Mazda 323F BA KF 1997r. Touring Kit A-spec
Raczej nie slyszałem  żeby w tych mazdach psuły sie skrzynie, bo nie są przystosowane do takiego silnika .. ( bo o to ci chodzi rozumiem) ..... zrobiłem nia od kwietnia 9000 tys. ........ jedyna awaria jak narazie to .... rozciekł mi sie lewy [jaki?] tłoczek ( z tyłu mam tarcze jak to V6) .... 40 zl i zrobione  kule jak ja kocham To auto .........................
 kule jak ja kocham To auto .........................

- Od: 4 maja 2010, 00:41
- Auto: MAZDA 323BA 2.0 V6 1997r.

Muszę się przyznać bez bicia że mi się podoba 

tak ... wiem że w dziale mojego kochanie mało się dzieje  ale im bliżej wiosny tym więcej rzeczy będę ładować do Madzi
 ale im bliżej wiosny tym więcej rzeczy będę ładować do Madzi  Wreszcie po pół roku dostałem teleskopy tylnej klapy( z allegro) i nareszcie nie opada mi klapa
 Wreszcie po pół roku dostałem teleskopy tylnej klapy( z allegro) i nareszcie nie opada mi klapa  Zrobiłem też ledowe podświetlenie bagażnika , oraz tylnej rejestracji
 Zrobiłem też ledowe podświetlenie bagażnika , oraz tylnej rejestracji  ( Wciepne foty potem) A dziś zamówiłem tarcze indiglo i inne badziewia
( Wciepne foty potem) A dziś zamówiłem tarcze indiglo i inne badziewia   tak wiec będę informował na biężąco jak przebiega montaż i no jaki jest ostateczny rezultat....
 tak wiec będę informował na biężąco jak przebiega montaż i no jaki jest ostateczny rezultat....

autko ladne  a i szyba na dachu sie znalazla
 a i szyba na dachu sie znalazla  a switochowice jak ktos niewie to mapa google i niech szuka
 a switochowice jak ktos niewie to mapa google i niech szuka  ja tam wiekm gdzie to jest
 ja tam wiekm gdzie to jest  odemnie na trase i caly czas prosto
 odemnie na trase i caly czas prosto 

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition     
 viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
No i stalo sie  przyciemniłem szybki
 przyciemniłem szybki  Madzie wyglada ..... wybornie. Tył i boczne 20% natomiast boczne z przodu 35% ... ( wiem że "nielegalne" ale jak to wygląda mmmm
 Madzie wyglada ..... wybornie. Tył i boczne 20% natomiast boczne z przodu 35% ... ( wiem że "nielegalne" ale jak to wygląda mmmm  najwyżej zerwe jak sie doczepią ...) jutro postaram sie dostarczyć zdjęcia
  najwyżej zerwe jak sie doczepią ...) jutro postaram sie dostarczyć zdjęcia  no i na przedniej szybie dyskretny paseczek . W sumie 470 zł nie moje ......ale warto było. I aha .. przyciemniałem w Katowicach , firmy nie reklamuje , bo nie wiem czy można .... zainteresowanych zapraszam na PW. Pozdrawiam
 no i na przedniej szybie dyskretny paseczek . W sumie 470 zł nie moje ......ale warto było. I aha .. przyciemniałem w Katowicach , firmy nie reklamuje , bo nie wiem czy można .... zainteresowanych zapraszam na PW. Pozdrawiam

najwyżej zerwe jak sie doczepią ...) jutro postaram sie dostarczyć zdjęcia

danifilth88 napisał(a):No i stalo sieprzyciemniłem szybki
Madzie wyglada ..... wybornie. Tył i boczne 20% natomiast boczne z przodu 35% ... ( wiem że "nielegalne" ale jak to wygląda mmmm
no i na przedniej szybie dyskretny paseczek . W sumie 470 zł nie moje ......ale warto było. I aha .. przyciemniałem w Katowicach , firmy nie reklamuje , bo nie wiem czy można .... zainteresowanych zapraszam na PW. Pozdrawiam
foto wrzuć ocenimy

- Od: 3 gru 2010, 17:00

a powiem ci czarna maska pasuje bardzo dobrze

- Od: 29 gru 2008, 03:17
- Auto: Było czerwone Z5, Jest srebrne BP05
Ładnie wygląda   też planuje tak przyciemnić, ale to wiosną . Jaki % jest na przednich a jaki na tylnych ? Jeśli można wiedzieć
  też planuje tak przyciemnić, ale to wiosną . Jaki % jest na przednich a jaki na tylnych ? Jeśli można wiedzieć

- Od: 3 maja 2010, 17:41
- Auto: Była:
 Mazda 323F Z5
 Alfa Romeo 156 SW
 Jest:
 Mazda 323F Sportive
Tylna szyba z tylnymi bocznymi 20% ,a przednie boczne 35 % (ale chyba zerwe przednie  ..... jakoś sie stresuje jak policja jedzie  )
)

20% i 35% rozumiem że przepuszczalności czyli ( 80% i przód 65% przyciemnione) no to troszkę dużo  no ale efekt rewelka
 no ale efekt rewelka  A dali ci jakiś papierek, atest żebyś miał na wszelki wypadek jakąś podkładkę że jest to profesjonalnie zrobione ( a nie folia za 15 zł z marketu)
 A dali ci jakiś papierek, atest żebyś miał na wszelki wypadek jakąś podkładkę że jest to profesjonalnie zrobione ( a nie folia za 15 zł z marketu)  Jak masz jakieś atesty to policja inaczej na to patrzy no i teoretycznie nie może ci kazać tego rwać ( teoretycznie)_
 Jak masz jakieś atesty to policja inaczej na to patrzy no i teoretycznie nie może ci kazać tego rwać ( teoretycznie)_
Co do autka Mmmm... czyste, zadbane ogólnie ładniutkie, no i ten silnik:) Pozdrawiam

Co do autka Mmmm... czyste, zadbane ogólnie ładniutkie, no i ten silnik:) Pozdrawiam

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
Tak dostałem atesty do dokumentów, i na każdej szybie mam mala naklejke że folia jest atestowana  ale tylko na tył
 ale tylko na tył  przód to niestety ryzyk fizyk .........
 przód to niestety ryzyk fizyk .........

No właśnie  no ale stara metoda niebieskiego króla do dowodu sobie włóż i panowie policjanci podczas kontroli postarają się nie zauważyć braku atestu na przednich szybach
 no ale stara metoda niebieskiego króla do dowodu sobie włóż i panowie policjanci podczas kontroli postarają się nie zauważyć braku atestu na przednich szybach   

No to teraz jeszcze lustereczka w kolor i lansik po Świętochłowicach

No to teraz jeszcze lustereczka w kolor i lansik po Świętochłowicach

- Od: 5 gru 2010, 09:08
- Auto: I*I Mazda 323c 1.8 16v 114KM 95r.+
taaa lansik ....... jeszcze nowe felgi na wiosne (17")  chyba takie ----->  http://allegro.pl/felgi-17-5x114-3-hond ... 42383.html   ,  rozrządzik i nowa uszczelka pod pokrywe zaworów ..... nowy skraplacz do klimy,indiglo już powinno też do mnie dotrzeć,   troszke malowania i dopiero wtedy bedzie lansik
http://allegro.pl/felgi-17-5x114-3-hond ... 42383.html   ,  rozrządzik i nowa uszczelka pod pokrywe zaworów ..... nowy skraplacz do klimy,indiglo już powinno też do mnie dotrzeć,   troszke malowania i dopiero wtedy bedzie lansik 

http://allegro.pl/felgi-17-5x114-3-hond ... 42383.html   ,  rozrządzik i nowa uszczelka pod pokrywe zaworów ..... nowy skraplacz do klimy,indiglo już powinno też do mnie dotrzeć,   troszke malowania i dopiero wtedy bedzie lansik

Jak masz atest to zaden policjant nie powinien sie  kapnac ze jet tylko na tyl. ale czasem zdajaza sie takie szuje ktore zatrzymujac cie z powodu przekroczenia nie tylko sprawdza ci szyby dokladnie, ale tez gasnice, trojkat, apteczke, swiatla, i wydech czy aby nie za glosny. poprostu robia dokladniejsza kontrole niz stacja diagnostyczna   

innymi slowy zalezy na jakiego policjanta trafisz.
A co do efektu jest poprostu zaje....y

innymi slowy zalezy na jakiego policjanta trafisz.
A co do efektu jest poprostu zaje....y

- Od: 11 lis 2010, 00:58
- Auto: Mazda 323C BA 1,3 16V 95r
dla mnie efekt bajer  sam bede przyciemnial ale chyba przed zlotem w koninie niezdarze
  sam bede przyciemnial ale chyba przed zlotem w koninie niezdarze  swietnie wyglada pozdrawiam
 swietnie wyglada pozdrawiam

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition     
 viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Co do przodu to możesz w 30% przyciemnić . Te 5% chyba nie robi różnicy . Planuje podobnie przyciemnić . Ładnie to wygląda 

- Od: 3 maja 2010, 17:41
- Auto: Była:
 Mazda 323F Z5
 Alfa Romeo 156 SW
 Jest:
 Mazda 323F Sportive