Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Jak tak czytam niektóre wypowiedzi to wydaje mi się, że ich autorzy dali by sobie głowę uciąć, że ich cudowne Z5 lekko poleciało by 200km/h bo jeszcze był zapas pod pedałem gazu No cóż.. śmiech Ja swoją max. jechałem 180km/h na oponach 185/65/14.
Pozdrawiam!
Robert.
Szczerze mowiac, to mozna tu wyczytac takie czarowne opowiesci jak w dziale dot. spalania typu: moja w miescie to spala 5 l z max. klima, przyspieszenie ma w 10 s, a na autostradzie rozwija predkosc 200 km z max. ladunkiem – a wszystko to Z5...
No, ale co zrobisz.. Wiadomo jakie są osiągi tego silnika, ale zawsze znajdzie się ktoś kto wyciągnie z niego jeszcze więcej mocy
cajar napisał(a):BA 2.0 V6 powyżej 180 już ciężko przyspiesza, tak więc nie można powiedzieć że Z5 'spokojnie' osiąga 180, bo taką prędkość to 'spokojnie' osiąga V6
TomaS626 napisał(a):na trasie w niemczech mialem licznikowo 190km/h jadac z gps-em ktory wtedy pokazywal 185...gps-om sie nie wierzy...
arafal21 napisał(a):mierzylem je do 16" 205/50 i sa takiej samej szerokosci wtedy z trudem osiagam 170.
[/quote]Leszek napisał(a):arafal21 napisał(a):mierzylem je do 16" 205/50 i sa takiej samej szerokosci wtedy z trudem osiagam 170.
To masz coś popsute, bo ja na takich kołach spokojnie leciałem 190. W dwie osoby i załadowany bagażnik.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości