pasi pasiAche napisał(a):MCD na 1000 kole 18:15 pasi![]()
ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
Jeżeli widzisz jednonogiego niedźwiedzia polarnego w stroju płetwonurka z kałasznikowem zamiast protezy nogi, wpieprzającego bigos, prawdopodobnie nie jesteś w Etiopii – tam nie robią bigosu.
- Od: 16 cze 2009, 19:05
- Auto: Moja,Granatowa i nie doceniana 323c z LPG ;( z dodatkowym wypasem w postaci Kasia i łata
kazdy widze pelna przygotowka przed spotem
deszcz kropi to mozna jeszcze auto umyc jak w reklamie 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Miło było zobaczyć Wasze uśmiechnięte mordki
!!
Dzięki za pycha pizze za grosze, wyśmienita kolacja. Pozdrawiam serdecznie.

- Od: 7 mar 2009, 13:32
- Auto: było: Mazda 323F BA 1,5 DOHC 98' SE
My juz w domciu. Fajnie, ze pojawilo sie kilka nowych osob i to nawet jakies roczniki przyjechaly powyzej 2000r
. Milo bylo zobaczyc, Achego, Yellowa i Lucaska po dlugim czasie. Ache trzymam kciuki za Twoja diete
, sam tez sie staram zrzucic 7kg. Pozdro.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
No my też już jakiś czas temu w domu dzięki za wszystko za spotkanie i pizze!! nicek na te narty się cza ugadać większą grupą mazdy!!Lecieliśmy z naszym kolegom z Mazdy2 aż do katowic jakieś 120/140 km/h dawałem rade a nasz kolege zasłuchał się krysi z nawi i poszedł na bielsko 

Jeżeli widzisz jednonogiego niedźwiedzia polarnego w stroju płetwonurka z kałasznikowem zamiast protezy nogi, wpieprzającego bigos, prawdopodobnie nie jesteś w Etiopii – tam nie robią bigosu.
- Auto: Moja,Granatowa i nie doceniana 323c z LPG ;( z dodatkowym wypasem w postaci Kasia i łata
no bo krysia z nawi zrobiła obiazd przez bielskoill napisał(a):i jo w doma... nie musiałem paszportu pokazywać jak granice przekraczałem ;d

No nasz PR Zyg to wybitny przywódca
Nawet swoich nie poznaje....
Fajnie było, chociaż boję się tego miasta
Bardzo miło było zobaczyć nowe osoby i w końcu nie wracać samemu do domu
Do następnego.

Fajnie było, chociaż boję się tego miasta
loockas napisał(a):No nasz PR Zyg to wybitny przywódcaNawet swoich nie poznaje....
Spadaj. Ja robię Public Relations. nawiązywałem współpracę
loockas napisał(a):w końcu nie wracać samemu do domu
gdzie zgubiłeś Anię?
to w sumie zaliczylem dwa spotySokool napisał(a): A niektórym to się nawet udało wziąć udział w spocie Preludy

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek86 napisał(a):ale wkoncu to byl moj pierwszy wiec skad moglem wiedziec "co, gdzie i jak "
Teraz już wiesz co i jak
fefet napisał(a):To z mojej strony również dzięki za spocik i za pizze
Do zobaczenia na kolejnym
Zyg napisał(a):Ja robię Public Relations. nawiązywałem współpracę
Czyli po staremu.... wszystkim zaoferowałeś

Pojedziesz na zlot to dopiero wtedy zobaczysz jaka fajna to jest paczka ;].
Tak naprawde to Patrycja wyszukuje takie oferty i jej sie podziekowania naleza. Ja podchwycilem tylko, ze mozemy to zrealizowac w zwiazku ze spotem. Ale ciesze sie, ze taka duza frekwencja nam sie udala. Moze cos ciekawego sie napatoczy. Najlepiej gokarty
.
Tak naprawde to Patrycja wyszukuje takie oferty i jej sie podziekowania naleza. Ja podchwycilem tylko, ze mozemy to zrealizowac w zwiazku ze spotem. Ale ciesze sie, ze taka duza frekwencja nam sie udala. Moze cos ciekawego sie napatoczy. Najlepiej gokarty

- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))