Jakie amortyzatory? (MX-3 EC)
Zeby nie bylo, to tekst (ktory mam w podpisie) bardzo mi sie podoba i rozbawil mnie do lez, ale nie odnosze go do sytuacji w ktorej powstal, tylko raczej ogolnie caloksztaltu mojego samochodu. Na opaske mam np. przypieta kopulke rozdzielacza, bo jakis palant ukrecil jedna srubke i do tego te dolna, o ktorej ruszeniu nie ma co marzyc bez zdejmowania calego aparatu.
Jesli nie ma przy tym amortyzatorze takiej puszki jak w toyocie, a roznica w dostepnosc/cenie jest istotna, to nie widze przeszkod, zeby inaczej poradzic sobie z mocowaniem tego przewodu.
Dlugi: Oczywiscie, ze nic nie dostaniesz, kazdy wie, ze to Ty ukradles moj pomysl.
Pozdrawiam.

Jesli nie ma przy tym amortyzatorze takiej puszki jak w toyocie, a roznica w dostepnosc/cenie jest istotna, to nie widze przeszkod, zeby inaczej poradzic sobie z mocowaniem tego przewodu.
Dlugi: Oczywiscie, ze nic nie dostaniesz, kazdy wie, ze to Ty ukradles moj pomysl.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Panowie popieram Sasch-a poniewaz mam skale z czesciami do samochodow albo delphi tylko z tego co wiem bo ostatnio gosc zamawial u mnie do mx-3 ostatnio to wystepuja tylko i wylacznie gazowki i ciekaja pieknie poprpstu cycus-pizdeczka ale nigdy w zyciu 550 zloty i czego kupujecie w ASO drogo jak niewiem co
Wiatm wszystkich mam pytanko posiadam madzie Mx-3 lecz ma silnik tylko 1.6 16v 97rok co zrobic by to lepiej jezdzilo chodzi mi o przyspieszenie 
- Od: 8 wrz 2004, 19:58
- Auto: Mazda Mx-3
Dragon napisał(a):Panowie popieram Sasch-a poniewaz mam skale z czesciami do samochodow albo delphi tylko z tego co wiem bo ostatnio gosc zamawial u mnie do mx-3 ostatnio to wystepuja tylko i wylacznie gazowki i ciekaja pieknie poprpstu cycus-pizdeczka ale nigdy w zyciu 550 zloty i czego kupujecie w ASO drogo jak niewiem co
Ciekawe...
Ja jak kupawałem amorki, to koleś mi powiedział w sklepie z amorkami (a miał tylko Sachsa i Monroe) żeby nie brać sachsa i Monroe bo są droższe od KYBów gazowych i do tego gorsze... POwiedział że KYBy to jedne z lepszych amorów. Jak mi podał cenę sachsa to się zdziwiłem, bo kosztowały po 500 za sztukę a KYBy są po około 320
<hmmm> Morder cfaniaczek to ty jestes tylko wiesz tyle o tym co nic takze zjedz majtołki. Hmm wiesz kayaba nie mowie spoko firma pewnie sam ma takie w mazdzie z przodu tylko poprpstu mowie ze juz sasch-y mam sprawdzone i to nie raz i polecam sa drogie ale i dla mnie lepsze niz kayaby cYa
Wiatm wszystkich mam pytanko posiadam madzie Mx-3 lecz ma silnik tylko 1.6 16v 97rok co zrobic by to lepiej jezdzilo chodzi mi o przyspieszenie 
<hmmm> Morder cfaniaczek to ty jestes tylko wiesz tyle o tym co nic takze zjedz majtołki. Hmm wiesz kayaba nie mowie spoko firma pewnie sam ma takie w mazdzie z przodu tylko poprpstu mowie ze juz sasch-y mam sprawdzone i to nie raz i polecam sa drogie ale i dla mnie lepsze niz kayaby cYa
Dragon napisał(a):<hmmm> Morder cfaniaczek to ty jestes tylko wiesz tyle o tym co nic takze zjedz majtołki. Hmm wiesz kayaba nie mowie spoko firma pewnie sam ma takie w mazdzie z przodu tylko poprpstu mowie ze juz sasch-y mam sprawdzone i to nie raz i polecam sa drogie ale i dla mnie lepsze niz kayaby cYa
No to ten koleś z tego mojego sklepu jakiś nienormalny musiał być , bo coś tu nie gra. Ja mam KYBy z tyłu i są super!
ja gosciowi zalatwialem za 190 zloty a jutro napisze jakiej firmy chyba cofab albo delphi
to jest syf......delphi
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A jezdziliscie na delphi czy cofabie
i wiecie jak to wogole cieka jakos niesiadaja!! Spokojnie niemowie ze Kayaby sa zle bo sa git ale nie sa jednynymi amorami przeciesz i chyba z deka przechodzone
Tak jezdziłem przez 5 tys w toyocie ( fabryczne toyoty ) i wypier.....bo fura bujała się jak statek na morzu.... tragedia.A jezdziliscie na delphi
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):.bo fura bujała się jak statek na morzu.... tragedia.
Hej żegluj żeglarzu całą nockę po morzu
to mi by one by pasowały bo ja lubie rozkołysane morze

Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
mmx01 napisał(a):AMortyzatory przednie do Mazdy MX3 maja katalogowo oznaczenie A333250 i A333251 Dla klubowicza Mazdy mozemy je zaoferowac w cenie 510 pln/szt Kayaba gazowe
To odpowiedz z Eterny, a wiec cena 550zl nie byla zbytnio zawyzona, niezly koszt, chyba rozwaze jednak regeneracje, tym bardziej ze do tego musze kupic jedna sprezyne i tulejki.
Popieram Kolegę Morder, od ktorego nota-bene kupilem komplet przednich KYB po 375, i w takiej cenie kupilem tez na tyl do siebie KYB w Miechowie...
Równiez jak Morda nie polecam wymiany 1 sprezyny, no chyba ze ta druga jest dopiero co zalozona...
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Dragon napisał(a):<hmmm> Morder cfaniaczek to ty jestes tylko wiesz tyle o tym co nic takze zjedz majtołki. Hmm wiesz kayaba nie mowie spoko firma pewnie sam ma takie w mazdzie z przodu tylko poprpstu mowie ze juz sasch-y mam sprawdzone i to nie raz i polecam sa drogie ale i dla mnie lepsze niz kayaby cYa
Jak już do mnie coś piszesz to sięgnij po słownik albo rzuć text do worda. A co do cwaniaka to twoja gadka idealnie pasuje do takiego wizerunku.
- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3
to odkopałem temat.
mam zamiar wymienić zawieszenie na lato, które amorki byłyby lepsze:
wkłady KONI sport + sprężyny eibacha -30/-30mm koszt ok. 3200zł
http://www.motorsportworld.co.uk/frame- ... brakes.htm
http://www.motorsportworld.co.uk/framef ... on&engine=
czy może TOKICO HP + sprężyny springtecha -40 przód/ -42 tył
wyszukałem na ebayu USA, z przesyłką koszt ok 2200zł
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOKICO-H ... ccessories
ale wyczytałem że te tokico są do wersji bez ABS, czy jest jakaś większa różnica niż te mocowanie kabla
mógłby się ktoś wypowiedzieć, ma ktoś tokico albo koni, czy są jakieś problemy przy kupnie na ebayu w USA
mam zamiar wymienić zawieszenie na lato, które amorki byłyby lepsze:
wkłady KONI sport + sprężyny eibacha -30/-30mm koszt ok. 3200zł
http://www.motorsportworld.co.uk/frame- ... brakes.htm
http://www.motorsportworld.co.uk/framef ... on&engine=
czy może TOKICO HP + sprężyny springtecha -40 przód/ -42 tył
wyszukałem na ebayu USA, z przesyłką koszt ok 2200zł
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOKICO-H ... ccessories
ale wyczytałem że te tokico są do wersji bez ABS, czy jest jakaś większa różnica niż te mocowanie kabla
mógłby się ktoś wypowiedzieć, ma ktoś tokico albo koni, czy są jakieś problemy przy kupnie na ebayu w USA
- Od: 17 mar 2009, 23:29
- Auto: mx-3 1.8 V6 24v