Zycze wszyskim powodzenia.
Ps.Sorki za brak PL czcionki,ale to zmienie!
www.mazdaspeed.pl
M5 napisał(a):Kiedyś nie miałem auta z klimatyzacją i z parowaniem szyb radziłem sobie w sposób bardzo prosty i bezinwestycyjny...zasada jest prosta...nie zostawiamy na noc ciepłej kabiny auta...zanim auto zamkniemy i udamy się do domu w aucie musi być tak samo zimno jak na zewnątrz...na kilka minut przed dojazdem do domu włączałem zimne powietrze do kabiny i jak wysiadałem było już w środku całkiem zimno.
M5
grabu122 napisał(a):Jeśli ktoś ma ponadprzeciętne problemy z zaparowanymi szybami, to na 1000% ma wilgoć w aucie (w kabinie) i żadne nadmuch na szybę, uchylanie okna czy wymiany filtra kabinowego niewiele pomogą
Geeman napisał(a):Hej Trzydziech
Za zwyczaj temperature nadmuchu ustawioną mam na połowe, w aucie nie pale, a szyby przecieram od czasu do czasu mokrą szmatką. Mysle ze to moze być ta wilgoć choć dywaniki mam gumowe sprawdzałem wykładzine pod nimi i wygląda na to ze są suche. Włoze gazety pod dywaniki , sprawdze podszybie, umyje szyby jakims płynem anty para i kupie pochłaniacz jak to chłopaki pisali:)
Geeman napisał(a):Hej Trzydziech
Za zwyczaj temperature nadmuchu ustawioną mam na połowe, w aucie nie pale, a szyby przecieram od czasu do czasu mokrą szmatką. Mysle ze to moze być ta wilgoć choć dywaniki mam gumowe sprawdzałem wykładzine pod nimi i wygląda na to ze są suche. Włoze gazety pod dywaniki , sprawdze podszybie, umyje szyby jakims płynem anty para i kupie pochłaniacz jak to chłopaki pisali:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki