Witam:)
Od jakiegoś czasu często zaglądam na to forum i bardzo mi się tu spodobało:p Pierwsza wizyta nastapiła po tym jak zdecydowałem, że moja wysłużona pszczółka( POLONEZ CARO 1.5GLE

) przechodzi na emeryturę, a zastąpić ma go coś ze stajni MAZDY

. Po przestudiowaniu kilku postów na forum, nie wiem czy racjonalnie wybór padł na 323F BA, czyli spełnienie jednego z dziecięcych marzeń

. Lecz od decyzji do zakupu miałem drogę przez mekę i kilka momentów zwątpienia i zastanawiania się nad jakimś innym pojazdem

. Po długich poszukiwaniach i wielu bezsensownych kilometrach, już ze zwątpieniem jechałem obejrzeć moją ślicznotę

. Przez wakacje podczas pracy kilkanaście razy obok niej przejeżdzałem i zawsze zwracała moją uwagę chociaż wtedy jeszcze nie myślałem o 323F

. Po pierwszych oględzinach i pozytywnym wrażeniu jakie zrobił na mnie samochód oraz własciciel postanowiłem na drugi dzień obejrzeć je z magikiem od autek, który zna sie na swojej robocie

. Kiedy ww. magik wyraził pozytywne zdanie banan zagościł na mej twarzy i wiedziałem ze bedzie moja

. Po krótkich negocjaciach powrót do domu, pierwsze testy i nauka nowego autka. Madzie posiadam od 2 miesięcy i jestem niezmiernie zadowolony(jeszcze nie przebiła uczucia do mojego GLE

, ale jest na dobrej drodze

. Efka była tak zadbana przez poprzedniego właściciela, że od momentu kupna wymieniłem tylko olej oraz filterki. Zrobiłem nią prawie 10 tys. i jest bezawaryjnie
Teraz trochę o autku:
MAZDA 323F BA
rok produkcji: 1998r
silnik: 1.5 Z5
wyposażenie:
-centralny zamek z pilota
-immobilizer
-4x el.szyby
-el.lusterka
-wspomaganie
-klimatyzacja
-airbag

jeśli kogoś interesują są na sprzedaż

tu madzia juz bez alu i w zimowych warunkach;p

tu dowód na to że to Special Edition choć na prawdę to nie wiem co jest w tym aucie Special oprócz kolorku z Limited Edition:P

dalszy opis auta nastąpi wkrótce...