Witam,
Tak jak w temacie jedna z przednich wycieraczek po wczorajszym mrozie przestała dociskać pióro do szyby (ramię wycieraczki jest luźne). W ciemno nie chce mi się grzebać, bo samochód pod chmurką stoi cały w śniegu. Może ktoś z was miał taką samą przypadłość lub wie jak to naprawić? Jaki może być koszt naprawy? A może tylko jakaś sprężynka jest do wymiany?
Przednia wycieraczka nie dociska.
Strona 1 z 1
rudi59 napisał(a):Witam,
Tak jak w temacie jedna z przednich wycieraczek po wczorajszym mrozie przestała dociskać pióro do szyby (ramię wycieraczki jest luźne). W ciemno nie chce mi się grzebać, bo samochód pod chmurką stoi cały w śniegu. Może ktoś z was miał taką samą przypadłość lub wie jak to naprawić? Jaki może być koszt naprawy? A może tylko jakaś sprężynka jest do wymiany?
mam to samo i pewnie poprostu lód się dostał... na sprężynę i blokuje jej pracę... musiałbyś się jakoś pozbyć tego śniegu stamtąd i wyczyścić ale chyba nie ma to sensu bo ciągle pada i będzie się zbierało... no chyba że ci już sprężyna pękła ale wątpliwa sprawa...
- Od: 14 cze 2008, 16:44
- Auto: Mazda
chyba sie przeprowadzę w wasze strony skoro z niedociskającą wycieraczką się już do mechanika jezdzi
będę najbogatszy w mieście 
Nie rozmawiaj z idiotą najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem !
- Od: 22 maja 2008, 14:03
- Auto: 323F BA 1.5
jak to w wasze strony....
?????
ja nie jeżdżę z takimi sprawami do mechaniorów... ale jak tak jest tam gdzieś to ja chętnie też się tam sprowadzę.... jak tam takie problemy są i nie dają sobie z nimi rady to podejrzewam że dla nas
wszystkich w korycie pieniędzy i roboty wystarczy:):):)

- Od: 14 cze 2008, 16:44
- Auto: Mazda
No i do tego student mieszkający w akademiku ma swoją furę... Gdzie to takie eldorado? 
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
rudi59 napisał(a):Jakbyś zapi***alał co roku w wakacje to też by cię było stać na furę na studiach.
i na mechanika zapomniałeś dodać
Nie rozmawiaj z idiotą najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem !
- Od: 22 maja 2008, 14:03
- Auto: 323F BA 1.5
Strona 1 z 1