heh
bo to było tak: kupiłem mazdę totalna ruina, nakładki na pedała wytarte a wiec myślę pójdę do sklepu i kupię.Tak wiec zrobiłem a że były bardzo tanie 9.99zł to je kupiłem są one dwu funkcyjne wystarczy odpiąć taka klamerkę i mam chrom.
Co do chodników napisałem wczesniej ze te gumowe płomienie to totalna wiocha, wczesniej się zauroczyłem ale teraz mi dotarło, a że teraz na okres zimowy muszę jakieś mieć to kupiłem u nas w sklepie te dywany, myślałem że przejdzie to gdyż tylko na jednym dywanie jest płomień, zresztą za niedługo założę, czekam aż nowy właściciel zabierze mi moje te które mu sprzedałem

Na lato zamówię dywany z własnym wzorem

"Która baba by silnik czyściła itp.poza tym kolega pisał- znalazłem, powiesiłem

"
A ja znam kogoś kto akurat to zrobił i powiem więcej dzięki tej osobie zmobilizowałem się aby swój silnik wyczyścić i spolerować.
Ja się tam komentarzy nie boję, po to one są aby dawać do zrozumienia

Człowiek uczy się na własnych błędach i nie tylko. Zapewne tak jak ktoś wyżej powiedział za parę lat zobaczę jaka to wiocha i ja wiem że tak będzie, na razie jestem młody i diody, neony płomienie to mój mały świat hehehe

Pozdro

Bandit, gdzie mam się zgłosić o zmianę nicka? bo chciałbym ten który mam to woła o pomstę do nieba

chciałbym mieć nick Boyka Albo Matador da rade?