Może ten znaczek to po prostu znaczek inwalidztwa umysłowego dla niektórych?
Mistrzowie parkowania :)
U mnie pod blokiem ostatnio zaparkował w poprzek taki mistrz kierownicy.
Mazdę na styk postawiłem z przodu, saab-a na styk z tyłu. raczej nie miejscowy, ale musiał poczekać dwa dni aż ja gdzieś musiałem jechać. Na drugi raz chyba pomyśli, zanim tak postawi.
Mazdę na styk postawiłem z przodu, saab-a na styk z tyłu. raczej nie miejscowy, ale musiał poczekać dwa dni aż ja gdzieś musiałem jechać. Na drugi raz chyba pomyśli, zanim tak postawi.
Ten mój chyba zatrybił, miał dwa samochody 5 centymetrów od zderzaków
Był potem to już zaparkował tak jak wszyscy, tylko pytał w bloku czyje to samochody (mazda i saab
)
Był potem to już zaparkował tak jak wszyscy, tylko pytał w bloku czyje to samochody (mazda i saab
U nas nad jeziorem w którąś niedziele widziałem scenkę, ale ni pomyślałem o focie. S ą parkingi prostopadłe do jezdni, tam jest zawsze ciasno, a miejsce w niedzielę to jak los w totka, ale rano jeszcze można. Więc jakaś łajza zaparkował corsę na dwóch stanowiskach parkując równolegle do szosy. Kierowcy długo dłużni idiocie nie byli. Mimo że w koło było jeszcze trochę wolnego dwóch z nich zablokowało pacana tak że na bank stamtąd nie wyjechał dopóki któryś z prawidłowo zaparkowanych nie usuną auta
wyobrażam sobie mine własciciela corsy hehe. Może zapamięta jak powaruje kilka godzin przy aucie w oczekiwaniu na właściciela aut zaparkowanych przed i za nim hehe

Oooo
Jak pięknie
Zeby jeszcze nie te miejsca dla inwalidów to pal go licho. Przyznawać się czyja to

-
Szalotka
To zdjecie sciągnięte
A w opisie było ze nie ma
Ale gdyby nawet miał to obowiązuje jedno miejsce 
Chyba ze pasażer tez kulawy. Ale nie ma przepisu przeciez ze we dwoch to dwa miejsca
I dobrze bo az strach pomyslec co by sie dzialo jakby we czterech przyjechali

Chyba ze pasażer tez kulawy. Ale nie ma przepisu przeciez ze we dwoch to dwa miejsca

Ostatnio edytowano 10 wrz 2010, 11:02 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
Lukano napisał(a):Ten mój chyba zatrybił, miał dwa samochody 5 centymetrów od zderzaków![]()
Był potem to już zaparkował tak jak wszyscy, tylko pytał w bloku czyje to samochody (mazda i saab)
Pewnie chciał podziękować osobiście za sprowadzenie Go na jasną stronę mocy
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
nie mam foto bo mi padł aparat, ale zaparkowane porsche 911 na parkingu w CH Stary browar w Poznaniu. na dwóch miejscach postojowych, krzywo. na niemieckich blachach
Ku memu zdziwieniu po powrocie do swojego auta zastaje kierowce tego porsche który właśnie przyszedł i podchodzę i najpierw po Polsku mówię grzecznie że niewłaściwie zaparkował. Myślałem czy zrozumie bo może to Niemiec, a razie czego byłem z laską(kończy germanistykę). Koleś zajarzył po Polsku (był Polakiem)i mówi że mam dać mu spokój bo on parkuje jak chce bo się dorobił i ma 40 lat. Oj wkurzyło mnie to, ale że byłem z dziewczyną to odparłem mu tylko że polecam parking w CH Malta (tam na poziomie o badź 1 jest jeden poziom w lustrach i tego typu gadżetach dla osób mało kumatych w parkowaniu). Facet zajarzył , zaczął się plątać w wypowiedziach i powiedział tylko że jak będę miał 40 lat i będzie mnie stać na porsche to tak będę robił. Nie trawie takich frajerów..
Ku memu zdziwieniu po powrocie do swojego auta zastaje kierowce tego porsche który właśnie przyszedł i podchodzę i najpierw po Polsku mówię grzecznie że niewłaściwie zaparkował. Myślałem czy zrozumie bo może to Niemiec, a razie czego byłem z laską(kończy germanistykę). Koleś zajarzył po Polsku (był Polakiem)i mówi że mam dać mu spokój bo on parkuje jak chce bo się dorobił i ma 40 lat. Oj wkurzyło mnie to, ale że byłem z dziewczyną to odparłem mu tylko że polecam parking w CH Malta (tam na poziomie o badź 1 jest jeden poziom w lustrach i tego typu gadżetach dla osób mało kumatych w parkowaniu). Facet zajarzył , zaczął się plątać w wypowiedziach i powiedział tylko że jak będę miał 40 lat i będzie mnie stać na porsche to tak będę robił. Nie trawie takich frajerów..

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
oto parkowanie w Leclercu/ Lublin

i ta fotka- złą perspektywa wiem- w każdym razie pani skutecznie zajęła 3 miejsca parkingowe pod blokiem gdzie ZAWSZE jest walka o każde miejsce do parkowania

i ta fotka- złą perspektywa wiem- w każdym razie pani skutecznie zajęła 3 miejsca parkingowe pod blokiem gdzie ZAWSZE jest walka o każde miejsce do parkowania

MPV LV 3.0 18V czas na sprzedaż
- Od: 19 sie 2009, 17:00
- Auto: MPV 3.0 18V – jeszcze nie zabytek ;)
http://www.youtube.com/watch?v=9PlvkLvd ... r_embedded
dzisiejsze nagranie kolegi. zanim zaczął rejestrować babka już raz wydzwoniła w tego seata
dzisiejsze nagranie kolegi. zanim zaczął rejestrować babka już raz wydzwoniła w tego seata
- Od: 3 paź 2007, 11:50
- Auto: Prelude BB9