Witam
Jestem nowym posiadaczem tegoż wspaniałego autka. Oczytałem się o nim co nie miara (przede wszystkim na tym forum). Opinie super, auto powinno chodzić pięknie itd. Kupiłem wersję sprowadzoną z USA i mam tylko jedno pytanie, a mianowicie:
Czy można zmienić w komputerze mile na kilometry, Fahrenheit na Celcjusza, oraz czy można wymienić tarczę prędkościomierza na kilometry.
I pytanie poprzedzające, czy jest to większa operacja czy łatwe i nie kosztujące tysięcy złotych.
Pozdrawiam
Mazda 3 2.0 16V 2007 z USA
Strona 1 z 1
użyj opcji szukaj- jest kilka tematów np: viewtopic.php?f=114&t=51624&hilit=mile+na+kilometry
dudas5 napisał(a):Czy można zmienić w komputerze mile na kilometry, Fahrenheit na Celcjusza, oraz czy można wymienić tarczę prędkościomierza na kilometry.
Tarcze bezproblemowo...
st. F na st. C tez
Maly problem z milami na km... ale mozliwe w wersji USA...
Wszystko na forum...
marcin255 napisał(a):użyj opcji szukaj- jest kilka tematów
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
koniecznie powrzucaj zdjęcia napisz coś więcej o aucie odnośnie jego wyposażenia i parametrów technicznych, pochwal się zarazem modyfikacjami jakie poczyniłeś w swoim aucie
Witamy na forum KLUBU MAZDASPEED i zachęcamy do dalszego i zarazem aktywnego jego współtworzenia 
Wrzucę zdjęcia już niedługo. Napewno zostanę na forum
Zakochałem się w Mazdzie już kilka lat temu, kiedy dostałem jedną służbową (ale szybko skończyłem pracę). Szukałem 3-ki już jakiś czas, wreszcie jestem szczęśliwym posiadaczem i czas się zająć rozkoszowaniem tym autem 
Dzięki za pomoc, pewnie jeszcze nie raz zadam jakieś durne pytanie
Pozdrawiam
Dzięki za pomoc, pewnie jeszcze nie raz zadam jakieś durne pytanie
Pozdrawiam
Strona 1 z 1