Finał Konkursu Fotograficznego 2010
Proszę bardzo:

Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
Szczęśliwa dwunastka
TMS

Barthek

Pawko_6

bartezm

Badyl

Topaz

misiekwaw

Topaz

walker_1

997michael

Barthek

.:MarciN:.

Dziękuję wszystkim za oddane głosy, za wszystkie nadesłane zdjęcia w poprzednich turach i za dobrą zabawę jaką, mam nadzieję, mieliśmy przy wybieraniu najlepszych.
Pozdrawiam
M88
- I_TMS – 102 głosy
VI_Barthek – 80 głosów
I_Pawko_6 – 70 głosów
VI_bartezm – 70 głosów
II_Badyl – 62 głosy
VI_Topaz – 62 głosy
IV_misiekwaw – 57 głosów
III_Topaz – 53 głosy
II_walker_1 – 51 głosów
III_997michael – 51 głosów
III_Barthek1983 (aktualnie Barthek) – 51 głosów
IV_.:MarciN:. – 49 głosów
TMS
Barthek
Pawko_6
bartezm
Badyl
Topaz
misiekwaw
Topaz
walker_1
997michael
Barthek
.:MarciN:.
Dziękuję wszystkim za oddane głosy, za wszystkie nadesłane zdjęcia w poprzednich turach i za dobrą zabawę jaką, mam nadzieję, mieliśmy przy wybieraniu najlepszych.
Pozdrawiam
M88
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Może trochę się spóźniam z opinią na temat organizacji konkursu ale według mnie sposób głosowania jest nie uczciwy bo każdy może sobie stworzyć setki kont na forum i głosować na siebie. A po drugie jakby mnie interesowało oglądanie zdjęć z paniami pokazującymi powiedzmy "nogi" to bym kupił sobie stosowną gazetę bo moim zdaniem to nie jest zdjęcie do konkursu fanów motoryzacji. Moja rada na przyszłość: w głosowaniu biorą udział osoby z minimalną ilością 10 postów a po drugie selekcja takiego typu zdjęć. Pozdrawiam ludzi którzy naprawdę się starali zrobić porządne zdjęcie a zostali wyeliminowani przez "goły tyłek" 
- Od: 26 wrz 2010, 13:09
ale wtedy Ty też byś nie mógł głosować
a zdjęcia, na któych pojawiły się Kobiety.. nie są jakieś "wulgarne", czy przesadzone. Są naprawdę subtelną ozdobą dla kadru i udanym uzupełnieniem głównego tematu.
Cieszę się, ze te zdjęcia wygrały. Z refleksem u mnie kiepsko – dzięki za walkę i gratuluję zwycięzcom
Z przyjemnością kupię taki kalendarz.
a zdjęcia, na któych pojawiły się Kobiety.. nie są jakieś "wulgarne", czy przesadzone. Są naprawdę subtelną ozdobą dla kadru i udanym uzupełnieniem głównego tematu.
Cieszę się, ze te zdjęcia wygrały. Z refleksem u mnie kiepsko – dzięki za walkę i gratuluję zwycięzcom
Wlodek napisał(a):mimo tego że pewne zdjęcie wzbudza mój wewnętrzny niesmak.
Ale, że jesteś gejem czy co? Człowieku, kobiety i motoryzacja tworzą jedność od zawsze i na zawsze.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Wlodek napisał(a):A po drugie jakby mnie interesowało oglądanie zdjęć z paniami pokazującymi powiedzmy "nogi" to bym kupił sobie stosowną gazetę
to wolny kraj i nikt Cie nie zmusza do bycia heteroseksualnym. wolisz panow – Twoja sprawa.
Wlodek napisał(a):... każdy może sobie stworzyć setki kont na forum i głosować na siebie.... Moja rada na przyszłość: w głosowaniu biorą udział osoby z minimalną ilością 10 postów
zgadza sie ale sa lepsze i bardziej legalne sposoby jak chocby region ktory dopinguje
z tego co mi wiadomo posiadanie wiecej niz jednego konta konczy sie bananem
Wlodek napisał(a):a po drugie selekcja takiego typu zdjęć.
za malo jestes na forum – selekcja byla w 6 edycjach konkursowych
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
zdjęcia wybiera większość. Większości się podobało
Bez poparcia takie zdjęcia przecież by nie przeszły 
ja się zacznę Leszku podpisywać w ciemno pod Twoimi postami
Leszek napisał(a):Ale, że jesteś gejem czy co? Człowieku, kobiety i motoryzacja tworzą jedność od zawsze i na zawsze.
ja się zacznę Leszku podpisywać w ciemno pod Twoimi postami
bartezm napisał(a):z tego co mi wiadomo posiadanie wiecej niz jednego konta konczy sie bananem
Oczywiście
Ale koledzy chyba chodzi o to,że w głosowaniu mogły udział wziąć osoby które tylko po to zarejestrowały się na forum
Leszek napisał(a):andariel napisał(a):Chyba nie, bo kolega na spoty przyjeżdżał z dziewczyną
To współczuje tej Pani całym sercem. Musi ciągle słuchać jaki to "wewnętrzny niesmak" wzbudza.
Leszek czy Ciebie tez trzeba uswiadamiac?

Привіт Всім!!!!!!! Дякую всім хто віддав свій голос за наше фото!!!!!!!!! Сьогодні я прочитала коментар який мене здивував 
і хоч там не було вказано для кого він але я й так це зрозуміла. наше фото може не всім подобатися але називати мене "goły tyłek" це занадто!!!!!!!!! у календарі буде розміщено 12 фото і лише 2 фото з дівчинами, тобто є ще 10 на porządne zdjęcie. нічого вульгарного і не пристойного на фото не має!!!!! і автомобіль на фото присутній!!!!! дякую за увагу!!!!!!!Wlodek napisał(a):Pozdrawiam ludzi którzy naprawdę się starali zrobić porządne zdjęcie a zostali wyeliminowani przez "goły tyłek"

-
Diana
Diana napisał(a):і хоч там не було вказано для кого він але я й так це зрозуміла. наше фото може не всім подобатися але називати мене "goły tyłek" це занадто!!!!!!!!! у календарі буде розміщено 12 фото і лише 2 фото з дівчинами, тобто є ще 10 на porządne zdjęcie. нічого вульгарного і не пристойного на фото не має!!!!! і автомобіль на фото присутній!!!!! дякую за увагу!!!!!!!
Cokolwiek to znaczy, od dzisiaj przestaje pić

нічого вульгарного і не пристойного на фото не має!!!!!
A szkoda
Jakiś tam podpis Leszka :P
Diana nie przejmuj się jakimiś dziwnymi uwagami człowieka, który się nie zna na rzeczy. Wiadomo, że głosy były na auto, ale nie ma co ukrywać, że jesteś ładnym "dodatkiem" do auta swojego męża.
Pozdrawiam
Bartezm tylko mnie nie bij.
Pozdrawiam
Bartezm tylko mnie nie bij.