WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
[quote]Fajnie fajnie, ale ja jakoś do ścigania swoim dupowozem się nie kwapię [quote]
Nikt nie mówi o ściganiu
Jacol by wpadłi by po zamiatał wszystkie "bolidy" 
Ale tak poćwiczyc kontrolowane poślizgi na torze lepiej niz na parkingu pod realem
Nikt nie mówi o ściganiu
Ale tak poćwiczyc kontrolowane poślizgi na torze lepiej niz na parkingu pod realem
Sprzedam felgi z oponami "lato" 225/55/16 Stan felg jedna mała ryska na 1.Opony bez szału ale jeszcze w miarę na 1 sezon.
Felgi "ARTEC"
Opony "Kumho Supra"
Felgi "ARTEC"
Opony "Kumho Supra"
- Od: 10 maja 2006, 14:45
- Auto: Mazda 626GE 1.8 LPG
Lisu napisał(a):Że ma 200 kuni to nie znaczy, że umie jeździć
Na chwilę obecną mam 0 koni
Temat z torem fajny
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
morfi napisał(a):no to bujamy się na tor i pośmiejemy się trochę. Jacol widzę ze coś się dzieje cieszy mnie to a kiedy zreanimujesz swoja słynna już magdalene ?
Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą... prace idą do przodu... dużo zmian w elektryce auta nastąpiło... po prostu teraz moja mx3 będzie zlepkiem części przed i po faceliftingu...
Na serio to na wiosne tego roku
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
victorios1 napisał(a):Fajnie byłoby się poślizgać na torze:)
A może ktoś z Was już tam kiedyś był ?
miałem okazje tam pośmigać latem
Tor bardzo fajny, szybszy i dłuższy niż w Bydgoszczy, bardziej przyczepny (opony szybciej schodzą:) )
Trochę straszyły barierki zaraz przy krawędzi asfaltu ale podobno już je zdjeli i jest git.
Wtedy była taka akcja że w każdą środę można było pośmigać. Płaciło się 50 zł i można było jeździć od 14:00 do 19:00 (to naprawdę duuużo czasu). Jak byście się wybierali na wiosnę to chętnie dołączę.
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
quench napisał(a):Jak byście się wybierali na wiosnę to chętnie dołączę.

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Bry w Nowym Roku
Widzę zmianę w temacie, czyli 8-ego jakiś wypad tak?,
jeśli nic nie stanie mi na drodze to się piszę wstępnie.
Widzę zmianę w temacie, czyli 8-ego jakiś wypad tak?,
jeśli nic nie stanie mi na drodze to się piszę wstępnie.
No jakoś tak... zobaczymy jak to się rozwinie te spotkanie klubowo/barowe... 
Ja na razie przezębiony... leżę w łóżku
niezły początek roku :/

Ja na razie przezębiony... leżę w łóżku

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
witam panowie juz sie wykurowałem i dawno nie odwiedziłem tego wspaniałego forum he moze jakis spocik zrobimy yyy HM 
- Od: 24 lut 2010, 19:12
no 8mego spocik bez aut
ale zawsze wcześniej można się spiknąć, polatać po lodzie... i dopiero 
A tak BTW przypominam o:
A tak BTW przypominam o:
W styczniu chciałbym zamówić partię podkładek pod tablicę (oczywiście klubowych)
Cena dla klubowicza: 10zł komplet
Cena dla forumowicza: 20zł komplet
Lista:
– Tolek323f
– victorios1
– Lisu
– Siwus
– Jacol
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
to mi też zamów komplet, chociaż potrzebuję tylko jedną 
Siemaaa jak ogarnę troche szkołę i doprowadze Madzię do kultury to się pojawię w temacie bo póki co zima troche madzi dała sie we znaki :/
- Od: 23 maja 2009, 19:20
- Auto: było: Mazda MX-3 1.6 16v SOHC
jest: Honda Accord VII Sport
No i u mnie mały zonk, jeśli chodzi o 8.01.11... pracuje 14-22... wiec po prostu odpadam 
Może przełożymy spotkanie na 15 stycznia?
Może przełożymy spotkanie na 15 stycznia?
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
To może zamienimy spotkanie barowe na normalnego spota tego samego dnia np pod Halą Mistrzów??, jak będzie zimno to gdzieś na kawkę można podjechać 
Siwus napisał(a):To może zamienimy spotkanie barowe na normalnego spota tego samego dnia np pod Halą Mistrzów??, jak będzie zimno to gdzieś na kawkę można podjechać
Poczekam na odzew reszty
Mnie 8go na pewno nie bedzie, bo kończe nocke o 6 rano, a o 13 znowu jade do pracy
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
siemka no spoko Jacol nic sie nie stało zrobimy spota jakiegos ale to jeszcze poczekajmy troszke zobaczymy jaka pogode nam zapowiedza chyba ze moze cos na orkiestre robimy bo jak sie nie myle to jest 9 stycznia we Włocławku jakis spocik mały i kto tam by mogł juz wtedy:D
- Od: 24 lut 2010, 19:12