28 grudnia 2010 – Sylwester z klubem Mazdaspeed
elo .... pozdro z obozu pracy
Dzisiaj późnym wieczorem w końcu mam zamiar się u was pojawić. Napiszcie tylko co jeszcze brakuje co mógłbym z cywilizacji wam przywieźć?
Jeśli ktoś ma możliwość to niech wrzuci mi na SMSa dokładne namiary GPS bo google nie wierze – ułatwi mi to nieco życie.
Dzisiaj późnym wieczorem w końcu mam zamiar się u was pojawić. Napiszcie tylko co jeszcze brakuje co mógłbym z cywilizacji wam przywieźć?
Jeśli ktoś ma możliwość to niech wrzuci mi na SMSa dokładne namiary GPS bo google nie wierze – ułatwi mi to nieco życie.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):Jeśli ktoś ma możliwość to niech wrzuci mi na SMSa dokładne namiary GPS bo google nie wierze – ułatwi mi to nieco życie.
lokalizacja stolu bilardowego na pierwszym pietrze: N 50° 38' 48.62", E 19° 15' 00.53"
Dzięki ... już sobie spisałem. Drogi nie ma – wiadomo, ale będę ok 22-ej przy stole :d Konsola, kiera i lcd już spakowane.
EDIT: Telefon mi pokazuje środek drogi przy ośrodku na tych współrzędnych więc bedzie dobrze
EDIT: Telefon mi pokazuje środek drogi przy ośrodku na tych współrzędnych więc bedzie dobrze
Ostatnio edytowano 30 gru 2010, 12:00 przez Bimbak, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam, Tomek
Zyg napisał(a):tylko tam nie parkuj bo zepsujesz zabawę
spoko... tak zajebałem silnik że pod schody nie podjedzie, ogólnie moja teoria o odcięciu zapłonu jako doskonałej kontroli trakcji tej zimy legła w gruzach.
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):szkur..... będę pewnie po północy
Obyś tylko dojechał w całości – nie ma się co śpieszyć bo warunki nie są za dobre (mowa o drodze).
Pewnie jeszcze nie będziemy spać – wczoraj koniec imprezy było trochę po 6:00
Piwko się chłodzi, czekamy
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Proszę o jakieś foty.
Przy okazji chciałbym zapytać czy jest z Wami Bydgoszcz?
Coś cicho.
Z drugiej strony widząc nowe wcielenie Julka "toplesbeer" śmiem twierdzić, że Bandit nie chce go wypuścić z pokoju.

Przy okazji chciałbym zapytać czy jest z Wami Bydgoszcz?
Coś cicho.
Z drugiej strony widząc nowe wcielenie Julka "toplesbeer" śmiem twierdzić, że Bandit nie chce go wypuścić z pokoju.
Ostatnio edytowano 31 gru 2010, 01:31 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz