LUBLIN – spotkania regionalne
flywin napisał(a):ludu to kiedy spocik? bo 9 stycznia jest WOŚP w Olimpie
więc może być ciężko z zaparkowaniem?
czy może jakieś inne miejsce typu? Parking/Targ pod Zamkiem czy może inny Termin?
no ja się nastawiłem na tą niedzielę...a co Jurek O. zajmie całą galerię?
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
Może być np parking w Gali. Wydaje mi się że nie jest zamykany, zresztą w niedzielę Gala chyba jest otwarta.
Ale to chyba nie ten wątak...
Ale to chyba nie ten wątak...
Proponuje Galę. Wjazdy są dwa. Jeden od ulicy kościelnej, drugi od Unii Lubelskiej. Oba prowadza na dolny poziom. Tam proponuje sie spotkać. Dla pewności proponuje również zajechać od strony Unni gdyby jednak się okazało że parking będzie zamknięty tam jest kawałek placu podjazdowego więc nie będzie problemu. Potem sie przeniesiemy.
Posty wydzielam
Posty wydzielam
rabin napisał(a):Tyle że w Gali są ogólnie pustki, ja bym proponował pojechać do Olimpu a jak nie będzie miejsca to się przeniesiemy.
Można, proponuję parking na samej górze – mało kto tam jeździ i zawsze jest trochę miejsca
AWD AT 2.5 192KM
tak tylko weźcie pod uwagę że jest w Olimpie finał Orkiestry i może być tłum jakich zwykle nie ma, stąd propozycja o przeniesieniu do Gali na ten wekend.
godzina bez zmian 16.
Natomiast co by zakończyć dyskusję.
Olimp może być zajęty i to mocno. Nie zaryzukuje abyśmy się szukali po okolicy.
Gala nie sprawdził nikt czy parking jest zamykany na noc, mi się wydaje że nie.
Ale myślę że nic ciekawego nie będzie się działo na parkingu Targu pod zamkiem przy Unii Lubelskiej (dla zamiejscowych po drugiej stronie gali, duży plac, parking otwarty) i tam się spotykamy, a potem się zobaczy – tylko nie mylić z placem zamkowym bo to po drugiej stronie zamku
I plan jest następujący:
Parking targu "pod zamkiem" godzina 16, jutro
Tyle gwoli dyskusji.
Natomiast co by zakończyć dyskusję.
Olimp może być zajęty i to mocno. Nie zaryzukuje abyśmy się szukali po okolicy.
Gala nie sprawdził nikt czy parking jest zamykany na noc, mi się wydaje że nie.
Ale myślę że nic ciekawego nie będzie się działo na parkingu Targu pod zamkiem przy Unii Lubelskiej (dla zamiejscowych po drugiej stronie gali, duży plac, parking otwarty) i tam się spotykamy, a potem się zobaczy – tylko nie mylić z placem zamkowym bo to po drugiej stronie zamku
I plan jest następujący:
Parking targu "pod zamkiem" godzina 16, jutro
Tyle gwoli dyskusji.
AWD AT 2.5 192KM
Hvil napisał(a):kiedy next spot??
6 lutego, tym razem parking w Gali
o w mordę ale czas leci.
Ja odpadam
Ja odpadam