Nie spotykalismy sie w tym miejscu jeszcze. Znajdziemy sie
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Parking podziemny to napewno 
-
Szalotka
Hej
mam Meni przekąskowe na naszą "Wigilię"
i jutro na spocie pokażę do uwag i wniosków

i jutro na spocie pokażę do uwag i wniosków
dzięki za spota. Co prawda byłem krótko, ale zaznaczyłem swoją obecność i to jest najważniejsze.
Kolego od "pianki w wydechu" – jeszcze raz współczuje, a zwłaszcza "przychylnych, piankowych sąsiadów..."
Kolego od "pianki w wydechu" – jeszcze raz współczuje, a zwłaszcza "przychylnych, piankowych sąsiadów..."
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Dziękuje za przybycie i za spotkanie, fajnie było tez zapoznac sie ze spotkanym Klubem FSO PTK z którym to pod koniec sie zaprzyjaźniliśmy i byc moze za 2 tygodnie beda u nas gościć na spocie..... 
Ja ukłony dla wszystkich
i do zobaczyska już chyba w scenerii zimowej

He he chłopaki z FSO są ostro zajarani. My jesteśmy wygodni i poszliśmy coś zjeść i w ciepłe miejsce, a oni ponad 2 godziny się łamali na tym parkingu nad maskami poldolotów
Też z nimi trochę pogaworzyłem. Jeden koleś w Atu plus miał nawet klimę i elektrykę lusterek... Kurcze ma lepsze wyposażenie niż ja 
Aha ciekawe czy bym objechał swoim nędznym b3 takiego poldolota 1,6 GSI (na wielopunkcie) może będzie okazja przy nastepnym spotkaniu.
Dzięki za spota. Do następnego
Aha ciekawe czy bym objechał swoim nędznym b3 takiego poldolota 1,6 GSI (na wielopunkcie) może będzie okazja przy nastepnym spotkaniu.
Dzięki za spota. Do następnego
Moja M http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=115425
Ciężka stopa = lekki portfel :)
Ciężka stopa = lekki portfel :)
- Od: 14 cze 2009, 18:17
- Auto: Mazda 323 BJ 1,3 16V 1998r
Witam!
Chętni na Warszawskie spotkanie Śledzikowo-opłatkowe w Tawernie proszę o przybycie na spota na parkingu podziemnym Tesco ul.Fieldorfa
Chciałby zebrać zaliczkowo po 30 zł od osoby i wpłacić kwotę , sądzę że podniesie to Rangę naszego Klubu.
trzymajcie się ciepło 
Chętni na Warszawskie spotkanie Śledzikowo-opłatkowe w Tawernie proszę o przybycie na spota na parkingu podziemnym Tesco ul.Fieldorfa
Chciałby zebrać zaliczkowo po 30 zł od osoby i wpłacić kwotę , sądzę że podniesie to Rangę naszego Klubu.
gutek_wrb napisał(a):Witam!
Chętni na Warszawskie spotkanie Śledzikowo-opłatkowe w Tawernie proszę o przybycie na spota na parkingu podziemnym Tesco ul.Fieldorfa![]()
Chciałby zebrać zaliczkowo po 30 zł od osoby i wpłacić kwotę , sądzę że podniesie to Rangę naszego Klubu.trzymajcie się ciepło
A jak kogoś nie będzie na spocie to może dać kaskę na meczu komuś kto na spocie będzie?
Się mi trochę poezji zachciało

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mili państwo 
W najblizszą niedziele gramy mecz z civicklub. Zapraszamy do kibicowania na zywo.
Szczegółowe info w temacie piłki nożnej
W najblizszą niedziele gramy mecz z civicklub. Zapraszamy do kibicowania na zywo.
Szczegółowe info w temacie piłki nożnej
-
Szalotka