Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
25.05.2010 – zgłoszenie do klubu. Otrzymałem tabliczkę KANDYDAT
Po 4,5 miesiącach 15.10.2010 tabliczka KANDYDAT znika
, zero wiadomości. Widzę u innych kandydatów u których okres oczekiwania na rozpatrzenie już dawno minął i poddani zostali ocenie że nic się nie zmieniło, więc brak mojej tabliczki nie świadczy (jak sądziłem przez chwilę) o poddaniu mojej osoby pod ocenę. Krótko mówiąc wychodzi na to że wróciłem do punktu wyjścia
.
W ciągu tego okresu 4,5 miesiąca oczekiwania zdąrzyłem wyremontować samochód, uzupełnić "piknie" opis i nawet popełnić fotorelację dla osób na forum.
A co otrzymałem ? dokładnie nic, tabliczka zniknęła
, zero wiadomości , jak dla mnie to kiepska motywacja z waszej strony.
Dla mnie sens bycia w takim forum najprościej opisuje Boy Żeleński
"Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz."
Postarajcie się bardziej
proszę .
Po 4,5 miesiącach 15.10.2010 tabliczka KANDYDAT znika

W ciągu tego okresu 4,5 miesiąca oczekiwania zdąrzyłem wyremontować samochód, uzupełnić "piknie" opis i nawet popełnić fotorelację dla osób na forum.
A co otrzymałem ? dokładnie nic, tabliczka zniknęła

Dla mnie sens bycia w takim forum najprościej opisuje Boy Żeleński
"Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz."
Postarajcie się bardziej
To pewnie jakieś niedopatrzenie i pomyłka. Napisz PW do malutkiej, bo to jej działka i poczekaj na odpowiedź. Pewnie wszystko się wyjaśni. Może mail z prośbą o wpłacenie składki zginął w czeluściach internetu i dlatego malutka zdjęła tabliczkę. A może to po prostu tylko ludzki błąd. Bez nerwów i wszystko będzie jasne.
Pozdrawiam i cierpliwości życzę.
Pozdrawiam i cierpliwości życzę.
Damian i mackie – najmocniej Was przepraszam – najwyraźniej maile z wyjaśnieniem do Was nie dotarły – miałam problemy ze skrzynką – ostatnio wyszło że od czerwca nie ściągała maili...może też nie wysyłała
Tabliczki rzeczywiście ściągałam dopiero w tym miesiącu, gdyż z powodów prywatnych miałam dość długą przerwę w działalności na forum.
Ogólnie rzecz biorąc Wasza aktywność została oceniona jako nie wystarczająca. Jeśli nie zgadzacie się z ową oceną, bardzo proszę o PW – być może informacje, które otrzymałam nie były pełne. Niestety, jako że nie mam możliwości odwiedzania regionów, poznawania ludzi osobiście muszę polegać na tym co widzę na forum i na tym co piszą mi inni klubowicze i PRzy i czasem zdarza się że ocena może być uznana za krzywdzącą. Natomiast jestem otwarta na wszelkie argumenty
Więc bardzo proszę o kontakt via PW
Ogólnie rzecz biorąc Wasza aktywność została oceniona jako nie wystarczająca. Jeśli nie zgadzacie się z ową oceną, bardzo proszę o PW – być może informacje, które otrzymałam nie były pełne. Niestety, jako że nie mam możliwości odwiedzania regionów, poznawania ludzi osobiście muszę polegać na tym co widzę na forum i na tym co piszą mi inni klubowicze i PRzy i czasem zdarza się że ocena może być uznana za krzywdzącą. Natomiast jestem otwarta na wszelkie argumenty

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):Ogólnie rzecz biorąc Wasza aktywność została oceniona jako nie wystarczająca.
No to mnie zastrzeliłaś
Od maja w miarę regularnie opisywałem postępy prac w mojej MX-6, wątek ten obejrzało jak dotąd 3839 osób. Zrobiłem fotorelację z wymiany szpilek i jeśli mogłem komuś w postach coś na forum pomóc czy doradzić robiłem to. W końcu chyba lepiej pisać coś z sensem niż walić posta za postem, jak co poniektórzy, tylko po to aby nabijać ilość. Od początku mojej obecności na forum nazbierało się u mnie ponad 900 postów.
O jakiej aktywności tu mowa? Poproszę o podanie dokładnych kryteriów
np. minimalna liczba postów, wejść, obrazków, fotorelacji, dobrych opinii itp. chętnie się zapoznam.
bo to co w regulaminie jest spełniłem bez problemu z nawiązką.
Damian, u Ciebie akurat bardziej chodziło o aktywność osobistą... Na dzień ocen – czyli sierpień, PR Twojego regionu stwierdził, że na oczy Cię nie widział... Być może się po prostu nie zgraliście?
Zależy nam aby Klubowicze nie byli anonimowi, pojawiający się tylko na łamach netu. W niektórych regionach to oczywiście nie jest możliwe tak jak w innych, ale akurat Lublin ma dobrze zorganizowaną grupę...
Co do Twojej aktywności na forum to rzeczywiście, jest bardzo pozytywna
. Jak najbardziej wyznaję zasadę, że jak już pisać to z sensem, a nie jedynie w działach z luźnymi pogaduchami 
Zależy nam aby Klubowicze nie byli anonimowi, pojawiający się tylko na łamach netu. W niektórych regionach to oczywiście nie jest możliwe tak jak w innych, ale akurat Lublin ma dobrze zorganizowaną grupę...
Co do Twojej aktywności na forum to rzeczywiście, jest bardzo pozytywna

Od maja do września samochód w każdej wolnej chwili remontowałem, co widać w moim temacie w dziale NASZE MAZDY/DAMIANMX6 viewtopic.php?f=137&t=97306 Przez ten czas jak widać na fotografiach był unieruchomiony. W czasie remontu i przygotowania auta (również do zaprezentowania przecież na forum i zlotach), pomimo spraw zawodowych i każdej wolnej chwili którą spędzałem w garażu, udało mi się jak sądziłem co nieco dodać temu forum a nie tylko brać.
Przy okazji, oto część punktu 2.3c z waszego regulaminu
c. Jeśli przyszły Klubowicz nie ma możliwości uczestnictwa w Spotkaniach klubowych, powinien wykazać się zainteresowaniem życiem Klubu na Forum i aktywnością w dyskusjach.
Teraz czytam że ktoś mnie uwalił bo, niejaki PR z regionu nie widział mnie na oczy ? o matko
nie ma co
faktycznie dałem ciała. Podziękował
.
Tyle w temacie.
Przy okazji, oto część punktu 2.3c z waszego regulaminu
c. Jeśli przyszły Klubowicz nie ma możliwości uczestnictwa w Spotkaniach klubowych, powinien wykazać się zainteresowaniem życiem Klubu na Forum i aktywnością w dyskusjach.
Teraz czytam że ktoś mnie uwalił bo, niejaki PR z regionu nie widział mnie na oczy ? o matko

Tyle w temacie.
Damian, spokojnie. Pojaw się na jakimś spocie i myślę, że reszta to już będzie formalność. Aktywnością forumową dajesz wzorowy popis dla innych. Szkoda by było stracić taką osobę.
To i ja chcę wrócić do grona klubowiczy kilka dni temu poleciał mail
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
wysłałem zgłoszenie tydzień temu, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi... zawsze tak jest i odpowiadają po długim czasie??
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Witam,
Cieszę się, że tak bardzo się palicie do bycia Klubowiczem
Przepraszam za opóźnienia w odpowiedziach, już nadrobiłam zaległości, każdy z Was dostał dziś maila.
Jeśli ktoś wysyłał zgłoszenie a nie ma jeszcze tabliczki kandydata to proszę o kontakt – znaczy się mail nie dotarł, co się niestety zdarza.
Pozdrawiam!
Cieszę się, że tak bardzo się palicie do bycia Klubowiczem

Przepraszam za opóźnienia w odpowiedziach, już nadrobiłam zaległości, każdy z Was dostał dziś maila.
Jeśli ktoś wysyłał zgłoszenie a nie ma jeszcze tabliczki kandydata to proszę o kontakt – znaczy się mail nie dotarł, co się niestety zdarza.
Pozdrawiam!

Lulu, chyba nie musisz mieć kandydata po raz drugi, opłacasz składkę i dostajesz klubowicza 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
ravo napisał(a):to już zależy od woli Koordynatora
Czyli obecnie loockasa tak? Czy mała jednak powróci?
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)