Mazda Mx-3 1.8 V6 (1997r) Tuning
luki_92_92 napisał(a):Nie czepiają się że tablicę rejestracyjną masz za szybą a nie na zderzaku?
a wiesz że jakoś nie w sumie jest w widocznym miejscu zawsze mozna sie jakos wytlumaczyc
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=97730
opis i fotki mojej Mx-3
opis i fotki mojej Mx-3
- Od: 31 paź 2009, 01:27
- Auto: Mx-3 1.8 V6 1997r Tuning
jak dobrze pamiętam to widziałem nie jedno EvoX w Polsce z małymi tablicami a i przy rejestracji jak się orientowałem w wydziale komunikacji to mam wrażenie że za "skromną" opłatą można było wyrobić małe tablice 
Ale małe w sensie małe kwadratowe chyba a nie skrócone bo ta na foto corsy jest moim zdaniem na 100% nielegalna tylko naklejeczka doklejona, ale nawet czcionka jest inna.
No więc. Zacznę od tego co mi się podoba. Ładnie jest pod maską, w środku i w bagażniku. Świetna zabudowa. Widziałem więcej zdjęć tego auta jeszcze od poprzedniego właściciela. Fajne, fajne.
Teraz to co mniej mi się podoba. Podkreślam, że jest to moja indywidualna opinia. Poprzednie wcielenie tego auta było dla mnie dużo bardziej do zaakceptowania. A to dlatego, że owe auto było demo carem. Miało być kontrowersyjnie i rzucać się w oczy. Udało się
Obecnie autko straciło swój kontrowersyjny charakter, a poszło bardziej w stronę szybkich i wściekłych
No nic. Ważne, że Tobie się podoba i walczysz dzielnie z autem. To się ceni. Felgi na plus, dużo ładniejsze niż za poprzedniego właściciela.
Może nie jestem kobietą
ale jeżeli owa "fajna" miała IQ większe niż kombinerki, to raczej nic pozytywnego o Tobie nie pomyślała. Tak mi się wydaje... 
Po prostu nie przesadź z tym autkiem, bo szybko można zaburzyć zgrabną linię MX-3. Na prawdę trudno o dobry body kit do tego autka. Ja do tej pory powiedzmy, że przekonałem się tylko do body Gapcia (kilkanaście tematów niżej).
Teraz to co mniej mi się podoba. Podkreślam, że jest to moja indywidualna opinia. Poprzednie wcielenie tego auta było dla mnie dużo bardziej do zaakceptowania. A to dlatego, że owe auto było demo carem. Miało być kontrowersyjnie i rzucać się w oczy. Udało się
DrGhost napisał(a):Powiem Ci ze zadko ale jak idzie jakas fajna ;p ...
to mrygne hehe
Może nie jestem kobietą
Po prostu nie przesadź z tym autkiem, bo szybko można zaburzyć zgrabną linię MX-3. Na prawdę trudno o dobry body kit do tego autka. Ja do tej pory powiedzmy, że przekonałem się tylko do body Gapcia (kilkanaście tematów niżej).
tak masz racje ... mi wczesniejsze wcielenie tez sie bardziej podobalo ja tej okleiny demo car ;p nie usuwalem i nigdy bym tego nie zrobil
a co do owej dziewczyny to miala chyba IQ mniejsze od kombinerek
ale nie o tym tu mowa
co do przesadzania to nie mam juz zamiaru z wygladu nic zmieniac jedynie to co opisane powyzej
wiadomo jednemu bedzie sie podobac drugiemu nie – wazne ze mi sie podoba
napewno o dalszych modach bede informowal na bierzaco i prosze o szczere wypowiedzi
a co do owej dziewczyny to miala chyba IQ mniejsze od kombinerek
co do przesadzania to nie mam juz zamiaru z wygladu nic zmieniac jedynie to co opisane powyzej
wiadomo jednemu bedzie sie podobac drugiemu nie – wazne ze mi sie podoba
napewno o dalszych modach bede informowal na bierzaco i prosze o szczere wypowiedzi
opis i fotki mojej Mx-3
opis i fotki mojej Mx-3
uu panie,wpadaj na zlot, zrobisz zamieszanie
Wnętrze, bagażnik i pod maską-- miodzio
Pozdrowienia
Mnie jakoś mx3 nigdy nie kręciły

Wnętrze, bagażnik i pod maską-- miodzio

Pozdrowienia

Mnie jakoś mx3 nigdy nie kręciły
-
Ania_TM
Tuning pełną gębą
mi się nie podobaj te "wszystkie" spojlery i zderzaki, ale u Ciebie przynajmniej wykonane porządnie i ogólnie trzyma się kupy
pozdro
pozdro
DrGhost napisał(a):uu panie,wpadaj na zlot, zrobisz zamieszanie![]()
aa Wpadnę a coo mi tam ;p hehe a kiedy sie jakiś szykuje
Na początku kwietnia, śledź w dziale Zloty, a na pewno będą informacje, pewnie od marca już.
rezerwuje sesjo foto i jazdę
-
Ania_TM
rezerwuje sesjo foto i jazdę
nie ma sprawy
a mam takie szybkie pytanko wiem ze nie ten dział itd ale jutro zamierzam pojechać kupić 323f dla siostry

opis i fotki mojej Mx-3
opis i fotki mojej Mx-3
Nie ten temat,
Napisz w dziale moto- kupię mazdę, albo w opiniach o maździe w warsztacie BA
Będę wdzięczna

Napisz w dziale moto- kupię mazdę, albo w opiniach o maździe w warsztacie BA

Będę wdzięczna
-
Ania_TM