Przełącznik zespolony kierunkowskazów i wycieraczek.
1, 2
Witam mam pytani chodzi mi dokładnie o całość sterowanie światłami,kierunkowskazy,wycieraczki znajduje sie to pod kierownicą.Problem tego typu, że kupiłem coś takiego do madzi 626 GE 94r i nie mogę uruchomić tylnej wycieraczki tzn nie przekreca się te pokętło. Całość jest w b.dobrym stanie tylko ten mankament czy mozna to jakoś rozebrać żeby sorawdzić co się stało? Z góry dzięki za jakakolwiek pomoc. pozdrawiam wzystkich. 
- Od: 14 maja 2005, 14:34
- Auto: Mazda 626 1,8 16V rocznik 94,
kupiles moze od sedan'a?
- Od: 14 kwi 2005, 21:44
- Auto: '93 GE/FP –> '02 GF/FS
Wszystko można rozebrać 
niestety. Nie podpowiem. Ja mam GD, więc pewnie twój jest zupełnie inny, ale jeśli ktoś gdzieś kiedyś go złożył, to napewno można to rozebrać.
Ja swoje właczniki naprawiałem składając z dwóch jeden i działa bez problemu.
Ja swoje właczniki naprawiałem składając z dwóch jeden i działa bez problemu.
xlink napisał(a):kupiles moze od sedan'a?
COPS napisał(a):kupilem je sobie od kumpla
a co to za wersja nadwozia??

Może to od mx-6 (nie ma tylniej wycieraczki
Nieprzekręca sie bo nie ma takiej opcji czy jest zablokowane jakoś??
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
COPS napisał(a):wiec jak moze nie byc to po co to by umieszczali
po to samo, po co jest włacznik klimatyzacji, w mazdach, które takowej nie posiadają

Nie mam pojęcia,bo nigdy go nie trzymałem w ręku
to mowilem ja, Jarzabek 
nie zmienia to faktu, ze kupiles cos na miare moich reflektorow – angielska wersja swiecaca wyzej po lewej stronie, zamiast po prawej
jak to bylo – uczymy sie na bledach?
jak to bylo – uczymy sie na bledach?

Odgrzebuje temacik sprzed prawie 2,5 roku.
Mam CORNOS'a z poduchą w kierownicy i chcem wymienić przełącznik zespolony. Czy wymienie go bez problemu?? Czy mogę go wymienić
Nie spowoduje to usterki poduszki, czy nie wystrzeli mi poducha jak zacznę tam grzebać
na co szczególnie zwrócić uwagę
Pozdrawiam
Mam CORNOS'a z poduchą w kierownicy i chcem wymienić przełącznik zespolony. Czy wymienie go bez problemu?? Czy mogę go wymienić
Pozdrawiam

- Od: 11 wrz 2005, 01:09
- Auto: 626 GE 2.0 CRONOS M/T 1994 LPG
witam!
wymienialem ten przelacznik 2 dni temu. wymiana jest bezproblemowa... niestety jednak okazalo sie, ze wszystko jest OK (przelacznik byl sparwny) – a problem mam z wycieraczkami na regulowanej predkowci – nie dzialaja wcale... wiec musze dalej szukac... :/
jezeli ktos bylby zainteresowany, to sprzedam zespolony przelacznik – zarowno do sedana jak i do hatchbacka (92-97)
kontakt 691337303
wymienialem ten przelacznik 2 dni temu. wymiana jest bezproblemowa... niestety jednak okazalo sie, ze wszystko jest OK (przelacznik byl sparwny) – a problem mam z wycieraczkami na regulowanej predkowci – nie dzialaja wcale... wiec musze dalej szukac... :/
jezeli ktos bylby zainteresowany, to sprzedam zespolony przelacznik – zarowno do sedana jak i do hatchbacka (92-97)
kontakt 691337303
Ideas, Demos, Experiments...
- Od: 26 kwi 2005, 23:42
- Auto: Mazda 626, 1.8 16V, 1994 rok
Niedawno przerabiałem zmianę przełącznika zespolonego u siebie. Wszystko pójdzie gładko-tylko pamiętaj o paru wskazówkach:Bodek napisał(a):Odgrzebuje temacik sprzed prawie 2,5 roku.
Mam CORNOS'a z poduchą w kierownicy i chcem wymienić przełącznik zespolony. Czy wymienie go bez problemu?? Czy mogę go wymienićNie spowoduje to usterki poduszki, czy nie wystrzeli mi poducha jak zacznę tam grzebać
na co szczególnie zwrócić uwagę
Pozdrawiam
-przed jakimkolwiek rozkrecaniem kierownicy odłacz akumulator(no chyba że chcesz mieć niespodzianke z poduszką
-oznacz sobie dokładnie ustawienie kierownicy-frez
Z resztą już niepowinieneś mieć problemu
- Od: 22 gru 2007, 16:48
- Auto: Peugeot 307 HDI 90@120/270
Sprinter 313CDI Sprintshift &
Sprinter 312D :)
1, 2