Tutaj się witamy
Świętokrzyskie wita!
Od 1 – 1,5 tygodnia jeżdżę mazdą 6 kombi w dieslu. Wbrew moim obawom, przyzwyczajenie się do auta ok. 1,5 raza większego od Fiata Cinkocienko nie było takie trudne i nie trwało dość długo.
Jedno muszę przyznać – owe forum jest ogromną kopalnią wiedzy, a wymiany zdań prowadzone są na poziomie i czasem z małą dozą humoru, co od razu wywarło na mnie pozytywne wrażenie.
Nie zdążyłem jeszcze ogarnąć wszystkich tematów – poradników, aczkolwiek część z zawartych w nich informacji i porad już sobie przyswoiłem i stosuję je podczas użytkowania w/w ropniaka i dzięki nim nawet wprowadziłem pana z ASO Mazdy w lekkie zakłopotanie. 
Pozdrawiam
Jedno muszę przyznać – owe forum jest ogromną kopalnią wiedzy, a wymiany zdań prowadzone są na poziomie i czasem z małą dozą humoru, co od razu wywarło na mnie pozytywne wrażenie.
Pozdrawiam
Jestem już trochę na forum a mazdę mam 2 lata i teraz szukam kolejnej
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
- Od: 9 lis 2009, 10:58
- Auto: 323sedan 1.7D 93'
Witam serdecznie wszystkich Mazdowiczów 
Było:
Fiat 126p '87
Toyota Starlet 1.3 12V 75km LPG '95
Opel Vectra A 1.6 71km LPG '95
jest Mazda XEDOS 6 1.6 16v 107km '99 :)
Moje maleństwo : http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/Xedos/117491
Fiat 126p '87
Toyota Starlet 1.3 12V 75km LPG '95
Opel Vectra A 1.6 71km LPG '95
jest Mazda XEDOS 6 1.6 16v 107km '99 :)
Moje maleństwo : http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/Xedos/117491
- Od: 7 sty 2011, 15:03
- Auto: Mazda Xedos6 1.6 16V '99r.
Witam,
mam zamiar stać się szczęśliwą posiadaczką mazdy mx3 1.8 v6. Nadal się waham, ale kusi bardzo!!!
pozdrawiam
mam zamiar stać się szczęśliwą posiadaczką mazdy mx3 1.8 v6. Nadal się waham, ale kusi bardzo!!!
pozdrawiam
- Od: 7 sty 2011, 19:08
Witam Wszystkich Bardzo serdecznie, pozdrawiam i zycze wszystiego najlepszego w nowym roku.
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy6 i juz potrzebuje pomocy fachowcow
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy6 i juz potrzebuje pomocy fachowcow
- Od: 7 sty 2011, 23:32
- Auto: Byla Mazda6 2.0 D Ts2. Jest Audi A6 1,9Tdi Avant
pROFESSOR.4U napisał(a):Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy6 i juz potrzebuje pomocy fachowcow
Witam
Juz cos popsułes
Na początek zapraszam tu :
viewforum.php?f=45
-
Szalotka
Witam wszystkich forumowiczów.
Jakieś 8 lat temu śmigałem mx6 a od kilku lat woziłem się europejczykami ale to nie to. Przed mazdą latałem hondą civic i mam do japońców przekonanie. Czas powrócić do korzeni .
Mam nadzieję że znajdę na forum potrzebne info oraz pomoc , która pomoże mi wybrać jakąś 6tkę.
Wystarczy tego pitu pitu – biorę się za czytanie.
Pozdrówka.
Jacek
Jakieś 8 lat temu śmigałem mx6 a od kilku lat woziłem się europejczykami ale to nie to. Przed mazdą latałem hondą civic i mam do japońców przekonanie. Czas powrócić do korzeni .
Mam nadzieję że znajdę na forum potrzebne info oraz pomoc , która pomoże mi wybrać jakąś 6tkę.
Wystarczy tego pitu pitu – biorę się za czytanie.
Pozdrówka.
Jacek
-
Śpioch
Witam wszystkich. Od niedawna jeżdżę Mazdą Premacy 2,0 DITD z 2003 r. Jak na razie bomba. Wczesniej też uzywałem japończyków – ostatnio Toyota Carina E. Teraz w rodzinie dwie Mazdy – córka jeździ Demio z 1998 r.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
beerek62
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Poszukując samochodu wpadłem na to forum i muszę powiedzieć , że jest to chyba najlepsze miejsce poświęcone Mazdom jakie można znaleźć w sieci. Liczę, że wkrótce dołączę do zaszczytnego grona posiadaczy mazd
.
Poszukując samochodu wpadłem na to forum i muszę powiedzieć , że jest to chyba najlepsze miejsce poświęcone Mazdom jakie można znaleźć w sieci. Liczę, że wkrótce dołączę do zaszczytnego grona posiadaczy mazd
-
blueshadow
Witam
! mam mazde mx-6 2.5 v6 juz jakis czas jestem se krystian z dolnoslaskiego z lubin pozdawiam wszytkich

-
kitan24
Siemano Mazdoholiki:D Jestem Paweł mieszkam w Katosach i smigam malym bordowym przecinakiem co sie zwie Mazda 323s z silniczkiem 1.5 z 96 roczku:D pozdrooo
- Od: 9 sty 2011, 21:23
- Auto: Mazda 323s 1.5 DOHC '96
Witam wszystkich z MazdaSpeed
Jestem wielkim fanem Mazdy, posiadałem 323BG z 93 roku i przez 2 lata mnie nigdy nie zawiodła. Aktualnie jestem posiadaczem clio ponieważ madzia została rozbita przez wariata z audi:/ ale niedługo w planach zakup 323f BA,
Pozdrawiam
Adrian
Jestem wielkim fanem Mazdy, posiadałem 323BG z 93 roku i przez 2 lata mnie nigdy nie zawiodła. Aktualnie jestem posiadaczem clio ponieważ madzia została rozbita przez wariata z audi:/ ale niedługo w planach zakup 323f BA,
Pozdrawiam
Adrian
-
wolf_871
Witam serdecznie wszystkie nowe osoby na naszym forum.
Mam nadzieję, że spodoba się Wam tutaj. A potem wstąpicie do Klubu i będziecie bawić się z nami na zlotach klubowych
Mam nadzieję, że spodoba się Wam tutaj. A potem wstąpicie do Klubu i będziecie bawić się z nami na zlotach klubowych