Nowy posiadacz 323F.
Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Jestem nowy, mam na imię Piotr i jestem z województwa lubelskiego.
Od 10 m-cy. jestem szczęśliwym posiadaczem M6 Diesel 136 KM Kombi z 2005 roku.
Została sprowadzona z Italii z przebiegiem 190 000 km. Jak do tej pory zrobiłem nią ok.20 000 km i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam wszystkich i życzę wam i sobie również bezawaryjnego użytkowania naszych samochodów.
Jestem nowy, mam na imię Piotr i jestem z województwa lubelskiego.
Od 10 m-cy. jestem szczęśliwym posiadaczem M6 Diesel 136 KM Kombi z 2005 roku.
Została sprowadzona z Italii z przebiegiem 190 000 km. Jak do tej pory zrobiłem nią ok.20 000 km i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam wszystkich i życzę wam i sobie również bezawaryjnego użytkowania naszych samochodów.
- Od: 28 lis 2010, 00:40
- Auto: Mazda 6 2,0 CiTD 136 KM Kombi 2005r.
Hej, hej
Witam Was serdecznie i....z nico zbolałą miną
bo wszak nie wiem czy dobrze dziś zrobiłem kupując Mazdę 626 Cronos 2.0 16V z '95 roku. Sam zamysł kupienia właśnie Mazdy 626 był jak najbardziej trafiony, jednak czy zakup będzie trafny......pojezdzimy- obaczymy
. WITOJCIE

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

-
silesianaudio
Powitać wszystkich , jestem Paweł i od paru dni ciesze się nowo nabytą Mazdą 323 BF , auto ma swój wiek ale kupione od starszego gościa także w stanie serkowatym. Jest to mój drugi samochód który ma głównie służyć dojazdom do pracy jak i na co dzień. Ale nie poprzestane na seryjnym wyglądzie. Jednostką napędową motor o pojemności 1.6 , jak na tą masę silniczek jest idealny by poszaleć 
Drugim samochodem jest CC zwane "Ćapa" które stacjonuje w garażu i szykuje się na sezon 2011
Pozdrawiam wszystkich
Drugim samochodem jest CC zwane "Ćapa" które stacjonuje w garażu i szykuje się na sezon 2011

Pozdrawiam wszystkich
- Od: 4 gru 2010, 20:36
- Auto: Mazda 323 BF Kupiona parę dni temu jako drugie auto.
Obecną maskotką jest CC vel Ćapa która aktualnie stacjonuje w garażu i szykuje się na następny sezon.
Witam Forumowiczów,
mam na imię Adam,
Jestem właścicielem 6 z 2005 roku w wersji kombi od kilku miesięcy.
Czy zakup był trafiony to się okaże
Co prawda to już moja 2 Mazda (wcześniej 626 kombi 2.0 benzyna z 1999 roku).
Pozdrowienia dla wszystkich
mam na imię Adam,
Jestem właścicielem 6 z 2005 roku w wersji kombi od kilku miesięcy.
Czy zakup był trafiony to się okaże
Co prawda to już moja 2 Mazda (wcześniej 626 kombi 2.0 benzyna z 1999 roku).
Pozdrowienia dla wszystkich
- Od: 4 gru 2010, 11:55
- Auto: Mazda 6 2.0 MZR-CD (121KM) 2005 Kombi
Witam! Jestem Alek i 3 miesiace temu stałem się posiadaczem M6 Sport Kombi 136KM Diesel. Jest to mój pierwszy "Japończyk" który został zakupiony za namową żony. Do tej pory jeździłem niemieckimi samochodami i zobaczymy co z takiej zmiany wyniknie 
- Od: 6 paź 2010, 20:59
- Auto: M6 '04 diesel 136KM Kombi
Witamy....
Jak poczytasz forum i bedziesz prawidłowo eksploatował Madzie to będziesz zadowolony i bedziesz mogł wtedy powiedziec kolegom ...
Mazda das ist Auto!
Pozdrawiam!
teti napisał(a):Do tej pory jeździłem niemieckimi samochodami i zobaczymy co z takiej zmiany wyniknie
Jak poczytasz forum i bedziesz prawidłowo eksploatował Madzie to będziesz zadowolony i bedziesz mogł wtedy powiedziec kolegom ...
Mazda das ist Auto!

Pozdrawiam!
gniewko8 napisał(a):witam wszystkich mazdowiczów.Ja zakupiłem mazde 2 miesiace temu i juz padł mi silnik
Witamy i współczujemy.
Czytałem twój temat, tak to bywa z używkami.... chyba nie masz pretensji do Mazdy, a raczej do siebie i do sprzedawcy.
Witam wszystkich posiadaczy i miłośników mazdy i życzę bezproblemowej i bezpiecznej jazdy.
-
wowka
Witam
Mam na imię Michał i od 2 miesięcy jeżdżę Mazdą 6 2006. Forum jako gość przeglądałem już od jakiegoś czasu. Moim pierwszym działaniem na Mazdzie był montaż Nawigacji/BT/DVBT zgodnie z wskazówkami z Forum. Teraz kombinuje jak dodać czujnik płynu spryskiwaczy.
Pozdrawiam
Mam na imię Michał i od 2 miesięcy jeżdżę Mazdą 6 2006. Forum jako gość przeglądałem już od jakiegoś czasu. Moim pierwszym działaniem na Mazdzie był montaż Nawigacji/BT/DVBT zgodnie z wskazówkami z Forum. Teraz kombinuje jak dodać czujnik płynu spryskiwaczy.
Pozdrawiam
-
Michalki
Witam
Witam wszystkich miłośników Mazdy.
– Witek – Toruń .
Witam wszystkich miłośników Mazdy.
– Witek – Toruń .
- Od: 6 gru 2010, 16:49
- Auto: Mazda 2 1.2 DY 2006r.
Były:
Mazda 323 F 1.5 BA 98r.;