Playstation 3 – znajomi w PSN
Witam panowie przed nowym rokiem dolaczam do posiadaczy ps3 tak wiec do zobaczenia w sieci >>:)
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Noucamp ta gra wciaga jak ja pierdo.... 
wczoraj z moim młodszym bratem cały dzień w to Ciskaliśmy
wczoraj z moim młodszym bratem cały dzień w to Ciskaliśmy
No ja pomału męczę dalej kampanie 
Między czasie kupiłem Buzz'a, a jutro chyba wpadnie mi w ręce Heavy Rain. Jeszcze trzeba to GT5 kupić, ale to równocześnie chciałbym pomyśleć o kierownicy.
Między czasie kupiłem Buzz'a, a jutro chyba wpadnie mi w ręce Heavy Rain. Jeszcze trzeba to GT5 kupić, ale to równocześnie chciałbym pomyśleć o kierownicy.
Loockas, tylko nie czytaj zadnych poradnikow do heavy rain! Pierwsze przejscie najlepsze bedzie "na czuja" – kazde kolejne nie bedzie juz tak fajne. A gra przy pierwszym podejsciu ma klimat! Najelpiej graj wieczorami w sluchawkach...
Ja dzisiaj nabylem nowy telewizor bo na CRT slabo sie gralo, jutro zaczynam mlocic w FULL HD![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja dzisiaj nabylem nowy telewizor bo na CRT slabo sie gralo, jutro zaczynam mlocic w FULL HD
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja też miałem nic nie zmieniać ale dupa, wpadło 1000zł od chrzestnego i od półtora tygodnia na biurku stoi monitor samsung 22" Led FullHD (wcześniej grałem na TV CRT a nie będę telewizora wymieniał jak jest dobry i i tak nie oglądam tv a monitor nowy się przyda) i grafa jest dużo lepsza i żałuję że odrazu nie miałem takiego monitorka 
loockas napisał(a):Buehehe. A miało być dopiero w nowym mieszkaniu
Dlatego teraz kulturalnie tylko 40" wpadlo, w nowym mieszkaniu bedzie 52"
A ten dzisiejszy wyladuje w pokoju z konsolami, bo on raczej maly bedzie
Ja póki co 42", ale to moje pierwsze zetknięcie z takim TV. Na razie jest bardzo, bardzo duży do obecnego pokoju. Jak wyremontuje resztę domu, to chyba jednak do planowanego pokoju na salon te 42" będzie nieco za małe. Coś w pokroju 47"-52" będzie ideał. Mimo wszystko przeskok z CRT na 42" LCD jest niesamowity. Wcześniej to mi się nawet konsoli nie chciało włączać 
p.s. Misja w Dead Nation na cmentarzu to jakaś sieczka... Czas chyba zacząć grę w duecie
p.s. Misja w Dead Nation na cmentarzu to jakaś sieczka... Czas chyba zacząć grę w duecie
piotrus. zdradzasz mnie
jak pzez te twoje zdrady bedziemy musieli od nowa mroczny zaczynac to cie zostawie i pojde do innego 
od srody wieczor dopiero mam czas na granie, caly czas mecze te prezentacje od wczoraj...
od srody wieczor dopiero mam czas na granie, caly czas mecze te prezentacje od wczoraj...
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
wlasnie z Pietrkiem ukonczylismy MROCZNY 
ta gra jest za prosta
chyba musimy na nieumarłym pocisnąć 
jesteśmy na 5 miejscu w rankigu gry zespołowej w Polsce
i na 54 miejscu na świecie

ta gra jest za prosta
jesteśmy na 5 miejscu w rankigu gry zespołowej w Polsce
i na 54 miejscu na świecie

- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
Co do buzza dzisiaj pograłem z kumplem w demo i git gierka
W little big planet 2 demo graliśmy chyba z 2 godziny
wciąga jak cholera, taka fajna gra że wypadałoby kupić, ale z drugiej strony no szkoda kasy na taką gierkę, 200zł.... za tyle można mieć jakiś nowy hit z wyższej półki typu jakić cod, gran turismo, gta, rdr czy inne a tu gra o szmacianej lalce, głupia sytuacja 

Przeciez LBP to exclusive na PS, a one kosztuja 
To mnie jakos nie dziwi. Zreszta poczekaj kilka tygodni od premiery, cena spadnie.
Glupia sytuacja to jest jak cztery dorosle osoby graja w LBP i maja przy tym radosci wiecej niz dzieci, bo kumus z patelni wygarna
To mnie jakos nie dziwi. Zreszta poczekaj kilka tygodni od premiery, cena spadnie.
Glupia sytuacja to jest jak cztery dorosle osoby graja w LBP i maja przy tym radosci wiecej niz dzieci, bo kumus z patelni wygarna
No własnie my z kumplem też mamy taką banię jak w to gramy jakbyśmy z przedszkola wyszli
Jedynkę mogę mieć za 39zł no ale nie chcę jedynki jak dwójka ma wyjść bo porównując dema dwójka jest fajniejsza