Witam,
Czy ktoś z Was rozbierał może panel sterowania szybami elektrycznymi w 626 GF? Chodzi mi dokładnie o dostęp do całej elektroniki. Wydłubałem już panel, porozkręcałem wszystko co możliwe, a mimo tego nadal coś trzyma. Kremowa osłona elektroniki z jednej strony podważa się, ale od strony złącza coś go trzyma.
Pozdrawiam!
Panel sterowania szybami w 626 GF
Strona 1 z 1
tez z tym walczylem ale bez skutku chcialem wymienic przekaznik bo jest napalony
i jak dluzej przytrzymasz zamkniecie szybki po stronie pasazera to trzeba czyscic bo nie dziala i oprucz tego nie dziala mi funkcja auto niestety na forum nic niema dzialajacego jak programowac szybki w gf/gw
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
Nic mi nie wiadomo o programowaniu szyb w GF. U mnie przycisk AUTO działa dwustopniowo, tzn. jak lekko nacisnę to szyba odsuwa się do momentu zwolnienia przycisku, natomiast jak nacisnę mocniej (wyczuwalny drugi skok), to wtedy jedzie sama na dół.
- Od: 14 kwi 2008, 19:17
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 '97 115 KM – była.
programowanie szybek to chyba przy opcji domykaniania w auto alarmie, ale moge sie mylic
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Programowanie szybek to w nowszych modelach, co mają tylko jedną cyferkę w nazwie 
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
to moze ktos wie dlaczego nie dziala funkcja auto? zrobilismy maly OT ale 
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
tadziomaru1 napisał(a):Programowanie szybek to w nowszych modelach, co mają tylko jedną cyferkę w nazwie
w 323F od 2000 tez jest juz funkcja programowania
NAPRAWA / POGOTOWIE KOMPUTEROWE
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ I DYWANÓW, TRZEPANIE MECHANICZNE I USUWANIE SIERŚCI
KOMPLEKSOWE PROJEKTOWANE ARCHITEKTONICZNE I ARANŻACJA WNĘTRZ
http://WWW.AKDECOR.PL
prubowalem wielu sposobow zaden nie pomogl poprostu po odpieciu kostki od panelu przestal dzialac 'auto' moze ten sclalak padl ciekawe czy toto programowane czy mozna poprostu wymienic te kosc
maxim_wawa napisał(a):tadziomaru1 napisał(a):Programowanie szybek to w nowszych modelach, co mają tylko jedną cyferkę w nazwie
w 323F od 2000 tez jest juz funkcja programowania
Ups!
Ale moge powiedzieć że mi chodziło tylko o takie gdzie się używa cyferek 6
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.