Virtual Tuning
Szkurde.. aż sam jestem podwrażeniem
Niewiem kurcze czy nie pujde w taki kierunek
Felfi bardzo ładnie pasują do tej machy. Ale tak średnio jestem za tą czarną machą.. no ale ale na nowy sezon sie pomyśli. Dzieki wielkie 
A nazwy felg kolego jakie zarzuciłeś.. bo wyglądają ciekawie
I jeszcze jakbyś mógł coś z tej strony w takim stylu zmajstrowac.. jak by to wyglądało.

A nazwy felg kolego jakie zarzuciłeś.. bo wyglądają ciekawie
I jeszcze jakbyś mógł coś z tej strony w takim stylu zmajstrowac.. jak by to wyglądało.

- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
marsel napisał(a):sewa widze że czaisz ps'a, mógłbyś jeszcze raz zrobić vt z tamtej mojej fotki (sorki nie mam innej leszpej)
chodzi mi teraz jeszcze o felgi dokładnie to czarny, złoty a'la subaru i zieleń jak ta na tej feldze
Trzymaj. Sory, że tak długo, ale nie zaglądałem tutaj jakiś czas

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I trochę Cię podkręcę na mody

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
Czy ktoś byłby w stanie ogarnąć VT 323 bg?
potrzebne jest parę opcji:
-biały lakier i felgi pomarańcz
-szary lakier i felgi pomarańcz(?)
-szary lakier i felgi z polerowanym rantem
-szary lakier i felgi białe
taki szary
kolory felg oczojebny jak w moim dawnym GTX'ie, halogeny żółte, szyby chrom, pakiet gtr(zderzak, wloty, nadkola) bo sam nie wiem jak lepiej
foto poglądowe, bo udało się kupić zderzak od GTR'a który założę jak kupię jakąś BG.

potrzebne jest parę opcji:
-biały lakier i felgi pomarańcz
-szary lakier i felgi pomarańcz(?)
-szary lakier i felgi z polerowanym rantem
-szary lakier i felgi białe

kolory felg oczojebny jak w moim dawnym GTX'ie, halogeny żółte, szyby chrom, pakiet gtr(zderzak, wloty, nadkola) bo sam nie wiem jak lepiej
foto poglądowe, bo udało się kupić zderzak od GTR'a który założę jak kupię jakąś BG.

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Mógłby mi ktoś zrobić vt jakby wyglądały moje felgi w takim kolorze:
http://i70.photobucket.com/albums/i83/t ... C06551.jpg
tu zdjęcie bazowe:
http://img89.imageshack.us/img89/830/sh100024.jpg
http://i70.photobucket.com/albums/i83/t ... C06551.jpg
tu zdjęcie bazowe:
http://img89.imageshack.us/img89/830/sh100024.jpg
- Od: 11 lis 2009, 18:14
- Auto: Xedos 6 V6
poszukuje kogos kto dobrze zna sie na VT
chcialbym troche podrobic swoja madzie ale potrzebuje kogos kto dobrze to ogarnia zeby mi pomogl zrobic projekt. plan juz mam tylko trzeba to skomponowac jakos
to kto jest chetny do pomocy ? 
- Od: 11 lis 2010, 00:58
- Auto: Mazda 323C BA 1,3 16V 95r

Dla mnie to moidzio

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Radex napisał(a):pewnie cokolwiek wedle uznaniamoże autor pytania nie ma na tyle inwencji twórczej i zdaje się na fachowe oko virtualnych tuningowców
potwierdzam.
myslalem o pelnej polerce ale za duzo roboty by bylo wiec zostanmy przy malowani a szukam jakiegos odpowiedniego koloru i zdaje sie na opinie expertow
jakby ktos juz mial tak duze checi to w gdyby zrobil modyfikacje na felgach zalozonych na samochod to bylbym bardzo wdzieczny
- Od: 11 lis 2010, 00:58
- Auto: Mazda 323C BA 1,3 16V 95r
Moje propozycje koloru:
– brąz
– gunmetal
– czarny mat
– czarny połysk
– czarny połysk rant w polerkę
– ramiona czarny połysk reszta w polerkę
– złoty
– biały
VT nie zrobię bo nie potrafię
– brąz
– gunmetal
– czarny mat
– czarny połysk
– czarny połysk rant w polerkę
– ramiona czarny połysk reszta w polerkę
– złoty
– biały
VT nie zrobię bo nie potrafię
Luki , Kadłub podstawowa sprawa-jak ma być VT to dajecie zdjęcie bazowe auta w jak najlepszej jakości i dobrym kadrze . Jeśli trzeba jakis element podmienić np felgi to albo biekt w dobrej jakości plus jak się da to konkretną nazwę -po tym można znaleźć coś w lepszym ułożeniu i jakości na necie. Nie wszystko da się jednak zrobić w szopie.