Pytanie tendencyjne ale to moje pierwsze alusy...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
elpc napisał(a):1. Jakie szpiki ma Mazda 6 2004 136KM, wymiar ?
2. Czy muszę do felg stalowych koniecznie zakupić nakrętki przelotowe M12x1.5 ?
elpc napisał(a):Czyli nie muszę się przejmować tym że dociągam na maxa i czuje że to już szpilka doszła do końca nakrętki, tej z grzybkiem ? Nie będzie potem problemów z odkręceniem tego ?
elpc napisał(a):Z autoryzowanego serwisu (właśnie dzwoniłem) mam info że niewolno zakładać nakrętek z grzybkiem do felg stalowych bo się blokują
elpc napisał(a):Czy muszę zdejmować tarcze hamulca i klocki aby wyjąć i założyć jedną wadliwą szpilkę z przodu ?
darekpaw napisał(a):Witam, widzę samych życzliwych forumowiczów i nie dowiemy się długości szpilki w naszych 6-chyba że zdejmiemy koło i sami zmierzymy-pozdrawiam.
gesekfus napisał(a):Witam, czy zechce mi ktoś powiedzieć gdzie można dostać klucz na nakrętkę zabezpieczającą do mazdy? chodzi mi o tą anty złodziejową czy też inaczej gwiazdkę.
gesekfus napisał(a):Witam, czy zechce mi ktoś powiedzieć gdzie można dostać klucz na nakrętkę zabezpieczającą do mazdy? chodzi mi o tą anty złodziejową czy też inaczej gwiazdkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6