Mam problem z podswietleniem radia a dokladnie chodzi mi o funkcjie gdy podgłasnia i scisza sie radio. Wiem ze podzczas zglasniania i sciszania radia powinny zapalac sie lampeczki na radiu u mnie calkowicie przestalo to dzialac. Moje pytanie czy mozna to naprawic
Iluminacja radia – głośniej/ciszej
Strona 1 z 1
Witam
Mam problem z podswietleniem radia a dokladnie chodzi mi o funkcjie gdy podgłasnia i scisza sie radio. Wiem ze podzczas zglasniania i sciszania radia powinny zapalac sie lampeczki na radiu u mnie calkowicie przestalo to dzialac. Moje pytanie czy mozna to naprawic
A moze uruchomilem jakas blokade bo podobno te radia maja mnóstwo funkcji??
- Od: 4 wrz 2010, 11:25
Dokładnie tak jak piszesz tą funkcje sie włącza i wyłącza ,ale ci nie powiem jak bo nie pamiętam najlepiej pobierz sobie instrukcje jest gdzies na forum tam jest to opisane 
Strona 1 z 1