Opony & felgi
A wypoleruj takie drobne szprychy 
Może faktycznie jakiś lip lub nakrętki przekonałyby mnie do tych białych...
Z osobistego doświadczenia powiem Ci jednak, że jak policzysz malowanie, nakrętki etc. to lepiej sprzedać i kupić nowy wzór. Chyba, że sam bawisz się a lakiernika, ale dobrych efektów to nie daje. Tylko proszkowo, reszta jest za miękka.
Robiłem te felgi poniżej chałupniczo, rant i otwory malowane, lip i ramiona w polerkę. Z każdym tygodniem pojawiały się nowe odpryski, a nie były całe malowane.
Może faktycznie jakiś lip lub nakrętki przekonałyby mnie do tych białych...
Z osobistego doświadczenia powiem Ci jednak, że jak policzysz malowanie, nakrętki etc. to lepiej sprzedać i kupić nowy wzór. Chyba, że sam bawisz się a lakiernika, ale dobrych efektów to nie daje. Tylko proszkowo, reszta jest za miękka.
Robiłem te felgi poniżej chałupniczo, rant i otwory malowane, lip i ramiona w polerkę. Z każdym tygodniem pojawiały się nowe odpryski, a nie były całe malowane.
Polerka raczej nie wchodzi w gre, nie wiem czy oplacaloby mi sie je sprzedac, w stanie sa srednim, a na allegro felg sa tysiace, a za tyle ile w sumie mnie te wyniosły to bym co najwyżej jakieś 15 stki kupił badziewne
Nakrętki tak czy siak czy do tych czy innych felg będą na pewno, bo te i tak już są w stanie średnim.
A zrób jeszcze VT w kolorze brązowym takie coś jak roty są, sądzę że by mogło być ciekawe
albo kolor jak tutaj są felgi

albo kolor jak tutaj są felgi

A ile cali felga? Ja mam 15" i opona 195/50 R15 wg mnie idealny kompromis między zbyt małą oponą (poniżej profilu 50) a zbyt dużym balonem (55 i więcej) tylko zimówki w tym rozmiarze ciężko dostać
meeeeeega tylko jeszcze jakby zamiast tej nalepki z przodu była inna (JDM AS [tiiit] na przykład) to byłoby już w ogóle gites majonez (nie podoba mi się to co dałeś bo wygląda jak serce z WOŚP
)
luki_92_92 napisał(a):A ile cali felga? Ja mam 15" i opona 195/50 R15 wg mnie idealny kompromis między zbyt małą oponą (poniżej profilu 50) a zbyt dużym balonem (55 i więcej) tylko zimówki w tym rozmiarze ciężko dostać
dokladnie na taka odp. liczylem ( ps . felga 15)
dzieki
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli.. "
- Od: 20 paź 2009, 16:35
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1994`