co będę potrzebował – skrzynie to wiem , rozumiem ,że tarcza sprzęgła zostaje od 1,3? co z dociskiem, co z kołem zamachowym?
Ogólnie każde dobre słowo mile widziane

www.mazdaspeed.pl
mysse napisał(a):Miales? Nie, bo widac ze nie wiesz co mowisz:)
Jedynie co wniosłeś co postu kolegi Wanio123 to zamęt. Czepiasz się, bo tak masz czy tylko dla kaprysu? Skąd niby znasz moją historię z samochodami z pod marki mazdy?
Sroko znasz się tak dobrze to napisz proszę gdzie kupić skrzynię od 1.3 (jednak minimum 15 letnią) w dobrym stanie i taką która wytrzyma ponad dwukrotnie większe przeciążenia na swych malutkich wałeczkach? Skoro się nie ma nic ciekawego do napisania w danym temacie to IMO lepiej siedzieć cicho niż klepnąć coś aby tylko se klepnąć... Wanio123 w dalszym ciągu nie otrzymał konstruktywnej odpowiedzi...
Z reszta tematy skrzyń z 1.3, 1.6 do GT był wałkowany niejednokrotnie. Wystarczy trochę poszukać
Skoro się nie ma nic ciekawego do napisania w danym temacie to IMO lepiej siedzieć cicho niż klepnąć coś aby tylko se klepnąć
Najlepszym przykladem w tym przypadku niech bedzie jacek i jego 150 koni ktore spokojnie daja rade na tych 'malutkich waleczkach' i to na 1/4 mili od dluzszego czasu. poczytaj:)Nie ma szans, żeby długo skrzynia od 1.3 wytrzymała w GT.
markmas napisał(a):Sroko znasz się tak dobrze to napisz proszę gdzie kupić skrzynię od 1.3 (jednak minimum 15 letnią) w dobrym stanie i taką która wytrzyma ponad dwukrotnie większe przeciążenia na swych malutkich wałeczkach?
mysse napisał(a):da sie utoczyc, ale moim zdaniem to gra nie warta swieczki
Filon napisał(a):g.....o prawda półośki nie sa takie same a napewno nie pasuje przegób nawet z 1,6 do 1.3 bo bedzie sie na nim obracal , czyli półoś z frezem od 1.6 jest grubsza od 1.3 bo ostatnio chcialem zalozyc od swojej rozbitej 1.6 i nici
Filon napisał(a):a poza tym mam od niedawna 1.8 gt dohc i kazdy sie nia podnieca a to ledwo [tiiit] ciaga porownujac nawet z 1.3 a swoim nieistniejacym 1.6 objechal bym ja na kazdym biegu nie mam pojecia co jest z 1.8 ale zadna rewelka chyba ze ktos ma pomysł dlaczego to tak kulawo jeżdzi pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości