niestety młoda nie jest
www.mazdaspeed.pl
Kevin9118 napisał(a):Tu bym sie nie zgodzil bo dresiaze nie jezdza HondamiJaponskimi autami jezdza fanatycy tylko i wylacznie;p Civicow na drodze wiesniacko zrobionych nie widać przewaznie jest to zrobione z gustem lub w stylu Japan style/JDM
Radek89 napisał(a):Tak czy siak , moim zdaniem civic nie jest wart tych pieniędzy ... bo oprócz silnika bardzo , bardzo mało sobą reprezentuje ...
Radek89 napisał(a):moim zdaniem civic nie jest wart tych pieniędzy
Radek89 napisał(a):bo oprócz silnika bardzo , bardzo mało sobą reprezentuje
Radek89 napisał(a):civic to taki japoński golf się zrobił
ravo napisał(a):auto ma tył napęd nie do zajechanie pięknie brzmiący silnik r6, prowadzi się fajnie
Radex napisał(a):nie wiem co temu Kevinowi się Civic ubzdurał. ale jak ktoś wspomniał to auto z którego się wyrasta, ale mam nadzieję Kevin że wybierzesz coś z charakterem a nie taki KUL-TRENDI-Młodzieżowy badziew
Mev napisał(a):I okropne wnętrze
Kevin9118 napisał(a):ale.... czegos brakuje mojemu oku
Kevin9118 napisał(a):Prelude bym mogl tez szukac ale ta nowa byda jest bleee a starsza juz ma swoje lata![]()
Radek89 napisał(a):W środku nokautuje hondę a na zewnątrz jak jest czarne albo czerwone to wygląda kozacko ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości