andree napisał(a):<czytaj> Mati90Łdź (Mateusz) – 323F BA
z tego co wiem to ten chlopak ostatnio byl na spocie
www.mazdaspeed.pl
andree napisał(a):<czytaj> Mati90Łdź (Mateusz) – 323F BA
Bł@żej napisał(a):andree napisał(a):<czytaj> Mati90Łdź (Mateusz) – 323F BA
z tego co wiem to ten chlopak ostatnio byl na spocie![]()
ta zielona nawoskowana BA
Widzewianka_TM napisał(a):Morlas, Xyrksis, wooxy, madsport, exoddus, coyote, hawkins...
swierczu? dawno się nie logowałarrival też
![]()
andree napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Morlas, Xyrksis, wooxy, madsport, exoddus, coyote, hawkins...
swierczu? dawno się nie logowałarrival też
![]()
tych też na razie zostawmy, dosyć długo uczestniczyli w życiu Klubu.., przyjeżdżali na spoty itd.,
w/g mnie przenieście tylko madalene do bywalców i niech na razie tak zostanie
Widzewianka_TM napisał(a):Ok, ojcze,
raczej ojciec chrzestnyandree napisał(a):szkoda że nie : ojcze nasz, bo na zloty zamiast kapelusza musiał bym sobie aureole zafundować
pawmich08 napisał(a):Nie jest jak narazie nic zrobione przy aucie jest to zwykla Madzia 1.3 ale wiosna kiedy fundusze troszke wzrosną to przyciemnie szybki dam ladna felge ladna zabudowe Car Audio i dorzucimy cos wiecej ale to dopiero wiosna narazie jest jak jest. Jestem tak naprawde uzytkownikiem Madzi od wrzesnia 2010r. i jak narazie sprawuje sie Swietnie. Mysle ze przyjmiecie mnie serdecznie. Z gory dziekuje![]()
![]()
![]()
pawmich08 napisał(a):Sorki wszystkim ze nie dotarłem na ostatni spocik ale przyjechałem na SS. 19 stycznia a nie 18 przepraszam wszystkich napewno 30 się zjawie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd