Bandit napisał(a):hahaha dobre
Nie ma lipy! Pokażemy, jak się w Bydgoszczy fury robi! A co!
www.mazdaspeed.pl
Bandit napisał(a):hahaha dobre
Bandit napisał(a):Prawda jest taka, że na fajne auto trzeba mieć mnóstwo pieniędzy i tyle
Bandit napisał(a):Nie zmienia to jednak faktu,że kilka bydgoskich wozidełek jest na wysokim poziomie
Pit napisał(a):W JDM?Które to?
Bandit napisał(a):Pit napisał(a):W JDM?Które to?
Tego nie napisałem
Bandit napisał(a):ale też coś czerwonego bez dachu by się znalazło(może nie na najwyższym poziomie, ale na mój "brak gustu" godnym pokazania).
Bandit napisał(a):Trudno jakoś się pozbieram psychicznie
Bandit napisał(a):Prawda jest taka, że na fajne auto trzeba mieć mnustwo pieniędzy i tyle![]()
Pit napisał(a):W JDM?Które to?
ravestation napisał(a):się robi się
szkodnik_byd napisał(a):no no no topic ozyl ovy tak dalej
Bandit napisał(a):DiTD odżyło...
Bandit napisał(a):Szyderca)
Pit napisał(a): Szczególnie natrysk wody na IC mnie zaciekawił
ravestation napisał(a):kombinujesz jak koń pod górę, żeby było szybsze
ravestation napisał(a):a jak coś się na serio popsuje i będzie kosztowne
ravestation napisał(a):jak to mówi przysłowie " Bata z gów#$ nie ukręcisz" i tyle... i nie chodzi o to, że 626 w dieslu to gów#$, ale o to, że auta dzielą się na takie, które wożą tyłek, i takie, które dają fun... 626 w dieslu nie daje fun'u
ravestation napisał(a):konkludując, nie rób nic przy "srebrnej szczale" poza serwisem i laniem ON... kup coś do fun'u (taniego) i mniej po problemie...
ravestation napisał(a): nie wiem, kup auto od lukstera...
ravestation napisał(a):zrobisz jak chcesz
ravestation napisał(a): ale nie mniej pretensji,
ravestation napisał(a):niektórzy z odrobiną złośliwości tudzież ironii reagują na pomysły typu "natrysk wody na IC",
ravestation napisał(a):gdzie takie zabiegi robi się w mocno wysilonych autach z turbo, jak EVO, STI itd...
Pit napisał(a):Ależ absolutnie się z Tobą Pawle nie zgadzam. Uważam, że DPP to projekt na miarę obecnych czasów bydgoskiego MS Ja jestem jego fanem i kibicuję każdej nowej błyskotliwej modyfikacji tego auta Uważam, że jest bardzo bogate w nowatorskie i odkrywcze rozwiązania. Kopernika również nie doceniano za życia. To auto zostanie w pamięci milionów!
(...)
Ale nie wychwalajmy już tak mocno DPP, bo właściciel się zarumieni i zamknie w sobie
Pit napisał(a):Wracamy do normalnej regionalnej dyskusji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd