Uwagi do funkcjonowania forum
ravo napisał(a):Nie działa mi panel moderatora, gdy wybieram przenieś i chcę kliknąć w wyślij nic się nie dzieje ;(
A sortowanie (przycisk PRZEJDŹ ci działa?
Ja też już zgłaszam i zgłaszam, że mi nie działają te dwa przyciski w panelu i najwidoczniej TTTM
Rozjechane wyniki formatowania dla usuniętych postów:

Propozycja poprawki:

Dodatkowo:
rozwiązuje ten sam problem przy podglądzie posta.

Propozycja poprawki:

Dodatkowo:
- Kod: Zaznacz cały
#preview.post {
border-bottom: none;
}
rozwiązuje ten sam problem przy podglądzie posta.
- Od: 23 sty 2009, 14:18
- Auto: MX-6 2.5 V6 '92
mam pytanko
jaka jest maksymalna dozwolona wielkość podpisu w pikselach???
kiedyś był to obrazek 700x100.
teraz jest 750 znaków ale mimo że nie przekraczam tej liczby to widzę że obcina mój podpis łącznie z literami do pola o wymiarach około 650x100
w ustawieniach profilu nie ma dokladnego info...
jaka jest maksymalna dozwolona wielkość podpisu w pikselach???
kiedyś był to obrazek 700x100.
teraz jest 750 znaków ale mimo że nie przekraczam tej liczby to widzę że obcina mój podpis łącznie z literami do pola o wymiarach około 650x100
w ustawieniach profilu nie ma dokladnego info...
Różnie w zależności od zawartości. Obrazki są skalowane do 654px. W pionie nie masz skalowania tylko wyświetlanie pierwszych 100px całej sygnatury niezależnie od zawartości. Załóż bezpieczne 650x100 i nie przekraczaj...
- Od: 23 sty 2009, 14:18
- Auto: MX-6 2.5 V6 '92
Paweł, może na czas świat wstawiłbyś jakąś choinkę czy mikołaja, albo jakieś gwiazdki śnieżne w szacie graficznej forum....
bo tak patrze bo sieci to sporo stron jest jakoś udekorowana a nasza...................