Tutaj się witamy
witam serdecznie wszystkich forowiczów, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323f ba 2.0 gt z 1995 roku pozdrawiam
-
olo_natolin
WITAM WSZYSTKICH, JESTEM NEW, WIEC JAK NA RAZIE ZACZYNAM WCHŁANIAC TEMAT, ZA 2 DNI MAM BYC POSIADACZEM MAZDY 6 GG1 /kombi/ 2006r diesel, czy jest ktoś kompetentny z okolic wrocka, kto moglby FACHOWYM okiem spojrzec na to autko i doradzic mi czy warto go zakupic? w razie czego moje gg 2112934
pozdrawiam.
pozdrawiam.
-
krzysztof6
Witam Wszystkich... I POZDRAWIAM.
Narazie to tyle.
Poprzeglągam tematy, może znajde jakies przydatne wskazówki bo mojej Mazdzie coś dolega...
-
mrokar999
mrokar999 napisał(a):Witam Wszystkich... I POZDRAWIAM.![]()
![]()
Narazie to tyle.
Poprzeglągam tematy, może znajde jakies przydatne wskazówki bo mojej Mazdzie coś dolega...
Zapraszam do spotkań regionalnych

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08
Witam wszystkich Mazdo maniaków
Ja od 2 m-cy jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 rok 2007 2,0 diesel 143km (kombi)
jak narazie jestem zachwycony i mam nadzieję że tak zostanie.
No i z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt i Bogatego Dzieciątka
.
Ja od 2 m-cy jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 rok 2007 2,0 diesel 143km (kombi)
jak narazie jestem zachwycony i mam nadzieję że tak zostanie.
No i z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia Zdrowych, Spokojnych, Radosnych Świąt i Bogatego Dzieciątka
-
Crevion
Witam Wszystkich
jestem z okolic Krakowa, lat 30.
posiadam mazdę 3, 1.6 dizel 2007
cieszę się że mogę do Was dołączyć.
przy okazji: WESOŁYCH ŚWIĄT
jestem z okolic Krakowa, lat 30.
posiadam mazdę 3, 1.6 dizel 2007
cieszę się że mogę do Was dołączyć.
przy okazji: WESOŁYCH ŚWIĄT
-
uglykid
Witam serdecznie wszystkich użytkowników Mazd
Sam jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 BJ 1.5 16v. Postaram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum
Pozdrawiam Konrad
-
kendzior_89
Witam wszystkich Paweł z tej strony, moje autko to Mazda 626 z 93r. 2,0 16V, najgorsze jest to że na razie same kłopoty ale o tym w innym dziale
-
kuniu
Witam Wszystkich uzytkownikow Mazdy
Posiadam Mazde 6 kombi napedzana 136konnym dieselem z 2004. auto kupilem jakies 2 tyg. temu wiec to moje pierwsze kroki/kilometry z ta marka. nigdy wczesniej nie mialem japonskiego auta i mam nadzieje, ze okaze sie trafionym zakupem.
pozdrawiam Wszystkich
Posiadam Mazde 6 kombi napedzana 136konnym dieselem z 2004. auto kupilem jakies 2 tyg. temu wiec to moje pierwsze kroki/kilometry z ta marka. nigdy wczesniej nie mialem japonskiego auta i mam nadzieje, ze okaze sie trafionym zakupem.
pozdrawiam Wszystkich
gabisiak
- Od: 29 gru 2010, 00:46
- Auto: Mazda 6 kombi 2.0 diesel 136KM
Witam wszystkich posiadaczy samochodu marki Mazda.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f 1.6GLX rocznik93.
Pozdrawiam
Krzychu
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f 1.6GLX rocznik93.
Pozdrawiam
Krzychu
-
krissz
Hello
Jak nakazuje świecka tradycja chciałbym się z wszystkimi miłośnikami Mazdy serdecznie przywitać.
Przyznaje jednocześnie, że jeszcze tej szacownej marki nie ujeżdżam (obecnie mam primere), ale napaliłem sie na 626 ostatniej generacji i zanim ją kupię chciałbym jak najwięcej dowiedzieć się od Was o tym modelu.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 roku!
pzdr
helodor
Jak nakazuje świecka tradycja chciałbym się z wszystkimi miłośnikami Mazdy serdecznie przywitać.
Przyznaje jednocześnie, że jeszcze tej szacownej marki nie ujeżdżam (obecnie mam primere), ale napaliłem sie na 626 ostatniej generacji i zanim ją kupię chciałbym jak najwięcej dowiedzieć się od Was o tym modelu.
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 roku!
pzdr
helodor
-
helodor
Witam, nie jestem nowy na tym forum, ale korzystałem z niego w 90% biernie, od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy RX-8 Revolution 231HP i w związku z tym wypadało by się przywitać, Mam na imię Darek, pochodzę z Opola, na co dzień pracuję w Austrii, kilka fotek mojej niuni macie tu ------> viewtopic.php?f=64&t=93613 lub tu ------> http://www.rxklub.pl/rxforum/viewtopic.php?p=8291#8291
why so serious?
- Od: 4 gru 2009, 20:16
- Auto: Mazda RX-8 Revolution 231HP