BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
siara88 napisał(a):Co już musiałeś się spowiadać![]()
Uprzedzam fakty
P.S.
Szkodnix pisali o Tobie w hydeparku

Marek 161BD081 napisał(a):Dyrygent niezadowolony z gry bębnów:
– Jak widać, że jest kiepskim materiałem na muzyka, to mu się daje dwie pałeczki i sadza za bębnem.
Na co ktoś zza bebnów odpowiada:
– A jak i do tego się nie nadaje, to mu się jedną pałeczkę odbiera i szykuje na dyrygenta
P.S.
Twój dowcip o firance mnie dzisiaj zastrzelił, prawie do wypadku doszło

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Weekend odpadamily200 napisał(a):Co Wy na to żeby zorganizować jakiegoś mikołajkowego spota np. w niedziele

w niedziele moge nie zdazyc wrocic z nad morskich okolic
wiec sie okaze
a co bambit nie znałeś tego kawału
no to wszem i wobec
CO zrobić aby kobieta krzyczała jeszcze godzinę po stosunku
to proste wytrzeć penisa w nowe firanki
a co bambit nie znałeś tego kawału
no to wszem i wobec
CO zrobić aby kobieta krzyczała jeszcze godzinę po stosunku
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):CO zrobić aby kobieta krzyczała jeszcze godzinę po stosunku
Słyszałem go kiedyś, ale jak mi go dzisiaj jeden płk opowiedział to mało przez r. Grunwaldzie na czerwonym nie poszedłem

mily200 napisał(a):Co Wy na to żeby zorganizować jakiegoś mikołajkowego spota np. w niedziele
Ja mogę się ustawić na niedzielne drift-owanie na cearfur glinki
ADHD napisał(a):W niedzielę buzuje w piecu.
A potem jedziemy Miły do Łukasza
Szkodnik powiem Ci że twój kawał o kobiecie aż mi poranek poprawił

- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
;p polecam sie na przyszłość
Yoł Szkodniś
jak tam laptop?
P.S.
Siara88 gratuluję i witam serdecznie nowego klubowicza

P.S.
Siara88 gratuluję i witam serdecznie nowego klubowicza
mily200 napisał(a):rozumiem że fury wam śniegiem zawiałoale chyba klawiatury również
Śniegu się boją i jeżdżą darmową komunikacją miejską
Bandit napisał(a):gratki siara za klubowego
Bandit napisał(a):Siara88 gratuluję i witam serdecznie nowego klubowicza
W związku z (...) cały czas ważą się losy
Na drogach sami paralitycy, masakra jakaś. Biedaków na zimówki nie stać, albo pierwszy raz w życiu po śniegu jeżdżą, szału dostaję jak wszyscy 30/40 km/h się kulają, 100-u dziennie takich wyprzedzam

komp juz smiga ale to nieoficjalna wercja – oficjalna czekam na nowa matryce no niestety bywa w zyciu i tak ze usiadzie sie na komputerze ;p
szkodnik_byd napisał(a):ale to nieoficjalna wercja
A dla kogo jest oficjalna, żeby się nie wygadał przypadkiem ?szkodnik_byd napisał(a):oficjalna czekam na nowa matryce
P.S.
Żeby nie robić OT w spotach, to może coś na Łuczniczce w przyszłym tygodniu ? Chętnie skorzystałbym ze śniegu i was nim obrzucił w jakiejś wojnie na śnieżki, są chętni ?
Bandit napisał(a):Na drogach sami paralitycy, masakra jakaś. Biedaków na zimówki nie stać, albo pierwszy raz w życiu po śniegu jeżdżą, szału dostaję jak wszyscy 30/40 km/h się kulają...
Z całym szacunkiem Marcinie, na pewno jesteś świetnym kierowcą, masz zapewne przekulane miliony kilometrów po śniegu i prawo jazdy od 20 lat. Oczywiście jesteś bogaczem, bo stać Cię na zimówki... Ja niestety dopiero niewiele ponad 14 lat na drogach i skromne pół miliona nalotu. Zimówki w jednym aucie mam wszystkie cztery zeszłoroczne, z przebiegiem ok. 1000 km, w drugim kupowane 3 sezony temu, więc bida (...) Z "rąk" podobnego kozaka, jak Ty, zginęła w marcu 2000 roku (w zbliżonych do obecnych warunkach atmosferycznych) moja bardzo dobra przyjaciółka. Na szczęście kozak zginął również. Na szczęście, bo inaczej ktoś ze znajomych Magdy urwałby mu jego pusty łeb zaraz po wyjściu ze szpitala... Może Ci jadący 40 km/h paralitycy i biedaki także stracili kogoś bliskiego w wypadku, a ich doświadczenie pozwala wysnuć jakże błyskotliwą teorię, że i tak dużo szybciej do celu nie dojadą? Pomyślałeś troszeczkę?
Ostatnio edytowano 4 gru 2010, 11:22 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Pit napisał(a):Z całym szacunkiem Marcinie, na pewno jesteś świetnym kierowcą, masz zapewne przekulane miliony kilometrów po śniegu i prawo jazdy od 20 lat. Oczywiście jesteś bogaczem, bo stać Cię na zimówki... Ja niestety dopiero niewiele ponad 14 lat na drogach i skromne pół miliona nalotu. Zimówki w jednym aucie mam wszystkie cztery zeszłoroczne, z przebiegiem ok. 1000 km, w drugim kupowane 3 sezony temu, więc bida (...) Z "rąk" podobnego kozaka, jak Ty, zginęła w marcu 2000 roku (w zbliżonych do obecnych warunkach atmosferycznych) moja bardzo dobra przyjaciółka. Na szczęście kozak zginął również. Na szczęście, bo inaczej ktoś ze znajomych Magdy urwałby mu jego pusty łeb zaraz po wyjściu ze szpitala... Może Ci jadący 40 km/h paralitycy i biedaki także stracili kogoś bliskiego w wypadku, a ich doświadczenie pozwala wysnuć teorię, że i tak dużo szybciej do celu nie dojadą? Pomyślałeś troszeczkę?
Pit to chyba złe forum do moralizowania ludzi. No offence
PS. Tak samo się dziwie, ze wręcz namawiasz do gazowania v-ałek? Co się z Toba stało?
Adrenaline Addiction.
Przepraszam Cię Piotrek, chyba przesadziłem. Nie uważam się za super kierowcę, nie przejechałem milionów km po śniegu i lodzie (może maksymalnie kilkadziesiąt tyś. km), prawko mam raptem 6 lat. Zimówki mam fakt, prawie nowe (styczeń 2010), ale nie twierdzę, że kilkuletnie są gorsze, ważne dla mnie, że są. Nie uważam się również za kozaka śnieżnego, przez ostatnie dni nie poruszałem się po mieście szybciej niż 30-50 km/h, oczywiście jeśli warunki na to pozwalały. Rzeczywiście nie powinienem uogulniać twierdząc, że wszyscy nie potrafią jeździć zimą. Chodziło mi o grupę ludzi, którzy jadą prostą, pustą, odśnieżoną drogą, na dwójce przy 800 rpm, 15-20 km/h (przesadziłem z tym 30-40 km/h w poprzednim poście), często nieodśnieżonym autem, a za nimi ciągnie się sznur samochodów. Przykro mi z powodu twojej przyjaciółki, każda tragedia spowodowana brawurą kierowcy woła o pomstę do nieba. Tak, przesadziłem, przepraszam jeśli Cię uraziłem moją wypowiedzią.
P.S.
To co ktoś ma ochotę pociskać się śnieżkami?
P.S.
To co ktoś ma ochotę pociskać się śnieżkami?