Zostanę ojcem!!!
No to gratulacje!
Ja dziś wszedłem rano do łazienki i zastałem test ciążowy leżący na wannie. Na szczęście jedna kreska
Najważniejsze, to spać do bólu – szkoda, że nie da rady na zapas. Ja zostałem już tak przeszkolony, że zabawa sylwestrowa do 8 rano nie stanowi dla mnie najmniejszego problemu, w ubiegłym tygodniu położyłem się o 5:45 spać, a o 6:15 normalnie wstałem do pracy
.
Ja dziś wszedłem rano do łazienki i zastałem test ciążowy leżący na wannie. Na szczęście jedna kreska
Najważniejsze, to spać do bólu – szkoda, że nie da rady na zapas. Ja zostałem już tak przeszkolony, że zabawa sylwestrowa do 8 rano nie stanowi dla mnie najmniejszego problemu, w ubiegłym tygodniu położyłem się o 5:45 spać, a o 6:15 normalnie wstałem do pracy
gratulacje ! 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Gratki Don. Rośnijcie zdrowiutko. 
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Mazdunia mx3 napisał(a):est w ciąży na jedną kreskę
znaczy się nie będą to bliźniaki

Dzięki wszystkim jeszcze raz 
Ale taka jedna kreska:

Dziecko musi być czasami na świeżym powietrzu, więc nie będzie Premacy tylko Top Down
nemi napisał(a):Ja dziś wszedłem rano do łazienki i zastałem test ciążowy leżący na wannie. Na szczęście jedna kreska
Ale taka jedna kreska:

Seraf napisał(a):będzie nowa Premacy na forum![]()
Dziecko musi być czasami na świeżym powietrzu, więc nie będzie Premacy tylko Top Down
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Gratulacje Donie Korleonie! 
Don Gregorio składa wielkie gratulacje dla Don Corleone

- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Mazdunia mx3 napisał(a):Jest w ciąży na jedną kreskę
Nie jest
Ja mam póki co dość. Podpieram się nosem, ale więcej pisać nie będę, żeby nie mącić tej radości i szczęścia

Dodam jeszcze, że ojcowie dzielą się na trzy grupy: nieświadomi jak to będzie, wpadkowicze i masochiści
nemi napisał(a):Mazdunia mx3 napisał(a):Jest w ciąży na jedną kreskę
Nie jest.
Ja mam póki co dość. Podpieram się nosem, ale więcej pisać nie będę, żeby nie mącić tej radości i szczęścia. Wszystko jest fajne, jak dzieciak zaczyna mówić tata, przytula się, leci co sił jak wracam z roboty, ale noce mamy od pół roku straszne. W dzień jest taka słodziutka i "papa" robi, i pokazuje jak sroczka kaszkę gotowała, i tosi-tosi... Ktoś nam chyba na noc dziecko podmienia
.
Dodam jeszcze, że ojcowie dzielą się na trzy grupy: nieświadomi jak to będzie, wpadkowicze i masochiści. Do pierwszej grupy już należę
.
Hehe ja wiem jak jest, sam mam w domu 2letnią siostrzenicę
Najgorszy był okres od 3tygodni do 1roku moim zdaniem
- Od: 23 lip 2010, 18:31
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
Mazdunia mx3 napisał(a): Sam juz nauczyłem jako wujek paru rzeczy np puknij siępokaż jezyka
to uczy się najszybciej hehee
Taaaaa, "jaka Kinga duża urośnie" za Chiny Ludowe nie mogę nauczyć, ale "jak tata kaszle" nie ma sprawy
nemi napisał(a):Ja mam póki co dość. Podpieram się nosem
nemi – nie przesadzaj. male dziecko maly problem. jak bedzie przybywac latek bedzie coraz gorzej
przywykniesz...
Moj ma juz 8 lat i jestem na etapie bardzo szczegolowego omawiania codziennie gwiezdnych wojen
Don Corleone napisał(a):Dziecko musi być czasami na świeżym powietrzu, więc nie będzie Premacy tylko Top Down
a tak cos czuje po kosciach, ze jeep bedzie juz za maly i na wiosne trzeba bedzie sie rozejrzec za quadem
Barthez napisał(a):nemi – nie przesadzaj. male dziecko maly problem.
Ja sobie doskonale zdaję z tego sprawę – trudy wychowania to jedno i to niestety rośnie z wiekiem, ale mówię o zwyczajnym zmęczeniu fizycznym. Do kilkulatka nie trzeba wstawać 30 razy w nocy
Jak moje małe dziecko stanie się już dużym dzieckiem, to przewiduję jak to będzie