Podczas jazdy przestały działać wycieraczki przedniej szyby
Działa spryskiwacz na szybe i zapalniczka wiec chyba nie jest to bezpiecznik z tego co mi wiadomo odpowiada za to wszystko jeden .Nie bylo obajw zatarcia działały płynnie Panowie bardzo prosze o jakies sugestie Jestem 100 km od domu zima w pełni jutro sobota ja musze wracac i co dalej ?
Czy to wina silniczka ? co i gdzie szukc Tylna wycieraczka dziala normalnie spryskiwacz tez
Mazda 6 2003 r
Wycieraczki przód przestaly działać
Strona 1 z 1
Zapomniałem dodać iz jadać przestały działać dwukrotnie Stanąłem na poboczu podniosłem jedna i wszystko wróciło do normy za kilka kilometrow to samo Za kazdym razem nie ruszaly z miejsca po włączeniu Nigdy nie zatrzymywały sie podczas pracy .Po przyjechaniu do celu podroży chcialem wyczyscic szybe i znowu stoja . POszedlem do "zloma" po godzinie i pracuja jak gdyby nigdy nic .
Oczywiscie moge zrozumiec ze nie chiala Mazda jechac do tesciowej ale by takie zarty robic zimowa pora
POnawiam prosbe o pomoc boje sie by nie stanely na dobre w czsie powrotu a widac ze cos sie dziac zaczyna
Dziekuje
Oczywiscie moge zrozumiec ze nie chiala Mazda jechac do tesciowej ale by takie zarty robic zimowa pora
POnawiam prosbe o pomoc boje sie by nie stanely na dobre w czsie powrotu a widac ze cos sie dziac zaczyna
Dziekuje
- Od: 9 mar 2010, 09:47
- Auto: Mazda 6 03r
2.0 136 KM
U mnie w benzynie słychać go jak załączam wycieraczki po lewej stronie od nóg pasażera na tablicy z bezpiecznikami. Najlepiej włącz wycieraczki i sluchaj jeśli przekaźnik cyknie a wycieraczki będą stały w miejscu to już wiesz, że nie w tym tkwi problem.
- Od: 12 sty 2010, 23:13
- Auto: Mazda 6 2.0 16V Benzyna+LPG BRC
Strona 1 z 1