KIELCE – spotkania regionalne
To jak?
Czyli około 18-19 ustalamy?
Jak nie będzie nic padało to na samej górze. A jak będzie to piętro niżej
Czyli około 18-19 ustalamy?
Jak nie będzie nic padało to na samej górze. A jak będzie to piętro niżej
postaram się tym razem być
wypadłem trochę z obiegu
mówisz Grzybku o tesco?
Grzyby napisał(a):ak nie będzie nic padało to na samej górze. A jak będzie to piętro niżej
wypadłem trochę z obiegu
Nie Krzyśku 
Tym razem spotkanie na tym piętrowym parkingu w centrum przy Piotrkowskiej (między ZUS a UM)
W Tesco to jakaś masakra – zawsze full ludzi i odpada
Tym razem spotkanie na tym piętrowym parkingu w centrum przy Piotrkowskiej (między ZUS a UM)
W Tesco to jakaś masakra – zawsze full ludzi i odpada
Grzyby napisał(a):Czyli około 18-19 ustalamy?
Nikt nie wnosił sprzeciwów wcześniej więc osobiście uważam że o 18 będzie najlepiej, jeśli ustalimy między 18-19 to część przyjedzie na 18, pogada 15 minut i pojedzie a następna część o 19 i to samo.
- Od: 20 sie 2010, 14:45
- Auto: była: 323s BA 4EE1-T '97
jest: Paździerz Dynamic+ '05
Megane Coach K7M
OKI
Czyli:
Spotykamy się w najbliższą niedzielę, tj. 16.01.2011 o godzinie 18.
Miejsce spotkania:
Parking piętrowy przy ul. Piotrkowskiej
Jak nie będzie padało to na samej górze. A jak będzie to piętro niżej
Czyli:
Spotykamy się w najbliższą niedzielę, tj. 16.01.2011 o godzinie 18.
Miejsce spotkania:
Parking piętrowy przy ul. Piotrkowskiej
Jak nie będzie padało to na samej górze. A jak będzie to piętro niżej
Dziękuję za spotkanko i wspólne marznięcie 
Fajnie było poznać nowe twarze i chwilę pogadać. Kubsztyk dowiedział się np. że ma kratkę w szóstce
5 aut to niezły wynik jak na reaktywację spotkań kieleckich.
Miejmy nadzieję, że następnym razem będzie dużo cieplej, a może wykombinuje się coś innego niż "klasyczne" stanie na parkingu
Fajnie było poznać nowe twarze i chwilę pogadać. Kubsztyk dowiedział się np. że ma kratkę w szóstce
5 aut to niezły wynik jak na reaktywację spotkań kieleckich.
Miejmy nadzieję, że następnym razem będzie dużo cieplej, a może wykombinuje się coś innego niż "klasyczne" stanie na parkingu
Dzieki dzisiejszemu meetingowi po raz pierwszy bylem "nowym" na parkigu
Na przyszlym spocie bylbym za grillem w czapkach i rekawiczkach i nawet tam gdzie dzis...oczywiscie impra bezalkoholowa
)
Na przyszlym spocie bylbym za grillem w czapkach i rekawiczkach i nawet tam gdzie dzis...oczywiscie impra bezalkoholowa
FASTER, HARDER...MAZDA!!!!
- Od: 30 maja 2009, 00:14
- Auto: Mazda 323f 1.8 115 KM
Grzyby napisał(a):Kubsztyk dowiedział się np. że ma kratkę w szóstce
Ta kratka to chyba tylko po to, żeby pies którego nie mam nie wsadzał łba na oparcie...
Grzyby napisał(a):Miejmy nadzieję, że następnym razem będzie dużo cieplej, a może wykombinuje się coś innego niż "klasyczne" stanie na parkingu
Ja wstępne propozycje już rzuciłem – bilard w KCK, kręgle w Dyspensie. Grill oczywiście też dobry pomysł, kto wie, może jeszcze tej styczniowej wiosny temperatura osiągnie 15-20 *C..
YnS napisał(a):Dzis dzieki dzisiejszym meetingu po raz pierwszy bylem "nowym" na parkigu![]()
Na przyszlym spocie bylbym za grillem w czapkach i rekawiczkach i nawet tam gdzie dzis...oczywiscie impra bezalkoholowa)
Ja też miałem przyjemność (?) zobaczyć ten parking od środka.. Abstynent?
Również dziękuję za spotkanie, niektórzy straszyli na forum 15-minutową rozmową, a tu się przeciągnęło do ponad dwóch godzin.

Ostatnio edytowano 17 sty 2011, 00:31 przez kubsztyk, łącznie edytowano 2 razy