Mazda Xedos 6 2.0 V6 93r. MADZIA
Szczerze na początku mi się bardzo nie podobał ale powoli dochodzę do wniosku ,że jak najbardziej pasuje do CA i to w dodatku jeden z bardziej trafionych kolorów do tej budy. Miałem w planach zmianę na biały ale chyba dam tylko na polerke. Piękna maszyna i też jestem zdania ,że ta okleina nawet pasuje.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Mev napisał(a):Świetny kolor
taki dziadkowy
zajmij się wnętrzem bo widać, że troszkę zaniedbane...
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy napisał(a):taki dziadkowy
wiadomo każdy z nas będzie kiedyś dziadkiem
KyRy napisał(a):zajmij się wnętrzem bo widać, że troszkę zaniedbane...
mi to nie przeszkadza nic nie trwa wiecznie
-
skorpion1985
Z zewnątrz ocena za całokształt 10/10!!! W środku, tak jak pisza inni – rzecz gustu. Ja zastanawiam się nad okleina carbon, ale tapicerkę mam alcantarę – szarą. Dopieszczaj dalej swoją ukochaną, POWODZENIA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yormhej1TKs[youtube][/youtube]
- Od: 13 mar 2011, 01:10
- Auto: Xedos 6 CA KF 2.0 V6 automat
myślałem nad oklejeniem tak wnętrza jak u Ciebie. Ta kierownica do mnie nie przemawia, i dlatego kupiłem z tą drugą.
Autko widać zadbane, mocno w nie inwestujesz
i bardzo dobrze 
Autko widać zadbane, mocno w nie inwestujesz

Też na początku mnie odrzucił wygląd tej okleiny (trafiłem na Twój temat bo szukałem jak to wygląda w praktyce) w stosunku do np mojej ciemnej tapicerki i alcantary ale powiem Tobie, że jak się przyjrzeć fotką to pod kolorek wnętrza i nadwozia ta okleina nawet pasuje. Wygląda, że to trafna decyzja i udany zastrzyk świeżości do wnętrza. Pozdrawiam i gratuluje decyzji jak i super autka. 
moja ocena zarówno wnętrza jak i nadwozia w tym zestawi kolorystycznym mocne 10/10.
edyt:
Zastanawiam się jaka okleina pasuje do lacantary, na bank czarna
hehe ale może ma ktoś jakieś foto z innym kolorem?
moja ocena zarówno wnętrza jak i nadwozia w tym zestawi kolorystycznym mocne 10/10.

edyt:
Zastanawiam się jaka okleina pasuje do lacantary, na bank czarna
"... bunkrów nie ma ale też jest zaje_iście ..."
"Panie władzo ma pan racje niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaje sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale jechałem szybko gdyż lubię zapier_alać."
"Panie władzo ma pan racje niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaje sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale jechałem szybko gdyż lubię zapier_alać."
- Od: 24 wrz 2010, 22:06
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 103KW 97'