Alkoholowy kącik MazdaSpeed
kuźwa ja jutro do fabryki. I to mam do zrobienia taka robotę, że może się okazać że podziele się karpikiem i opłatkiem, ale z operatorem koparki i dwoma hydraulikami 

Ogólnie jestem abstynentem, ale święta blisko także wiadomo…., 2xKrólewskie
Wesołych Świąt
Wesołych Świąt
-
lukasz2387
a ja dziś taki wku$%^&*$^y jestem że gdybym jutro do pracy nie jechał samochodem to by dziś połówke śliwowicy do poduszki wypił, a tak aby ochłonąć ide hantle odkurzyć.
Wasze zdrowie i żeby ten dzień się szybko skończył.....
Wasze zdrowie i żeby ten dzień się szybko skończył.....
..::Born To Rise Hell::..
A ja właśnie otworzyłem buteleczkę z napojem w herbacianym kolorze i relaksuję się sącząc ją powolutku
Wasze zdrówko 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A co do pasterki... Pisałem do znajomych czy coś pijemy po mszy to żaden nie raczył odpisać. Ale wezmę flaszkę do kościoła na wszelki wypadek – pomyślałem sobie 
I jak się okazało nie na marne.. Spotkałem kumpla pod chórem, z kieszeni wystawiłem tylko szyjkę butelki i po chwili nie wiem jak to się stało ale oboje byliśmy w lasku, z jednej mojej flaszki 0,7 (domowa naleweczka z winogronu na liściach z wiśni czy jakoś tak, w każdym bądź razie niebo w gębie
) zapasy powiększyły się o kolejne 0,5 de luxe miętowej no i przybył jeden jeszcze kolega.
Trochę za słodkie trunki, ale głodny byłem okropnie to słodkie ładnie weszło
I jak się okazało nie na marne.. Spotkałem kumpla pod chórem, z kieszeni wystawiłem tylko szyjkę butelki i po chwili nie wiem jak to się stało ale oboje byliśmy w lasku, z jednej mojej flaszki 0,7 (domowa naleweczka z winogronu na liściach z wiśni czy jakoś tak, w każdym bądź razie niebo w gębie

Trochę za słodkie trunki, ale głodny byłem okropnie to słodkie ładnie weszło
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
u mnie wigilija po pasterce się zaczęła od kiełbasy i maximusa. Potem wczoraj na wiosce u dziadków żony był Duch puszczy prosto z Hajnówki
, dzisiaj na spokojnie piwko dla ochłonięcia, chyba że ktoś zadzwoni, bo do wieczora jeszcze daleko 

Elo trzezwosci
Jak to dobrze ze juz po swietach
Troche % poleciało
Teraz regeneracja sił przed baletem sylwestrowym
Jak to dobrze ze juz po swietach
Teraz regeneracja sił przed baletem sylwestrowym
-
Szalotka
s i w y napisał(a):A ja nie W domu czeka na mnie Export
Twoje zdrowie
Poczekamy sobie az bedziesz mial nasze lata
-