłuczoną nogę i ucierpiało trochę więzadło.
Co do Kamila – gratuluję, nie spodziewałem się że może wygrać, bardzo obawiałem się drugiego skoku bo pokazali że skaczą daleko no a wiadomo jak to z naszymi – ciężko im oddać dwa równe skoki, a tutaj musiał skoczyć jeszcze dalej, na szczęście się udało i to mnie bardzo cieszy
Co do Kamila – gratuluję, nie spodziewałem się że może wygrać, bardzo obawiałem się drugiego skoku bo pokazali że skaczą daleko no a wiadomo jak to z naszymi – ciężko im oddać dwa równe skoki, a tutaj musiał skoczyć jeszcze dalej, na szczęście się udało i to mnie bardzo cieszy

Takiego konkurs nikt by nie przewidział
Wielkie uznanie dla Kamila!
To co prezentował podczas kwalifikacji i konkursów przed wspaniałą publicznością w Zakopanem musiało się skończyć na podium! Kamil udowodnił że potrafi wygrac
w warunkach w których czołówka sobie nie poradziła. Mam nadzieje że Kamil
psychicznie się odblokował i razem z Adamem będą zajmować miejsca w pierwszej dziesiątce.
Szkoda Adama. Myślę że to niegroźny uraz i na MŚ będzie w dobrej formie
.
Z przyjemnością patrzy się na konkursy, publicznośc i całą oprawę w Zakopanem pod Wielką Krokwią. Żadna inna drużyna niema takich zawodów i kibiców jak my. Właśnie podczas takich konkursów jestem dumny, że jestem Polakiem
To wszysko przez emocje, pomyliłem imiona!!
Wielkie uznanie dla Kamila!
w warunkach w których czołówka sobie nie poradziła. Mam nadzieje że Kamil
psychicznie się odblokował i razem z Adamem będą zajmować miejsca w pierwszej dziesiątce.
Szkoda Adama. Myślę że to niegroźny uraz i na MŚ będzie w dobrej formie
Z przyjemnością patrzy się na konkursy, publicznośc i całą oprawę w Zakopanem pod Wielką Krokwią. Żadna inna drużyna niema takich zawodów i kibiców jak my. Właśnie podczas takich konkursów jestem dumny, że jestem Polakiem
To wszysko przez emocje, pomyliłem imiona!!
Ostatnio edytowano 23 sty 2011, 20:11 przez lukasz2387, łącznie edytowano 3 razy
-
lukasz2387
Jaki Tomek?! przecież stoch ma na imię kamil? 
A tutaj to o czym mówiłem, że małysza twarz wyglądała jak czaszka w pewnym momencie

może foto tak tego nie oddaje i trzeba by to obejrzeć, ale jak to zobaczyłem to myślałem że mu skórę z twarzy zdarło.. na szczęście to tylko śnieg a tu gdzie oczy i wąsy jest poprostu ciemniejszy kolor
A tutaj to o czym mówiłem, że małysza twarz wyglądała jak czaszka w pewnym momencie

może foto tak tego nie oddaje i trzeba by to obejrzeć, ale jak to zobaczyłem to myślałem że mu skórę z twarzy zdarło.. na szczęście to tylko śnieg a tu gdzie oczy i wąsy jest poprostu ciemniejszy kolor
Na szczęście dla Kamila, zawodów nie przerwano po pechu Adama.
Wyglądało to naprawdę groźnie zaraz po upadku
Wyglądało to naprawdę groźnie zaraz po upadku
-
lukasz2387
Mysle ze Adam wroci szybko do zdrowia. podobno nie jest zle.
Co do Kamila Stocha to wielkie brawa, ale nie popadajmy w euforie. To dopiero pierwsza wygrana. Kiedys jeszcze przed przed wielkimi sukcesami Malysz tez sobie gdzies tam wygrał i pozniej zgasł
Co do Kamila Stocha to wielkie brawa, ale nie popadajmy w euforie. To dopiero pierwsza wygrana. Kiedys jeszcze przed przed wielkimi sukcesami Malysz tez sobie gdzies tam wygrał i pozniej zgasł
-
Szalotka
Oby tylko szybko wrócił do zdrowia i do skakania. Super, że udało mu się wygrać jeden z konkursów – jak chodziłem do liceum trwała małyszomania, a już dawno skończyłem studia i facet wciąż jest w czołówce. Świetny sportowiec!
Ostatnio edytowano 24 sty 2011, 11:59 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
Mało takich sportowców jak on, żeby przez ponad 10 lat utrzymywać taką formę
Żeby szybko wrócił do treningów i wyskakał coś na MŚ.
A Kamil wczoraj rewelacja, w takich warunkach 2 dobre skoki. Życze mu żeby po następnym konkursie wskoczył do czołowej dziesiątki- jest 11., traci zaledwie 8 pkt do 10. Loitzla, który jest bez formy, a więc wszystko możliwe
Żeby szybko wrócił do treningów i wyskakał coś na MŚ.
A Kamil wczoraj rewelacja, w takich warunkach 2 dobre skoki. Życze mu żeby po następnym konkursie wskoczył do czołowej dziesiątki- jest 11., traci zaledwie 8 pkt do 10. Loitzla, który jest bez formy, a więc wszystko możliwe
- Od: 4 sie 2010, 23:42
- Auto: Mazda 323f BJ 1.6 2001r