Kalendarz zlotowy klubu MazdaSpeed 2011
Ja moge nawet przenocowac kogos bo mieszkam 10km od Ryk
I oczywiscie pisze sie jesli jest taka opcja 
-
Przemek323c
Ehh ewentualnie i ja mogę zawinąć kogoś na chatę bo też jestem z tych stron
Będzie to mój pierwszy zlot w tak uroczym gronie wiec tym bardziej się nie mogę doczekać...
15 km na lotnisko wstyd by było nie przyjechać...muszę być na tym zlocie
Będzie to mój pierwszy zlot w tak uroczym gronie wiec tym bardziej się nie mogę doczekać...
15 km na lotnisko wstyd by było nie przyjechać...muszę być na tym zlocie

- Od: 10 mar 2010, 21:49
- Auto: MAZDA 6 SPORT Hatchback 2.0 CITD 2006r
z tego co pisali n poczatku to dwa badz trzy tygodnie przed kazdym ze zlotowgajos napisał(a):kiedy zapisy ruszają?? bo konin to na 100%
no limity sa troszke małe to fakt
ale to tylko moje zdanie
Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
Jest limit aut,ale nikt nie mówi o takim samym limicie uczestników 
grzegolas napisał(a):ale wiąże się to pewnie z ilością miejsca na danym obiekcie
No własnie
Myślałem, że tym razem będę wreszcie w Koninie, jednak są rzeczy ważniejsze...
jak narodziny potomka
jak narodziny potomka
- Od: 7 paź 2008, 00:17
- Auto: bezawaryjne?
W Koninie nie miałem okazji być ale podejrzewam że to w Ułężu jest większe i pomieści więcej aut.
Pozwolę sobie wprowadzić małą poprawkę bo tak każdy pisze Ryki Ryki a to lotnisko mieści się 10 km od Ryk w miejscowości Uleż...ale to tak na marginesie
Pozwolę sobie wprowadzić małą poprawkę bo tak każdy pisze Ryki Ryki a to lotnisko mieści się 10 km od Ryk w miejscowości Uleż...ale to tak na marginesie
- Od: 10 mar 2010, 21:49
- Auto: MAZDA 6 SPORT Hatchback 2.0 CITD 2006r
grzegolas napisał(a):ozwolę sobie wprowadzić małą poprawkę bo tak każdy pisze Ryki Ryki a to lotnisko mieści się 10 km od Ryk w miejscowości Uleż...ale to tak na marginesie
A to nie Nowodwor ?
-
Przemek323c
a jakie sa ceny wstepu, noclegu
jak z jedzeniem
pytam bo moze bym sie wybral 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
aaaa czyli ta 70 to bedzie sie tyczyc ilosci autek na plycie lotniska tak ?
ale mysle ze moze da sie jakos po trawie upchac w paru rzadkach autka zeby wszyscy mogli sobie wjechac i miec te pamiatkowe fotki dla siebie z tak liczna gropa jednej marki...
ale mysle ze moze da sie jakos po trawie upchac w paru rzadkach autka zeby wszyscy mogli sobie wjechac i miec te pamiatkowe fotki dla siebie z tak liczna gropa jednej marki...
Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
DZIWACZNY WZÓR
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
a i jeszcze jedno pytanie jesli nie jestem klubowiczem tylko forumowiczem to tez mam prawo tam przyjechac i autko zaparkowac na przyslowiwiej trawce
i ceny mnie troche interesuja czy wyrobie z kasa wiec wczesniejsze informacje postawia mnie na nogi i bede wszystko wiedzial 
boczek86 napisał(a):ceny mnie troche interesuja czy wyrobie z kasa wiec wczesniejsze informacje postawia mnie na nogi i bede wszystko wiedzial
Jedyne co mogę powiedzieć, to to, że wjazd na lotnisko z noclegiem i wyżywieniem na pewno nie przekroczy 200zł. ( czyt. zlot w Koninie)
jak dla mnie bomba
zbieram na paliwo i postaram sie przyjechac
bateri z 10 do aparatu i jade