ja mam w tym kształcie halogeny helli, z obu stron nawet...

zdjęcie mojego przodu wysłałem na pw
www.mazdaspeed.pl
luki_92_92 napisał(a):Po stronie kierowcy nie masz halogenu tylko samą siatkę, a od strony pasażera masz halogen w siatce (chodzi mi o zderzak)
Wanio123 napisał(a):Halo , potrafi mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie? bo czas nagli :
Gratulacje. To chyba forumowy rekord jeśli chodzi o seryjne BG GT.Wanio123 napisał(a):madzia wypluła 127 kucy i 156 nm
Ja na takich jeżdżę. Pasuja lepiej niż te dedykowaneWanio123 napisał(a):Chłopaki wsadzał ktoś serie klocków od Probe na tył?
A czemu tak??Wanio123 napisał(a):a to wszystko zalane Motulem DOT3
Jacek176 napisał(a): Wanio123 napisał(a):Chłopaki wsadzał ktoś serie klocków od Probe na tył?
Ja na takich jeżdżę. Pasuja lepiej niż te dedykowaneBo te co niby są do 323 wykożystują do hamowania tylko 1/3 szerokości tarczy.
Jacek176 napisał(a): Wanio123 napisał(a):a to wszystko zalane Motulem DOT3
A czemu tak??Nie zagotuje się za szybko?
Wanio123 napisał(a):No właśnie , sam się głowiłem dlaczego wziąłem dot3 ,ale na korku mam jak byk napisane DOT3 , więc
nie wiem czy ktoś podmienił korek czy naprawdę tak jest
Wanio123 napisał(a):No właśnie , sam się głowiłem dlaczego wziąłem dot3 ,ale na korku mam jak byk napisane DOT3 , więcnie wiem czy ktoś podmienił korek czy naprawdę tak jest
Radex napisał(a):opcja nr 2, chycic wkretami od spodu i dociagnac zderzak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości